Hát akit pátyolgat az nem épp Güler, hanem pl Rodrygo, akinek tavaly több hónap után sem volt egy használható meccse, de csak a kezdőbe erőltette, megszavazva neki azt a bizalmat és támogatást, aminek alapvetően másoknak is meg kellene szavaznia. Főleg ha lerí, hogy nem teljesen ostoba a futballhoz a cserepadon ülők egy része. Gülernél ez valahogy nem jelent meg sosem, kb mint egy kis jatekszer elő lett véve, legtöbbször amúgy akkor amikor már ki sem tamadtunk és a pályán sem a legjobbak szerepeltek, amolyan időhúzó cserének volt használva és nem mint egy taktikai elemnek, akinél tesztelik és figyelik, hogy mit adhat abban a pár percben a csapatnak. Aztán jött a bünti, ha épp tőle várták volna a fordítást, és nem tudott hozzátenni pár percben, vagy hirtelen mikor a sérülés hullám miatt 90 pecre próbálták a kezdőbe erőltetni és csodát várni tőle. De biztos ez volt a pátyolgatás része. Én amondó vagyok ennyi idő alatt be lehetett volna már őt építeni fix cserére, de hát neki jó az LV, Alaba, Modric cseresor is, meg jó ha a tamadosorban mindenki 90 percig van a pályán, úgyis mindenki bírja a hármas terhelést.RaúlCF írta: Ancelotti szerette és pátyolgatta
Volt már ilyen, hogy nem jött be a dolog.
Csak azt nem értem Perezekben sem, ha valaki ennyire latvanyosan tojik az ismeretlen fiatalokra, akkor minek igazoltunk neki tehetségeket.