ezeket irányvonalnak nem nevezném, inkább pár debobott közhelyhalmaznaktibi18 írta:Hát ha elolvasod, meghallgatod, az irányvonalakról kaphatsz képet.realfan írta:
nem értek egyet, sok dolgon lehet pénz nélkül változtatni és az irányvonalakat is meg lehet mondani meg, hogy kikre bízza stb stb nekem az kevés, hogy annyit mond jobb lesz vele, a fidesz is mondot ilyet és tett is átalakításokat, mégsem lett jobb oktatásunk meg egészségügyünk (vagy fodball utánpótlásunk) éppen emiatt mondom, hogy nekem a problémafelvtés maga, rohadtul nem elég, az menne egy random embernek is az utcáról...
Oktatás: Oktatási Hivatal létrehozása + KLIK megszüntetése
Önkormányzatok: Visszakapják a szabadságukat
Egészségügy: Várólisták rövidítése, kórházi állapotok javítása
Adózás: szja csökkentés, alapvető élelmiszerek Áfa- csökkentése, KATA újbóli kiterjesztése
Nyugdíj: "szép- kártya", nyugdíjasokat segítő szervezet felállítása
Ez csak pár, így hirtelen. Ezek tervek, irányvonalak. Hogy erre lesz e pénz, miből és mikor, az csak akkor derül ki, ha ezekbe már belelátnak.
oktatás. nem klik okés, ez nem old meg semmit. klikkel is lehetne jó meg anáélkül is
önkó: ezt adom, de nem egy nagy vállalás, kb 10 éve követeli mindenki
egészségügy: na, amiket írsz, ezek nagyon szép közhelypuffogtatások, semmi konrétum
adózás: na, ezek egy rélsze elég fura. szja csökkentés menynivel?miből pótolják amkieső bevéltelt?ugyenez az áfa csökkentésre, közhelyeknek jó, de ismét nincs átfogó intézkedés, pár jól hangzó dolog bedobásán, aminek mindneki tapsol, kata legalább konrétum, no de milyen formában?full ugyanaz?vagy módosítva, hogy kevsébé lehessen visszaélni vele?
nyugdíj: szép kártya semmire se jó, ez kb olyan, mint most a fidesz áfa visszatérítéses dolga, nem old meg semmit, de olyan, mi ntha valamit csinálnánk
swfan: igen elvon, de eredretileg azt mondták megoldják, aztán ez lett, ezért kevés, ha nekem valaki azt mondja meg akar oldani vmit, mondja meg hogyan, meddig tart, mert ne tegyünk úgy, hogy oktatás, egészségügyi dolgok megoldása megy 4 év alatt, ha meg ígérget, de nem teszi meg, akkor meg 4 év múlba jön vissza a fidesz (vagy más)
hehe: nem félreértettél hanem a hozzászólásom érdemi részét figyelmen kívül hagytad, ahogy szoktad másokét is, ha nem tudsz érvekre reagálni