Romano is most posztolt, hogy deal on.
Világ legértékesebb RB-je ingyen bitang nagy fogás, még ha vannak is erős kételyeink. Kíváncsi vagyok mi lesz a sorrend ha Carvajal adjisten glüten frei közeli állapotra vissza tud térni.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 25., kedd 11:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 25., kedd 11:08
Tetszik az ötlet, jó hogy a csapat is látja, a Rüdiger, Militao, Alaba hármas jó ha 1 teljes értékű játékost tesz ki az elkövetkezendő pár évben.Pad'em írta: Marca, AS, Sky, Relevo meg egy rakat másik forrás is egyetért, nyáron megyünk Huijsenért. Abszolút meggyőzte Calafatékat most a válogatott szünet alatt.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 25., kedd 10:39
Jelenleg még az egészséges önbizalom határán belül van, de billeg hogy átlépje azt.MorataMartin írta: Ha már instagram generáció: https://player.hu/sport-3/yamal-beszolt ... r-vaartnak![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 25., kedd 10:37
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 25., kedd 10:28
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. március 25., kedd 10:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 25., kedd 10:10
Igen, es ahogy olvasom, a cel az, hogy ne kivasarlasi aron erkezzen.Pad'em írta: Marca, AS, Sky, Relevo meg egy rakat másik forrás is egyetért, nyáron megyünk Huijsenért. Abszolút meggyőzte Calafatékat most a válogatott szünet alatt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 25., kedd 10:10
Így van csak a pálya közepére kell valaki és megvagyunk, papíron (bár szerintem Huijsen nélkül is, Joan Martinezt ne felejtsük). Zubimendi továbbra is radaron amúgy, Arsenallal kell majd lemeccselni ha tényleg akarjuk.nzooli93 írta:Mondjuk azert ,ha o is jonne, es Asencioval hosszútávon beválnak,akkor jo ideig hatra se kell mar varialni, max a baloldalon. Jobb oldalt a Trent/Carvajal/Valverde boven eleg kell,hogy legyen. Ha elol nem lesz nagynevű távozó,akkor igazabol a Modric/Ceba vonalon kell mar csak gondolkodni,hogy mi legyen majd hosszútávon a minőségi pótlás/újítás ,azt meg is vagyunk.Pad'em írta: Marca, AS, Sky, Relevo meg egy rakat másik forrás is egyetért, nyáron megyünk Huijsenért. Abszolút meggyőzte Calafatékat most a válogatott szünet alatt.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 25., kedd 10:05
Mondjuk azert ,ha o is jonne, es Asencioval hosszútávon beválnak,akkor jo ideig hatra se kell mar varialni, max a baloldalon. Jobb oldalt a Trent/Carvajal/Valverde boven eleg kell,hogy legyen. Ha elol nem lesz nagynevű távozó,akkor igazabol a Modric/Ceba vonalon kell mar csak gondolkodni,hogy mi legyen majd hosszútávon a minőségi pótlás/újítás ,azt meg is vagyunk.Pad'em írta: Marca, AS, Sky, Relevo meg egy rakat másik forrás is egyetért, nyáron megyünk Huijsenért. Abszolút meggyőzte Calafatékat most a válogatott szünet alatt.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 25., kedd 9:25
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2025. március 25., kedd 2:29
Még csak annyi se, mert ha nem ingyen jön, akkor is fizetünk neki, nem tudom, mondjuk 10-et, szóval az "átigazolási díj" csak a különbözet öt évre, ami 25 + aláírási pénz.dortev írta:Ez azért nem mellékes szerintem. 4 éves szerződés esetén 15 milliós fizuval gyakorlatilag egy 60 milliós „átigazolási díj” jön ki, plusz ügynöki juttatás, aláírási bónusz lehetnek még említésre méltó összegek. 60-ért lassan már lószart sem lehet kapni, nemhogy prime éveiben lévő „kész” játékost, akinél már nem kell rizikózni, hogy beteljesíti-e a potenciálját. Nekem sem igazán tetszik ez az átigazolás, de van benne ráció, mert a felhozatal elég gyér. Jiménez ugyan bíztató, de még egy ígéret, pár év múlva pedig akár vissza is lehet vásárolni.filatáska írta: De nyilván értem, ingyen jön, kevesebbért hagyná ezt a projektet.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 24., hétfő 22:08
HozzászólásSzerző: dortev » 2025. március 24., hétfő 21:51
Ez azért nem mellékes szerintem. 4 éves szerződés esetén 15 milliós fizuval gyakorlatilag egy 60 milliós „átigazolási díj” jön ki, plusz ügynöki juttatás, aláírási bónusz lehetnek még említésre méltó összegek. 60-ért lassan már lószart sem lehet kapni, nemhogy prime éveiben lévő „kész” játékost, akinél már nem kell rizikózni, hogy beteljesíti-e a potenciálját. Nekem sem igazán tetszik ez az átigazolás, de van benne ráció, mert a felhozatal elég gyér. Jiménez ugyan bíztató, de még egy ígéret, pár év múlva pedig akár vissza is lehet vásárolni.filatáska írta: De nyilván értem, ingyen jön, kevesebbért hagyná ezt a projektet.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 24., hétfő 21:43
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 24., hétfő 21:10
Az utóbbi években viszonylag jól szűrik a "zsoldosokat". Láthatóan már nem csak a pályán látottakat castingolják, hanem a személyiségeket is. Ettől nem annyira félek, Hazard ugrik csak be az utóbbi 10 évből mint baklövés. Védekezni itt sem fogják megtanítani, remélhetőleg a többi skilljéből jobban profitálunk.Impostor írta:Ó dehogynem!flori írta: Most is kapjuk bőven, hátha így többet rúgunk.
Én is háttal állok neki, de nyilván megkapja majd a bizalmat. Csóró Lucasnál nem lehet rosszabb.
Majd mikor nézzük az unott pofájú zsoldosokat lézengeni, akkor megint sírunk majd egy két madridista szívért!
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 24., hétfő 21:07
HozzászólásSzerző: Impostor » 2025. március 24., hétfő 21:04
Ó dehogynem!flori írta: Most is kapjuk bőven, hátha így többet rúgunk.
Én is háttal állok neki, de nyilván megkapja majd a bizalmat. Csóró Lucasnál nem lehet rosszabb.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 24., hétfő 20:57
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 24., hétfő 20:55
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 24., hétfő 20:51
Én csak a fizetés részére írtam, mindentől függetlenül én biztos nem hoznám ide. Már évekkel ezelőtt is amikor Ő top jhv-nek számított akkor is úgy gondoltam, hogy túl van sztárolva, mert már akkor sem tudott védekezni. Sorra kapták róla a gólokat. Sokkal inkább mennék el a fiatal tehetségek próbálgatásának irányába, de erre Carlo alkalmatlan. Az edző, a lehetőségek, LV, minden adott ahhoz, hogy a jelenleginél még Trent is jobb megoldás legyen. Előrébb leszünk ha minden meccsen lesz 5 jó beadása és Ő végzi el az összes pontrúgást a meccsen, nem Modric meg LV, mert azok veszélyesebbek a mi kapunkrafilatáska írta:Az oké, hogy ül a fizetési rendszerbe. Csak pont az a bajom, hogy közel sem fog annyit hozzá tenni a csapathoz mint Tbo és Rüdiger, teszem hozzá szerintem.wZoLee7 írta: 15 milla az TBO szint, Rüdiger jött és kapott 14,5-et. Az van, hogy ha ennél kevesebb lenne akkor mondhatnánk h nagy boltot csináltunk, ha meg több akkor túl fizettük, egész korrekten ül a fizetési rendszerbe.
Sőt szerintem kurva sokat lesz szidva a védekezése miatt.
De nyilván értem, ingyen jön, kevesebbért hagyná ezt a projektet.
Na mindegy, cáfoljon rám, szurkolok neki, nem fikázom élből, csak én reálisan nem látom, hogy vele a tutiba nyúlnánk.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem