Objektíven Gülernek, természetesen.Realista24 írta: Csak azt nem irtad le, hogy kinek van igaza.

Arda Güler - 15
Re: Arda Güler - 15
Álljon meg a verekedés egy pillanatrahehetheoriginal írta:sztem csak azt kell nezni objektiven - mint mindig, de latom, nehez.....mentamas írta:
Én arra is kiváncsi lennék, hogy mit kapna itt Gavi vagy Yamal, ha ők intették volna csendre Szoboszlait.-, hogy a rendelkezesre allo infok alapjan kinek van igaza, es ki volt nyamvadt.
es tokmindegy milyen allampolgar, mi a klubcsapata vagy hany foga van, milyen a bőre, vagy hogy all a haja.
ki viselkedett fasztarisznya modon, es ki reagalt csak.
nehez, tudom nehez.
felvilagosult polgari tarsadalom.
foleg a torokoknel meg nalunk![]()

Szoboszlai nagy fiú már, ha nem tetszik neki, amit írunk, írjon ide is és védje meg magát

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Csak azt nem irtad le, hogy kinek van igaza.hehetheoriginal írta:sztem csak azt kell nezni objektiven - mint mindig, de latom, nehez.....mentamas írta:
Én arra is kiváncsi lennék, hogy mit kapna itt Gavi vagy Yamal, ha ők intették volna csendre Szoboszlait.-, hogy a rendelkezesre allo infok alapjan kinek van igaza, es ki volt nyamvadt.
es tokmindegy milyen allampolgar, mi a klubcsapata vagy hany foga van, milyen a bőre, vagy hogy all a haja.
nehez, tudom nehez.
foleg a torokoknel meg nalunk![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
sztem csak azt kell nezni objektiven - mint mindig, de latom, nehez.....mentamas írta:Én arra is kiváncsi lennék, hogy mit kapna itt Gavi vagy Yamal, ha ők intették volna csendre Szoboszlait.Santi írta: Az a baj, hogy ha itt nem Szoboról lenne szó, hanem mondjuk egy Gavit vagy egy De Pault csitít be még dícsérnénk is, hogy bekussoltatta a pályán és a pályán kívül is.
Nyilván akkorse csináljon ilyet egy 19 éves gyerek a Real padjáról, de Szobonak is le kellene szállni egy kicsit a földre és magába néznie egy ilyen hét után pofázás helyett.

nehez, tudom nehez.
foleg a torokoknel meg nalunk

thereisonly1ronaldo
Én arra is kiváncsi lennék, hogy mit kapna itt Gavi vagy Yamal, ha ők intették volna csendre Szoboszlait.Santi írta: Az a baj, hogy ha itt nem Szoboról lenne szó, hanem mondjuk egy Gavit vagy egy De Pault csitít be még dícsérnénk is, hogy bekussoltatta a pályán és a pályán kívül is.
Nyilván akkorse csináljon ilyet egy 19 éves gyerek a Real padjáról, de Szobonak is le kellene szállni egy kicsit a földre és magába néznie egy ilyen hét után pofázás helyett.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Odavissza felreertes, all good. 
Egyik se pofazzon.
Szobi nyerjen PL-t, Arda meg velunk mindent.

Egyik se pofazzon.
Szobi nyerjen PL-t, Arda meg velunk mindent.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ja, akkor félreértettük egymást, én Gülerről írtam, hogy dícsérnénk, ha egy Gavit kussoltatna.realmadrid95 írta:Szerintem o Szoboszlaira ertette, mert itt a forumon sokszor megvedte a Magyart.Santi írta:
Csak lőtt egy gólt, első meccsen meg nem is játszott, eltiltott volt.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Szerintem o Szoboszlaira ertette, mert itt a forumon sokszor megvedte a Magyart.Santi írta:Csak lőtt egy gólt, első meccsen meg nem is játszott, eltiltott volt.Realista24 írta:
6-1 utan senkit ne kussoltasson be, foleg ugy hogy momentuma nem volt a 180 perc alatt.
Pedig aztan en altalaban vedeni szoktam.
- Santi
Csak lőtt egy gólt, első meccsen meg nem is játszott, eltiltott volt.Realista24 írta:6-1 utan senkit ne kussoltasson be, foleg ugy hogy momentuma nem volt a 180 perc alatt.Santi írta: Az a baj, hogy ha itt nem Szoboról lenne szó, hanem mondjuk egy Gavit vagy egy De Pault csitít be még dícsérnénk is, hogy bekussoltatta a pályán és a pályán kívül is.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Rendezzék le a pályán. Vagy mint Fede a parkolóban. Instagramon meg neten cicaharcolni cinkes tök8 ki kezdte.
- realmadrid95
Ahogy latom Courtois is beszallt a buliba, odakommentelt Arda utolso posztjahoz. 
es egy gyemant smileyt, amit sehol nem talalok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára realmadrid95 2025. március 24., hétfő 16:28-kor.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
6-1 utan senkit ne kussoltasson be, foleg ugy hogy momentuma nem volt a 180 perc alatt.Santi írta: Az a baj, hogy ha itt nem Szoboról lenne szó, hanem mondjuk egy Gavit vagy egy De Pault csitít be még dícsérnénk is, hogy bekussoltatta a pályán és a pályán kívül is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Santi
Az a baj, hogy ha itt nem Szoboról lenne szó, hanem mondjuk egy Gavit vagy egy De Pault csitít be még dícsérnénk is, hogy bekussoltatta a pályán és a pályán kívül is.
- nzooli93
Szobo amúgy tényleg full ideg volt egész meccsen, nem tudom alapjáraton milyen szokott lenni, én élőben most láttam először, de folyton csapkodott meg magyarázott mindenkinek. Nem is értem ,hogy lett ebből a szituból ez
Meccs elején agresszívan letámadták a török játékosokat, Gülert is párszor megbillentették rendesen, de Kerkez szószerint kirántotta a lábát, hogy miért ment oda idegből Szobi az jó kérdés, aztán mutatta a török ,hogy csönd legyen inkább, de fél másodpercig tartott, Arda is rögtön ment el onnan,azt ment mindekni a dolgára,semmi utóélete nem volt ennek a pályán, ezt a média kezdte el nagyon kiragadni, aztán jött Szobo a kommenttel, a többit meg tudjuk.

- realmadrid95
Mindkettotol gaz, csak amig az egyik egy 19 eves gyerek, addig a masik egy valogatott csk. Megertem, hogy ok mar nagy instagramkiralyok, meg minden, de legyenek mar ferfiak is melle. Mint valami tinilanyok…
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Zidane,
- Kedvenc csapatod: Real
Elég gáz ezaz egész szitu. Meccs közbe volt ez a kakaskodás az ennyi. Kb minden meccsen egy tucat legalább. De Szobo, mint ahogy nyilatkozatába is hallatszott, tök rosszul viselte ezt az egész tegnapit ( gondolok arra, hogy aki szurkol az akkor is szurkoljon mikor kikapnak, és mivel én ott voltam pontosan el tudom mondani hogy 2-0 után is ment a szurkolás 1000-rel) és nem nagyon akarta elismerni, hogy most egyszerűen jobbak voltak a Törökök... aztán jön az igérgetés a VB-vel és még befejzte ezzel a bohoc kommenttel. Ez tényleg tök gáz.
De Gülernek is annyi esze van hogy válaszol, miközbe a pályán megtette, nem kellett volna ilyen posztot kitennie csak, az eredményt és kész. Ez a gáz a mai generációval nagyképű majmok a nagyrésze. Pályán kell mutogatni gólörömnél és nem dumálgatni posztolgatni

De Gülernek is annyi esze van hogy válaszol, miközbe a pályán megtette, nem kellett volna ilyen posztot kitennie csak, az eredményt és kész. Ez a gáz a mai generációval nagyképű majmok a nagyrésze. Pályán kell mutogatni gólörömnél és nem dumálgatni posztolgatni

Valószínűleg, ezért nincs bent Ancelotti kosarában sem. Túl sokat pofázik.Realista24 írta:Csak sikerult lemennie neki is szint ala. Eszleny ez is.tomi_b írta: Sasoljátok Arda új insta sztoriját.
"This guy is a joke.. Isn't 6 goals enough to shut you up?"
![]()
Mondjuk igaza van, Szoboszlai mit hitt, bekussoltatja a csere játékost, aki kifújta az orrát ?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ennyi. 2:0 volt Ardanak, felesleges volt beszálnia.Realista24 írta:Mert nyert a palyan, Szobo vergodik, kapja a savazast a neten, ergo ketszer is nyert Güler.lestat írta:
Miert?
Mi ertelme volt ennek? Kie lesz az utolso szo? Ki fejezi be elobb?
Nevetseges, mind a ket fel.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert nyert a palyan, Szobo vergodik, kapja a savazast a neten, ergo ketszer is nyert Güler.lestat írta:Miert?Realista24 írta:
Csak sikerult lemennie neki is szint ala. Eszleny ez is.
Mi ertelme volt ennek? Kie lesz az utolso szo? Ki fejezi be elobb?
Nevetseges, mind a ket fel.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Mindkét fél viselkedése igazi nyomorék a szememben.
Felszopkodott takonypocok.
Felszopkodott takonypocok.