Mindenhogy beszopjak, de minel hamarabb, annal jobb.swfan írta: Állítólag méri Fidesz, hogy legyen-e előrehozott választás október 19-én (vagy akörül)

Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Állítólag méri Fidesz, hogy legyen-e előrehozott választás október 19-én (vagy akörül)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tavaly ott is balhéztam amúgy a geci rendőrökkel, mikor vmi kulfoldi politikusok voltak meghívva, mindenféle lezárások meg nagyemberkedések. nem szeretem az ilyet, az ilyen dolgok miatt hiszik, hogy magasabban vannak, mint a népgutihaz14 írta:mert mindig csak a varnegyedben jarszhehetheoriginal írta:
ajhhh, hogy én ilyenekkel soha nem találkozom....![]()
![]()
![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
mert mindig csak a varnegyedben jarszhehetheoriginal írta:ajhhh, hogy én ilyenekkel soha nem találkozom....BLevi96 írta: A fideszesek sötét bugyrából egy szelet, kommentelők örömmel fogadták:
Vadhajtások: Darabokra törte a Tisza standját, lepofozta a tiszást - Videó![]()
![]()
![]()

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

Magyar Péter: "Én többet voltam az utóbbi egy évben az utcán, mint otthon a gyermekeimmel. Úgyhogy engem ne oktasson ki senki demonstrációkból, tüntetésekből, meg mit hogyan kell csinálni."
Imádom mikor olyan őszintén felkúrja magát és a fasza ki van az egésszel, nem is értem hogy lehet ezt bírni.
Tényleg itt volt 14 év csinálni valamit, az eredménye sorozatos kétharmadok, senki sehol semmi, most meg mindenki olyan rohadt okos.
Eddig nagyon úgy tűnik tudják mit csinálnak, maradjon is így.
Imádom mikor olyan őszintén felkúrja magát és a fasza ki van az egésszel, nem is értem hogy lehet ezt bírni.
Tényleg itt volt 14 év csinálni valamit, az eredménye sorozatos kétharmadok, senki sehol semmi, most meg mindenki olyan rohadt okos.
Eddig nagyon úgy tűnik tudják mit csinálnak, maradjon is így.
- hehetheoriginal
ajhhh, hogy én ilyenekkel soha nem találkozom....BLevi96 írta: A fideszesek sötét bugyrából egy szelet, kommentelők örömmel fogadták:
Vadhajtások: Darabokra törte a Tisza standját, lepofozta a tiszást - Videó

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
es az uriember szavazata is annyit er, mint barmelyikunke.
bar ranezesre kozugyektol el van tiltva.
bar ranezesre kozugyektol el van tiltva.

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
A fideszesek sötét bugyrából egy szelet, kommentelők örömmel fogadták:
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Alec Baldwint szétszedték mikor a forgatáson töltött éles lőfenyvert adtak neki és azzal megölt egy operatőrt, Ön hibáján kívül! Itt mi fog történi?!
Ezek a balfasz vietnámiak pedig legalább használjanak az adott országba lévő neveket, mert így állandóan lebuknak..
valamelyik univerzumban:

-
Anno, ha jól emlékszem, a Honvéd hozzá is fűzött ehhez valami hasonlót, de végül a család ki lett fizetve, őket is beárazta a Fidesz. Mint mindnekit az országban, legyen az ár egy zsák krumpli, közmunka, közbeszerzés vagy egy egész iparág.BlancoMark írta: A Puskas hagyatek orzese Orban es Meszaros kezeben Felcsuton olyan mint a Nikola Tesla hagyatek orzese Musk kezeben Texasban.
- BlancoMark
A Puskas hagyatek orzese Orban es Meszaros kezeben Felcsuton olyan mint a Nikola Tesla hagyatek orzese Musk kezeben Texasban.nuevo_ericco írta: Most olvastam a Viktor Trollfocinak adott nyilatkozatát.
Azért az valahogy gyönyörű, mikor a Puksás akadémiáról úgy beszélt, mint saját projektről, ezzel tk. elismerve, hogy az egész Mészáros vagyon, birodalom az övé, a Lölö csak egy stróman a sok közül.

-
Most olvastam a Viktor Trollfocinak adott nyilatkozatát.
Azért az valahogy gyönyörű, mikor a Puksás akadémiáról úgy beszélt, mint saját projektről, ezzel tk. elismerve, hogy az egész Mészáros vagyon, birodalom az övé, a Lölö csak egy stróman a sok közül.
ezt nalunk orszagos szinten csinalja a felcsuti dagadekhehetheoriginal írta: csak hogy jobban átérezzük mik mennek - és ne csak azt higgyük, hogy mese habbal meg netflix sorozat az egész haborusdi meg politika: ausztriaban elfogtak egy bolgar allampolgart, aki az oroszoknak kemkedett, a feladata tobbek kozott az volt, hogy mindenfele propaganda plakatokat helyezzen el osztrak varosokban, amiken fals infokkal az oroszokat pozitiv, az ukranokat negativ szinben tuntetik fel.
szoval jarjatok nyitott szemmel, legyetek batorak.
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
csak hogy jobban átérezzük mik mennek - és ne csak azt higgyük, hogy mese habbal meg netflix sorozat az egész haborusdi meg politika: ausztriaban elfogtak egy bolgar allampolgart, aki az oroszoknak kemkedett, a feladata tobbek kozott az volt, hogy mindenfele propaganda plakatokat helyezzen el osztrak varosokban, amiken fals infokkal az oroszokat pozitiv, az ukranokat negativ szinben tuntetik fel.
thereisonly1ronaldo
es ezt angliabol irod?'shutterisland írta:arra nem gondoltam, hogy 2025-ben meg jarnak emberek kocsmaba.A kocsmájukat (Ziccer Pub) mondjuk valószínűleg be tudták volna szántani, ha akarják.![]()

valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
+1.swfan írta: https://www.reddit.com/r/hungary/s/oZIgvvACts
Hihetetlenül tisztelem ezt az embert, nagyon sajnálom, hogy 2022-ben nem sikerült neki. Ő az egyetlen politikus, akiről szentül meg vagyok győződve, hogy nem a hatalom és a pénz érdekli, tényleg tenni akar ezért az országért. Ha elzavarjuk Orbánt, és lesznek újra szabad választások Magyarországon, remélem, hogy belőle még miniszterelnök lesz egyszer. Ezt az embert érdemelné ez a jobb sorsra érdemes ország.
Mellesleg baromira igazat beszél a videóban most is.
A Trollfocinak meg óriási mínusz

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
2025ben, 10+ Fidesz uralom után nem hiszem el hogy valaki nem tudja elképzelni mirol szól egy ilyen “felkérés”.gutihaz14 írta: mondjuk ha ez a levi gyerek csofideszes akkor aligha jutottak el a zsarolasig...
mintha perez jonne hogy akkor most egy interjut csinaljon vele a madridom, meg sem varjatok hogy van-e kulonben resze a dolognak
Shutter is mintha barlangban élne. Levi ide vagy oda, nem egyedül viszi az oldalt, a kocsmát, stb. Egyedül dont de mégsem.
A politikai nézetek nem egyeztek házon belül, de ez eddig nem okozott ekkora feszkot, mert nem kellett dönteni. Most igen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mondjuk ha ez a levi gyerek csofideszes akkor aligha jutottak el a zsarolasig...
mintha perez jonne hogy akkor most egy interjut csinaljon vele a madridom, meg sem varjatok hogy van-e kulonben resze a dolognak
valamelyik univerzumban:

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
arra nem gondoltam, hogy 2025-ben meg jarnak emberek kocsmaba.A kocsmájukat (Ziccer Pub) mondjuk valószínűleg be tudták volna szántani, ha akarják.