Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 25., kedd 16:40

semmi kivetnivalot nem latok a mondandojaban.

:mrgreen:

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 25., kedd 16:40

A pènz nagy úr :lol: :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 25., kedd 16:29

jatekoskent is pfejj, de ez se segit sokat a helyzeten :lol:
thereisonly1ronaldo

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 25., kedd 16:16

Nyugi, ezt már rég felülírta Jude iránt érzett szeretete :mrgreen:

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 25., kedd 16:12

Ohh így azért ez elég erős redflag :lol:
sok mindenről lemaradtam :mrgreen:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 25., kedd 15:41

BLevi96 írta: TAA miért Barcás? Nekem ez kiesett.
https://x.com/elchiringuitotv/status/18 ... wJORA&s=19
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 25., kedd 15:35

Számomra Messi az. A legjobb játékos, aki ellen játszottam. A legjobb játékos, aki valaha játszott. Nem tudom elképzelni, hogy bárki is jobb lenne. Az agyam egyszerűen nem fogja fel és esélytelen, hogy bárki is jobb legyen.

Lionel Messi a legnagyobb labdarúgó, aki játszotta ezt a játékot. Teljesen más érzés ellene játszani, mint amit bárki más ellen éreztem. Mindig teljes készültségben kell lenned, amikor a labda a közelében van. Azt hiszem, nagyon ritka, ha egy játékos ilyen érzéseket vált ki más labdarúgókból, szóval ez az oka, hogy őt mondom a legjobbnak. Azt hiszem, hogy a mérkőzések rengeteg aspektusában ő a legjobb minden pillanatban. Ő bármit képes megcsinálni, amit akar a pályán, szóval ez az oka, hogy ő a legjobb” – részletezte Lionel Messiről alkotott véleményét Trent Alexander-Arnold.

Instas videoja tavalyrol:
Alexander-Arnold úgy gondolja, hogy a sorozat rekordgyőztese, a Real Madrid már a legjobb nyolc között elvérzik, viszont a Barcelona elég erős, hogy megnyerje a Blt, így őket jósolja a győztesnek.

Ahogy R24 is irta, elmondta tobbszor is, hogy Barcelona a masodik kedvenc csapata, tobbszor is kacerkodott veluk mar, csak ugye nem igazan alltak ugy anyagilag, hogy ajanlatot tegyenek erte.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 25., kedd 15:25

BLevi96 írta:
Realista24 írta:

Azt mondta korabban tobbszor is, hogy ha nem Liverpoolban, akkor a Barcaban jatszana legszivesebben, az all a Pool jatekahoz, meg hozza is legkozelebb.
Köszi!
Mondjuk ha csak a játékképüket, stílusukat szereti, attól nem nevezném cső Barcásnak. Azt hittem van róla valami gyerekkori fotó Messi mezbe vagy interjú :kalapos:

Ajaj, akkor sok mindenrol lemaradtal. Messi legnagyobb rajongoja az angol. Rengeteg instastoryja, videoja volt, ahol csak Messirol beszelt. Voltak bl sorsolasos videok is, konkretan elcsoppent benne, mikor szoba kerult a Barca, Messi.

Ettol fuggetlenul nalam tisztalappal indul, csak is az itt lerakott teljesitmenye alapjan fogom velemenyezni. Szurkolni fogok neki, hogy ne legyen egy besult igazolas, mert akkor eveken at nezhetjuk.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 25., kedd 15:21

BLevi96 írta:
Realista24 írta:

Azt mondta korabban tobbszor is, hogy ha nem Liverpoolban, akkor a Barcaban jatszana legszivesebben, az all a Pool jatekahoz, meg hozza is legkozelebb.
Köszi!
Mondjuk ha csak a játékképüket, stílusukat szereti, attól nem nevezném cső Barcásnak. Azt hittem van róla valami gyerekkori fotó Messi mezbe vagy interjú :kalapos:
Konkretan o maga mondta, hogy a Poolon kivul a masik kedvenc csapata a Barca.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 25., kedd 15:13

Realista24 írta:
Köszi!

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 25., kedd 15:10

Nekem se a szívem csücske de ez teljesen személyes dolog mindenkinél. Ő az a korosztály amikor Messi és a Barca volt a csúcson. Isco is Messi fan volt de egész jól elvolt itt. Jöttek a címek is. Egy zsoldos is lehet jó ha a munkáját elvégzi. Ezért nem zárkóznék el senkitől. A mostani gyerekek meg Vinin meg Judeon fognak felnőni ahogy a spanyoloknak ott lesz Pedri meg Yamal. Totál pénzfeldobás, hogy kit melyik fog gyerekként elérni. Én is szerettem Iniestát, Ronaldinhot meg még sok más embert is de akkor már jópár éve Realos voltam így nem lett belőle több. EMlékszem volt egy idő amikor mindenki Juventusos volt és Del Piero volt az ász. Egyszerűen az jutott el hozzánk. TAA is jól kiejtette a Barcát minden további nélkül.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 25., kedd 14:46

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

BLevi96

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 25., kedd 14:42

TAA miért Barcás? Nekem ez kiesett.

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2025. március 25., kedd 14:28

MarioCirolo írta: Huijsen fiatal, spanyol, Real Madrid drukker, nagyon tehetseges es eleg jo aron hozhato. Jovore pedig ra kell menni Salibara diszkont aron a ‘27ben lejaro szerzodese miatt, a fizuja nem lesz gond a felszabadulo bertomeg miatt.
miért kéne Saliba, ha jön holland-spanyol? :hmmm:

a 2-3 fiatal mellé marad 1 rutinos, pl Rüdiger és megvagyunk cb poszton évekre :coffee:

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 25., kedd 14:26

Realista24 írta: Rüdiger ne menjen sehova, 33 lesz, amikor lejar a szerzodese, kapni fogja az egy eves hosszabbitasi ajanlatot, amit remelem el is fogad.

Jöjjön a fiatalitas, de kell a rutin is, akitol lehet tanulni, nem mellesleg a mentalitasa is csillagos ötös.
En nagyon orulnek ha maradna, mert nagyon kedvelem. Inkabb a jatekos szemszogebol probaltam nezni, hogy megeri-e neki az 1 eves hosszabbitas, vagy elmegy inkabb az arabokhoz fix nagyobb penzert 2-3 evre.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 25., kedd 14:14

Pad'em írta:
Realista24 írta: De eggyel tobb vagy kevesebb zsoldos mar nem oszt nem szoroz, csak a cimert ne csokolja meg elso napjan :mrgreen:
Már tegnap is írta valaki, ki jelenleg a zsoldos nálunk? Én senkire nem tudnám ezt rámondani.

Szerintem nagyjából mindenki mindenét kiteszi a pályára, nem csak a pénzért vannak itt. Bár Vini mutat jeleket mostanában :D
Altalanossagban irtam, hogy jonnek, cimeket nyernek, aztan mennek. Felreertheto voltam, sorry.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 25., kedd 14:11

Realista24 írta: De eggyel tobb vagy kevesebb zsoldos mar nem oszt nem szoroz, csak a cimert ne csokolja meg elso napjan :mrgreen:
Már tegnap is írta valaki, ki jelenleg a zsoldos nálunk? Én senkire nem tudnám ezt rámondani.

Szerintem nagyjából mindenki mindenét kiteszi a pályára, nem csak a pénzért vannak itt. Bár Vini mutat jeleket mostanában :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 25., kedd 14:10

RaúlCF írta: Laudrup, Ronaldo, Figo még játszottak is ott. Ebbe már csak a szurkolók akadnak fenn.
Nem mindegyik, de jelen esetben en kicsit ugy erzem, hogy azert jon ide, es nem oda, mert ott nem tudjak megoldani.

Emberunk kb. kirakta magara a vigyetek el tablat, csak hat nehezitett palyan mozog a Barca penzugyileg.

De eggyel tobb vagy kevesebb zsoldos mar nem oszt nem szoroz, csak a cimert ne csokolja meg elso napjan :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 25., kedd 14:02

Laudrup, Ronaldo, Figo még játszottak is ott. Ebbe már csak a szurkolók akadnak fenn. Wirtz is Barcás de mindenki epekedik érte és biztos ha van esély ő is gyorsan Realos lenne. Aki itt van tegye a dolgát és kész.

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2025. március 25., kedd 13:54

beépített ember lesz :shifty:
Kép

Vissza: