fidesz szavazóként fel se fognad ki miről beszelDe én Fidesz szavazóként felhúznám a szemöldököm,

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 25., kedd 7:54
fidesz szavazóként fel se fognad ki miről beszelDe én Fidesz szavazóként felhúznám a szemöldököm,
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. március 25., kedd 7:01
Attól, hogy a Tisza erősödik még nem feltétlen jelenti azt, hogy ők gyengülnek. Magukról kommunikálhatnák ugyanúgy azt, hogy ilyen fasza még sose vót.Faust írta: Mert azzal elismernék, hogy ők gyengülnek, az meg lehetetlen.
Értem. Eddig működött is. De ha látják a számokból, hogy komoly gond van, akkor a józan ész azt diktálná, hogy mozgósítok, nem semmibe nézetem az ellenfelem. Na mindegy, nem vagyok pszihológus, lehet ez kell az embereiknek. De én Fidesz szavazóként felhúznám a szemöldököm, hogy ezek most mégis miről beszélnek?Dupla D írta: Alapvető céljuk, hogy a politikai ellenfeleket nevetségessé, komolyan vehetetlenné próbálják tenni.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 25., kedd 6:48
Alapvető céljuk, hogy a politikai ellenfeleket nevetségessé, komolyan vehetetlenné próbálják tenni.M1Ö írta:Ezt a kommunikációt sem értem tőlük egyébként. Miért kell azt beadni a szavazóiknak, hogy sehol nincs MP? Ha erősödik (márpedig nekik is tudniuk kell, hogy erősödik), akkor nem pont azt kéne beleverni a Fideszesek fejébe, hogy ezt minden eddiginél komolyabban kéne venni?gutihaz14 írta: https://telex.hu/zacc/2025/03/24/bohar- ... a-tiszanak
ujabb nap, ujabb fideszes hazugsag
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 25., kedd 6:48
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. március 25., kedd 5:39
Ezt a kommunikációt sem értem tőlük egyébként. Miért kell azt beadni a szavazóiknak, hogy sehol nincs MP? Ha erősödik (márpedig nekik is tudniuk kell, hogy erősödik), akkor nem pont azt kéne beleverni a Fideszesek fejébe, hogy ezt minden eddiginél komolyabban kéne venni?gutihaz14 írta: https://telex.hu/zacc/2025/03/24/bohar- ... a-tiszanak
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 25., kedd 1:56
Ide érzem az izzadságszagot.gutihaz14 írta: https://telex.hu/zacc/2025/03/24/bohar- ... a-tiszanak
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 24., hétfő 22:58
HozzászólásSzerző: Bencze » 2025. március 24., hétfő 18:40
Osszeloptak eleg penzt, hogy a vezetoseg minden tagja vehessen arany kartyat Trump alelnok urtol $5millio/dbBLevi96 írta:Max az oroszokhoz menekülhet mint az összes diktátor haverja'shutterisland írta: a helyukben inkabb feladnam.
a hatralevo 1 evben meginkabb szetlopnam amit meg lehet, aztan jovo marciusban fognam az osszes top dogot es a pereputtyat, elhuznek a francba a zold foki szigetekre vagy valahova ahonnan nincs kiadatas es lepotyognem az eletem hatra levo reszet koktelokat szurcsolve es szorfozgetve.
halisten remelhetoleg ok ehelyett viszont inkabb belebuknak a hatalomvagyba.![]()
![]()
de valószínűbb hogy megpróbálják vissza szerezni a hatalmat:
A; közvetlenül a választások után Trump 2.0-ba
B; annyira le lesz lakva az ország hogy hátha vissza sírják őket
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 24., hétfő 18:21
Max az oroszokhoz menekülhet mint az összes diktátor haverja'shutterisland írta: a helyukben inkabb feladnam.
a hatralevo 1 evben meginkabb szetlopnam amit meg lehet, aztan jovo marciusban fognam az osszes top dogot es a pereputtyat, elhuznek a francba a zold foki szigetekre vagy valahova ahonnan nincs kiadatas es lepotyognem az eletem hatra levo reszet koktelokat szurcsolve es szorfozgetve.
halisten remelhetoleg ok ehelyett viszont inkabb belebuknak a hatalomvagyba.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 24., hétfő 18:10
Jaja, es most jon a jopofizas a zebras hirekre, hogy orokbefogad egyet az allatkertben. Szerintem ez az elso dolog, amire muszaj volt reagalnia MP felveteseivel kapcsolatban, es probaljak most elviccelni. Tul nagyot ment ez a hir tiktokon.Dupla D írta: Most úgy látom a jó fej nagypapa szerepben fogja nyomni a választásokig OV. Jótékonykodás, jófejkedések.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 24., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 24., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 24., hétfő 17:39
Juj ezt izgalmas lenne megideologizalni, hogy a szavazok ne gondoljak ugy hogy befostak.Realista24 írta:Mindenhogy beszopjak, de minel hamarabb, annal jobb.swfan írta: Állítólag méri Fidesz, hogy legyen-e előrehozott választás október 19-én (vagy akörül)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 17:38
Akkor hülyébbek mint gondolnám.swfan írta:Erre apellálnak, ha hamarabb van, akkor lehet nem szopják beRealista24 írta:
Mindenhogy beszopjak, de minel hamarabb, annal jobb.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2025. március 24., hétfő 17:34
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 24., hétfő 17:32
Erre apellálnak, ha hamarabb van, akkor lehet nem szopják beRealista24 írta:Mindenhogy beszopjak, de minel hamarabb, annal jobb.swfan írta: Állítólag méri Fidesz, hogy legyen-e előrehozott választás október 19-én (vagy akörül)
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 24., hétfő 17:25
csokolom hehe vagyok, ide nem lehet bemenni ?hehetheoriginal írta:tavaly ott is balhéztam amúgy a geci rendőrökkel, mikor vmi kulfoldi politikusok voltak meghívva, mindenféle lezárások meg nagyemberkedések. nem szeretem az ilyet, az ilyen dolgok miatt hiszik, hogy magasabban vannak, mint a népgutihaz14 írta:
mert mindig csak a varnegyedben jarsz![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 17:16
Mindenhogy beszopjak, de minel hamarabb, annal jobb.swfan írta: Állítólag méri Fidesz, hogy legyen-e előrehozott választás október 19-én (vagy akörül)
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 24., hétfő 17:13
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 24., hétfő 17:06
tavaly ott is balhéztam amúgy a geci rendőrökkel, mikor vmi kulfoldi politikusok voltak meghívva, mindenféle lezárások meg nagyemberkedések. nem szeretem az ilyet, az ilyen dolgok miatt hiszik, hogy magasabban vannak, mint a népgutihaz14 írta:mert mindig csak a varnegyedben jarszhehetheoriginal írta:
ajhhh, hogy én ilyenekkel soha nem találkozom....![]()
![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem