Aztán majd amikor Rüdiger, Militao és Alaba is bevethető lesz Carlo megmutatja neki melyik a pad legkényelmesebb pontjaNika91127 írta:Tetszik, hogy Asencioval számolnának...kodo írta:Real Madrid are seriously considering signing Dean Huijsen. At the club, they say Huijsen reminds them of Sergio Ramos. Real Madrid want to pair him with Raul Asencio to form a Spanish centre back starting duo in the near future. Juni Calafat will go for his signature [Sky Sports].

Kommentáld a híreket
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Kommentáld a híreket
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Vótmá.Realista24 írta: Noi csapat vegre megverte a Barca noi csapatatNem tudom volt-e mar ra pelda.

Nem volt rá példa. Ez az első. Ever.
Hujsenért nem sok az az 50m? Ér ő annyit?

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Tetszik, hogy Asencioval számolnának...kodo írta:Real Madrid are seriously considering signing Dean Huijsen. At the club, they say Huijsen reminds them of Sergio Ramos. Real Madrid want to pair him with Raul Asencio to form a Spanish centre back starting duo in the near future. Juni Calafat will go for his signature [Sky Sports].
Trent 26 éves, nem ilyen levezető harmincas.
Jobb opció nincs ha tetszik ha nem.
Utoljára akit elhoztunk úgy hogy megvertük a BL döntőben régebben az Courtois volt, szintén 26 évesen.
Ezek a játékosok nem véletlen akarnak itt játszani, átélték milyen a Bernabeuban játszani egy BL meccset, átélték milyen kipottyani a világ legnagyobb klubja ellen és erre vágynak hogy habfehérben éljék ezt át.
Jobb opció nincs ha tetszik ha nem.
Utoljára akit elhoztunk úgy hogy megvertük a BL döntőben régebben az Courtois volt, szintén 26 évesen.

Ezek a játékosok nem véletlen akarnak itt játszani, átélték milyen a Bernabeuban játszani egy BL meccset, átélték milyen kipottyani a világ legnagyobb klubja ellen és erre vágynak hogy habfehérben éljék ezt át.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Majd viszik…főleg ha nem akar menni. Madrid csodálatos város, kérdezd meg Hazardot vagy BaletKAG írta:Akkor majd viszi valami arab vagy másik angol klub egy két szezon mulva. Nem nagy dolog.Nmrm írta: Szerintem vele nagyon mellé lövünk, védekezésben nagyon gyenge, tipikus angol, aki csak rúgni tud.
Én nagyon nem örülök neki.
Ráadásul a helyet sem veszi el valami megkaparinthato extrém jó jhv elől.
Carvajal ki tudja miként jön vissza.
Lv nem szint
Én sokáig Hajimit akartam, de az az igazság hogy jó helyen van ott Párizsban

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Akkor majd viszi valami arab vagy másik angol klub egy két szezon mulva. Nem nagy dolog.Nmrm írta: Szerintem vele nagyon mellé lövünk, védekezésben nagyon gyenge, tipikus angol, aki csak rúgni tud.
Ráadásul a helyet sem veszi el valami megkaparinthato extrém jó jhv elől.
Carvajal ki tudja miként jön vissza.
Lv nem szint
Én sokáig Hajimit akartam, de az az igazság hogy jó helyen van ott Párizsban
ZIDANE
Szerintem vele nagyon mellé lövünk, védekezésben nagyon gyenge, tipikus angol, aki csak rúgni tud.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
15 milla az TBO szint, Rüdiger jött és kapott 14,5-et. Az van, hogy ha ennél kevesebb lenne akkor mondhatnánk h nagy boltot csináltunk, ha meg több akkor túl fizettük, egész korrekten ül a fizetési rendszerbe.filatáska írta:15 pffff, soook.Pad'em írta: BREAKING: Trent Alexander-Arnold will play for Real Madrid next season. An agreement has been reached on the personal conditions: a salary of €15m gross per season and huge signing bonus.
— @sachatavolieri
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Jelenlegi felhozatalnál csak jobb lehetferni írta: LVhez képest erősödni fogunk, a többit majd meglátjuk.
Sajnos glutenfree Carvajal szint kétlem lesz az angol, de legalább talán lesz vmi veszély a szabadokból, szögletekből, mert jelenleg a kontrákból több a veszély ránk ezeknél![]()

+ oktoberbe lesz 27, ha nem válik be még elahatjuk, angol azok meg kellenek anglilába

15 pffff, soook.Pad'em írta: BREAKING: Trent Alexander-Arnold will play for Real Madrid next season. An agreement has been reached on the personal conditions: a salary of €15m gross per season and huge signing bonus.
— @sachatavolieri
LVhez képest erősödni fogunk, a többit majd meglátjuk.
Sajnos glutenfree Carvajal szint kétlem lesz az angol, de legalább talán lesz vmi veszély a szabadokból, szögletekből, mert jelenleg a kontrákból több a veszély ránk ezeknél
Sajnos glutenfree Carvajal szint kétlem lesz az angol, de legalább talán lesz vmi veszély a szabadokból, szögletekből, mert jelenleg a kontrákból több a veszély ránk ezeknél

- Pad'em
5 évet írnak mint általában.Jim írta:a legfontosabb amúgy az, hogy hány évre ír alá TAAgutihaz14 írta: mindent tud, de a huge signing bonust nem? az lenne a masik lenyeg![]()
![]()
mennyire tudunk tőle könnyen megszabadulni, ha úgy alakul![]()
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
a legfontosabb amúgy az, hogy hány évre ír alá TAAgutihaz14 írta: mindent tud, de a huge signing bonust nem? az lenne a masik lenyeg![]()

mennyire tudunk tőle könnyen megszabadulni, ha úgy alakul

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
megint hányingerrel teli szezon lesz akkor, jólvan.
igazából már most is bejelenthetnék, nem oszt, nem szoroz.
azért remélem nem vagyunk ilyen hülyék, legalább a nyarat megvárjuk az aláírással, simán jöhet egy jó acl vagy vmi sérülés.
igazából már most is bejelenthetnék, nem oszt, nem szoroz.
azért remélem nem vagyunk ilyen hülyék, legalább a nyarat megvárjuk az aláírással, simán jöhet egy jó acl vagy vmi sérülés.
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Most megnéztem a csóka cikkét SkySportson, ésszerű aláírási bónuszt ír.gutihaz14 írta:mindent tud, de a huge signing bonust nem? az lenne a masik lenyegPad'em írta: BREAKING: Trent Alexander-Arnold will play for Real Madrid next season. An agreement has been reached on the personal conditions: a salary of €15m gross per season and huge signing bonus.
— @sachatavolieri![]()
Ez szerintem nyár elött hivatalos lesz.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
mindent tud, de a huge signing bonust nem? az lenne a masik lenyegPad'em írta: BREAKING: Trent Alexander-Arnold will play for Real Madrid next season. An agreement has been reached on the personal conditions: a salary of €15m gross per season and huge signing bonus.
— @sachatavolieri

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Pad'em
BREAKING: Trent Alexander-Arnold will play for Real Madrid next season. An agreement has been reached on the personal conditions: a salary of €15m gross per season and huge signing bonus.
— @sachatavolieri
— @sachatavolieri
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mert a noi csapat nelkul nem tudjak kimutatni, hogy tobb kupajuk vanPad'em írta:Ezzel van tele tegnap óta az összes Realos meg Barcás x oldal, nem is értem mit foglalkoznak ilyen amatőr focivaltomi_b írta:
Akkora lest húztak a szabályos Barca gólra, hogy csak na![]()
![]()

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Ezzel van tele tegnap óta az összes Realos meg Barcás x oldal, nem is értem mit foglalkoznak ilyen amatőr focivaltomi_b írta:Akkora lest húztak a szabályos Barca gólra, hogy csak naRealista24 írta: Noi csapat vegre megverte a Barca noi csapatatNem tudom volt-e mar ra pelda.
![]()