Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 25., kedd 9:25

Marca, AS, Sky, Relevo meg egy rakat másik forrás is egyetért, nyáron megyünk Huijsenért. Abszolút meggyőzte Calafatékat most a válogatott szünet alatt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 25., kedd 2:29

dortev írta:
filatáska írta: De nyilván értem, ingyen jön, kevesebbért hagyná ezt a projektet.
Ez azért nem mellékes szerintem. 4 éves szerződés esetén 15 milliós fizuval gyakorlatilag egy 60 milliós „átigazolási díj” jön ki, plusz ügynöki juttatás, aláírási bónusz lehetnek még említésre méltó összegek. 60-ért lassan már lószart sem lehet kapni, nemhogy prime éveiben lévő „kész” játékost, akinél már nem kell rizikózni, hogy beteljesíti-e a potenciálját. Nekem sem igazán tetszik ez az átigazolás, de van benne ráció, mert a felhozatal elég gyér. Jiménez ugyan bíztató, de még egy ígéret, pár év múlva pedig akár vissza is lehet vásárolni.
Még csak annyi se, mert ha nem ingyen jön, akkor is fizetünk neki, nem tudom, mondjuk 10-et, szóval az "átigazolási díj" csak a különbözet öt évre, ami 25 + aláírási pénz.

Én arra leszek nagyon kíváncsi, hogy mi lesz, miután Carvajal felépül.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 24., hétfő 22:08

Még ide sem jött, de már lézeng a pályán unott pofával, hagyjuk már. Szerintem sem egy világklasszis, de LVnél minden szempontból jobb, pár évvel ezelőtt meg egészen kiemelkedő volt a posztján. Azóta valószínű már jóllakott, mostanra pedig egészen biztos, hogy új kihívásokat keres.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2025. március 24., hétfő 21:51

filatáska írta: De nyilván értem, ingyen jön, kevesebbért hagyná ezt a projektet.
Ez azért nem mellékes szerintem. 4 éves szerződés esetén 15 milliós fizuval gyakorlatilag egy 60 milliós „átigazolási díj” jön ki, plusz ügynöki juttatás, aláírási bónusz lehetnek még említésre méltó összegek. 60-ért lassan már lószart sem lehet kapni, nemhogy prime éveiben lévő „kész” játékost, akinél már nem kell rizikózni, hogy beteljesíti-e a potenciálját. Nekem sem igazán tetszik ez az átigazolás, de van benne ráció, mert a felhozatal elég gyér. Jiménez ugyan bíztató, de még egy ígéret, pár év múlva pedig akár vissza is lehet vásárolni.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 24., hétfő 21:43

érdemes visszaolvasni Carvajal topicját a feltámadása előtti évekről. aztán mégis mi lett vele. TAA még itt sincs de már temetve van. ha idehozzák legalább annyit megérdemel, hogy bebizonyítsa, hogy szar és akkor lehet kritizálni. ha meg idejön és és hozza magát akkor gigászi biznisz volt.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 24., hétfő 21:10

Impostor írta:
flori írta: Most is kapjuk bőven, hátha így többet rúgunk.

Én is háttal állok neki, de nyilván megkapja majd a bizalmat. Csóró Lucasnál nem lehet rosszabb.
Ó dehogynem!

Majd mikor nézzük az unott pofájú zsoldosokat lézengeni, akkor megint sírunk majd egy két madridista szívért!
Az utóbbi években viszonylag jól szűrik a "zsoldosokat". Láthatóan már nem csak a pályán látottakat castingolják, hanem a személyiségeket is. Ettől nem annyira félek, Hazard ugrik csak be az utóbbi 10 évből mint baklövés. Védekezni itt sem fogják megtanítani, remélhetőleg a többi skilljéből jobban profitálunk.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 24., hétfő 21:07

Amúgy mindegy 26 BL tavaszra már Carvajal top formában lesz. :mrgreen:

Impostor
Kedvenc játékosaid: Figo, Ramos, Carvajal, Modric, Marcelo, Nacho
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. március 24., hétfő 21:04

flori írta: Most is kapjuk bőven, hátha így többet rúgunk.

Én is háttal állok neki, de nyilván megkapja majd a bizalmat. Csóró Lucasnál nem lehet rosszabb.
Ó dehogynem!

Majd mikor nézzük az unott pofájú zsoldosokat lézengeni, akkor megint sírunk majd egy két madridista szívért!

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 24., hétfő 20:57

Most is kapjuk bőven, hátha így többet rúgunk.

¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 24., hétfő 20:55

TAA 24/25 so far

Koncentráljunk a jóra. A jobbhátvédek Beckhamje jön, élvezet lesz olvasni hehe kommentjeit :lol:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 24., hétfő 20:51

filatáska írta:
wZoLee7 írta: 15 milla az TBO szint, Rüdiger jött és kapott 14,5-et. Az van, hogy ha ennél kevesebb lenne akkor mondhatnánk h nagy boltot csináltunk, ha meg több akkor túl fizettük, egész korrekten ül a fizetési rendszerbe.
Az oké, hogy ül a fizetési rendszerbe. Csak pont az a bajom, hogy közel sem fog annyit hozzá tenni a csapathoz mint Tbo és Rüdiger, teszem hozzá szerintem.
Sőt szerintem kurva sokat lesz szidva a védekezése miatt.
De nyilván értem, ingyen jön, kevesebbért hagyná ezt a projektet.
Na mindegy, cáfoljon rám, szurkolok neki, nem fikázom élből, csak én reálisan nem látom, hogy vele a tutiba nyúlnánk.
Én csak a fizetés részére írtam, mindentől függetlenül én biztos nem hoznám ide. Már évekkel ezelőtt is amikor Ő top jhv-nek számított akkor is úgy gondoltam, hogy túl van sztárolva, mert már akkor sem tudott védekezni. Sorra kapták róla a gólokat. Sokkal inkább mennék el a fiatal tehetségek próbálgatásának irányába, de erre Carlo alkalmatlan. Az edző, a lehetőségek, LV, minden adott ahhoz, hogy a jelenleginél még Trent is jobb megoldás legyen. Előrébb leszünk ha minden meccsen lesz 5 jó beadása és Ő végzi el az összes pontrúgást a meccsen, nem Modric meg LV, mert azok veszélyesebbek a mi kapunkra :lol:

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 24., hétfő 20:44

wZoLee7 írta: 15 milla az TBO szint, Rüdiger jött és kapott 14,5-et. Az van, hogy ha ennél kevesebb lenne akkor mondhatnánk h nagy boltot csináltunk, ha meg több akkor túl fizettük, egész korrekten ül a fizetési rendszerbe.
Az oké, hogy ül a fizetési rendszerbe. Csak pont az a bajom, hogy közel sem fog annyit hozzá tenni a csapathoz mint Tbo és Rüdiger, teszem hozzá szerintem.
Sőt szerintem kurva sokat lesz szidva a védekezése miatt.
De nyilván értem, ingyen jön, kevesebbért hagyná ezt a projektet.
Na mindegy, cáfoljon rám, szurkolok neki, nem fikázom élből, csak én reálisan nem látom, hogy vele a tutiba nyúlnánk.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2025. március 24., hétfő 20:18

kodo írta: 🚨🚨 Real Madrid are seriously considering signing Dean Huijsen. At the club, they say Huijsen reminds them of Sergio Ramos. Real Madrid want to pair him with Raul Asencio to form a Spanish centre back starting duo in the near future. Juni Calafat will go for his signature [Sky Sports].
Van 4 védőnk plusz tchou ha carlo marad, hihető hogy veszünk bárkit is :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 24., hétfő 20:15

Nika91127 írta:
kodo írta: 🚨🚨 Real Madrid are seriously considering signing Dean Huijsen. At the club, they say Huijsen reminds them of Sergio Ramos. Real Madrid want to pair him with Raul Asencio to form a Spanish centre back starting duo in the near future. Juni Calafat will go for his signature [Sky Sports].
Tetszik, hogy Asencioval számolnának...
Aztán majd amikor Rüdiger, Militao és Alaba is bevethető lesz Carlo megmutatja neki melyik a pad legkényelmesebb pontja

_Bushido_
Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. március 24., hétfő 20:08

Realista24 írta: Noi csapat vegre megverte a Barca noi csapatat :mrgreen: Nem tudom volt-e mar ra pelda.
Vótmá. :mrgreen:
Nem volt rá példa. Ez az első. Ever.

Hujsenért nem sok az az 50m? Ér ő annyit?
:sly:

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 24., hétfő 20:04

Tetszik, hogy Asencioval számolnának...

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 24., hétfő 20:00

Trent 26 éves, nem ilyen levezető harmincas.
Jobb opció nincs ha tetszik ha nem.

Utoljára akit elhoztunk úgy hogy megvertük a BL döntőben régebben az Courtois volt, szintén 26 évesen. :coffee:

Ezek a játékosok nem véletlen akarnak itt játszani, átélték milyen a Bernabeuban játszani egy BL meccset, átélték milyen kipottyani a világ legnagyobb klubja ellen és erre vágynak hogy habfehérben éljék ezt át.

:kalapos:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2025. március 24., hétfő 19:57

🚨🚨 Real Madrid are seriously considering signing Dean Huijsen. At the club, they say Huijsen reminds them of Sergio Ramos. Real Madrid want to pair him with Raul Asencio to form a Spanish centre back starting duo in the near future. Juni Calafat will go for his signature [Sky Sports].

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 19:50

KAG írta:
Nmrm írta: Szerintem vele nagyon mellé lövünk, védekezésben nagyon gyenge, tipikus angol, aki csak rúgni tud.
Én nagyon nem örülök neki.
Akkor majd viszi valami arab vagy másik angol klub egy két szezon mulva. Nem nagy dolog.
Ráadásul a helyet sem veszi el valami megkaparinthato extrém jó jhv elől.

Carvajal ki tudja miként jön vissza.
Lv nem szint

Én sokáig Hajimit akartam, de az az igazság hogy jó helyen van ott Párizsban
Majd viszik…főleg ha nem akar menni. Madrid csodálatos város, kérdezd meg Hazardot vagy Balet :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 24., hétfő 19:45

Nmrm írta: Szerintem vele nagyon mellé lövünk, védekezésben nagyon gyenge, tipikus angol, aki csak rúgni tud.
Én nagyon nem örülök neki.
Akkor majd viszi valami arab vagy másik angol klub egy két szezon mulva. Nem nagy dolog.
Ráadásul a helyet sem veszi el valami megkaparinthato extrém jó jhv elől.

Carvajal ki tudja miként jön vissza.
Lv nem szint

Én sokáig Hajimit akartam, de az az igazság hogy jó helyen van ott Párizsban
ZIDANE

Vissza: