MarioCirolo írta: En kedvelem, szerintem jo jatekos es jo lesz nalunk, de hogy hogy lehet valaki ilyen kibaszott hulye, hogy mas csapat jatekosakent, felnottkent ilyeneket nyilatkozik, azt fel nem tudom fogni. Ha fiatal korabol elokerul egy nyilatkozat, vagy egy kep rola barca mezben az meg magyarazhato, de ez…
Sztem meg pont az a korrekt ha azt nyilatkozza amit gondol is. Nem a szokasos sablon nyilatkozatokat.
Hanyni tudnek mikor egy jatekost leigazolnak es mindjart mondja hogy élete klubja meg hogy az adott klub legandas jatekosat mennyire szerette…. (Pl : Morata)
Meg sztem az sem mérvado hogy gyerekkent melyik klubot szerette, nyilvan ha sikerul neki ott jatszania akkor az biztos elete egyik legnagyobb beteljesult álma. De azert ha realisan nezzuk azert a nagy kluboknak senki nem tud nemet mondani. Foleg abban az esetben ha csak egy klub szeretne vinni es nem tud valasztani tobb csapatbol. Es ha belegondolunk hogy mondjuk mennyi pozitiv dolog tortenik egy jatekossal a klub karrierje alatt es mennyi elmenye lesz neki akkor biztos hogy elobb utobb kialakul egy kotodes a klub fele. A szurkolok szeretette, a kozos idok, a stadion hangulata, esetleg ha sikerul nyernie valamit. Raadasul egy csomoszor elofordul hogy kozvetlen rivalistol is igazolnak jatekost aztan egesz jol sikerul a jatekosoknak ezt kezelniuk.