leszarom kinek van igazafilatáska írta:Objektíven Gülernek, természetesen.Realista24 írta: Csak azt nem irtad le, hogy kinek van igaza.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 24., hétfő 17:42
leszarom kinek van igazafilatáska írta:Objektíven Gülernek, természetesen.Realista24 írta: Csak azt nem irtad le, hogy kinek van igaza.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 24., hétfő 17:38
Objektíven Gülernek, természetesen.Realista24 írta: Csak azt nem irtad le, hogy kinek van igaza.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 24., hétfő 17:27
Álljon meg a verekedés egy pillanatrahehetheoriginal írta:sztem csak azt kell nezni objektiven - mint mindig, de latom, nehez.....mentamas írta:
Én arra is kiváncsi lennék, hogy mit kapna itt Gavi vagy Yamal, ha ők intették volna csendre Szoboszlait.-, hogy a rendelkezesre allo infok alapjan kinek van igaza, es ki volt nyamvadt.
es tokmindegy milyen allampolgar, mi a klubcsapata vagy hany foga van, milyen a bőre, vagy hogy all a haja.
ki viselkedett fasztarisznya modon, es ki reagalt csak.
nehez, tudom nehez.
felvilagosult polgari tarsadalom.
foleg a torokoknel meg nalunk![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 17:25
Csak azt nem irtad le, hogy kinek van igaza.hehetheoriginal írta:sztem csak azt kell nezni objektiven - mint mindig, de latom, nehez.....mentamas írta:
Én arra is kiváncsi lennék, hogy mit kapna itt Gavi vagy Yamal, ha ők intették volna csendre Szoboszlait.-, hogy a rendelkezesre allo infok alapjan kinek van igaza, es ki volt nyamvadt.
es tokmindegy milyen allampolgar, mi a klubcsapata vagy hany foga van, milyen a bőre, vagy hogy all a haja.
ki viselkedett fasztarisznya modon, es ki reagalt csak.
nehez, tudom nehez.
felvilagosult polgari tarsadalom.
foleg a torokoknel meg nalunk![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 24., hétfő 17:10
sztem csak azt kell nezni objektiven - mint mindig, de latom, nehez.....mentamas írta:Én arra is kiváncsi lennék, hogy mit kapna itt Gavi vagy Yamal, ha ők intették volna csendre Szoboszlait.Santi írta: Az a baj, hogy ha itt nem Szoboról lenne szó, hanem mondjuk egy Gavit vagy egy De Pault csitít be még dícsérnénk is, hogy bekussoltatta a pályán és a pályán kívül is.
Nyilván akkorse csináljon ilyet egy 19 éves gyerek a Real padjáról, de Szobonak is le kellene szállni egy kicsit a földre és magába néznie egy ilyen hét után pofázás helyett.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 24., hétfő 16:51
Én arra is kiváncsi lennék, hogy mit kapna itt Gavi vagy Yamal, ha ők intették volna csendre Szoboszlait.Santi írta: Az a baj, hogy ha itt nem Szoboról lenne szó, hanem mondjuk egy Gavit vagy egy De Pault csitít be még dícsérnénk is, hogy bekussoltatta a pályán és a pályán kívül is.
Nyilván akkorse csináljon ilyet egy 19 éves gyerek a Real padjáról, de Szobonak is le kellene szállni egy kicsit a földre és magába néznie egy ilyen hét után pofázás helyett.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 16:40
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 24., hétfő 16:36
Ja, akkor félreértettük egymást, én Gülerről írtam, hogy dícsérnénk, ha egy Gavit kussoltatna.realmadrid95 írta:Szerintem o Szoboszlaira ertette, mert itt a forumon sokszor megvedte a Magyart.Santi írta:
Csak lőtt egy gólt, első meccsen meg nem is játszott, eltiltott volt.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 24., hétfő 16:30
Szerintem o Szoboszlaira ertette, mert itt a forumon sokszor megvedte a Magyart.Santi írta:Csak lőtt egy gólt, első meccsen meg nem is játszott, eltiltott volt.Realista24 írta:
6-1 utan senkit ne kussoltasson be, foleg ugy hogy momentuma nem volt a 180 perc alatt.
Pedig aztan en altalaban vedeni szoktam.
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 24., hétfő 16:28
Csak lőtt egy gólt, első meccsen meg nem is játszott, eltiltott volt.Realista24 írta:6-1 utan senkit ne kussoltasson be, foleg ugy hogy momentuma nem volt a 180 perc alatt.Santi írta: Az a baj, hogy ha itt nem Szoboról lenne szó, hanem mondjuk egy Gavit vagy egy De Pault csitít be még dícsérnénk is, hogy bekussoltatta a pályán és a pályán kívül is.
Pedig aztan en altalaban vedeni szoktam.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 24., hétfő 16:27
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 24., hétfő 16:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 16:25
6-1 utan senkit ne kussoltasson be, foleg ugy hogy momentuma nem volt a 180 perc alatt.Santi írta: Az a baj, hogy ha itt nem Szoboról lenne szó, hanem mondjuk egy Gavit vagy egy De Pault csitít be még dícsérnénk is, hogy bekussoltatta a pályán és a pályán kívül is.
HozzászólásSzerző: Santi » 2025. március 24., hétfő 16:24
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 16:21
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 24., hétfő 16:13
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2025. március 24., hétfő 16:12
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. március 24., hétfő 15:57
Valószínűleg, ezért nincs bent Ancelotti kosarában sem. Túl sokat pofázik.Realista24 írta:Csak sikerult lemennie neki is szint ala. Eszleny ez is.tomi_b írta: Sasoljátok Arda új insta sztoriját.
"This guy is a joke.. Isn't 6 goals enough to shut you up?"
![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 24., hétfő 15:44
Ennyi. 2:0 volt Ardanak, felesleges volt beszálnia.Realista24 írta:Mert nyert a palyan, Szobo vergodik, kapja a savazast a neten, ergo ketszer is nyert Güler.lestat írta:
Miert?
Mi ertelme volt ennek? Kie lesz az utolso szo? Ki fejezi be elobb?
Nevetseges, mind a ket fel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 15:42
Mert nyert a palyan, Szobo vergodik, kapja a savazast a neten, ergo ketszer is nyert Güler.lestat írta:Miert?Realista24 írta:
Csak sikerult lemennie neki is szint ala. Eszleny ez is.
Jelenlévő fórumozók: 41 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem