Osszeloptak eleg penzt, hogy a vezetoseg minden tagja vehessen arany kartyat Trump alelnok urtol $5millio/dbBLevi96 írta:Max az oroszokhoz menekülhet mint az összes diktátor haverja'shutterisland írta: a helyukben inkabb feladnam.
a hatralevo 1 evben meginkabb szetlopnam amit meg lehet, aztan jovo marciusban fognam az osszes top dogot es a pereputtyat, elhuznek a francba a zold foki szigetekre vagy valahova ahonnan nincs kiadatas es lepotyognem az eletem hatra levo reszet koktelokat szurcsolve es szorfozgetve.
halisten remelhetoleg ok ehelyett viszont inkabb belebuknak a hatalomvagyba.![]()
![]()
de valószínűbb hogy megpróbálják vissza szerezni a hatalmat:
A; közvetlenül a választások után Trump 2.0-ba
B; annyira le lesz lakva az ország hogy hátha vissza sírják őket

Politika
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Politika
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Max az oroszokhoz menekülhet mint az összes diktátor haverja'shutterisland írta: a helyukben inkabb feladnam.
a hatralevo 1 evben meginkabb szetlopnam amit meg lehet, aztan jovo marciusban fognam az osszes top dogot es a pereputtyat, elhuznek a francba a zold foki szigetekre vagy valahova ahonnan nincs kiadatas es lepotyognem az eletem hatra levo reszet koktelokat szurcsolve es szorfozgetve.
halisten remelhetoleg ok ehelyett viszont inkabb belebuknak a hatalomvagyba.![]()

de valószínűbb hogy megpróbálják vissza szerezni a hatalmat:
A; közvetlenül a választások után Trump 2.0-ba
B; annyira le lesz lakva az ország hogy hátha vissza sírják őket
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Jaja, es most jon a jopofizas a zebras hirekre, hogy orokbefogad egyet az allatkertben. Szerintem ez az elso dolog, amire muszaj volt reagalnia MP felveteseivel kapcsolatban, es probaljak most elviccelni. Tul nagyot ment ez a hir tiktokon.Dupla D írta: Most úgy látom a jó fej nagypapa szerepben fogja nyomni a választásokig OV. Jótékonykodás, jófejkedések.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
a helyukben inkabb feladnam.
halisten remelhetoleg ok ehelyett viszont inkabb belebuknak a hatalomvagyba.
halisten remelhetoleg ok ehelyett viszont inkabb belebuknak a hatalomvagyba.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Most úgy látom a jó fej nagypapa szerepben fogja nyomni a választásokig OV. Jótékonykodás, jófejkedések.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- BlancoMark
Juj ezt izgalmas lenne megideologizalni, hogy a szavazok ne gondoljak ugy hogy befostak.Realista24 írta:Mindenhogy beszopjak, de minel hamarabb, annal jobb.swfan írta: Állítólag méri Fidesz, hogy legyen-e előrehozott választás október 19-én (vagy akörül)
Aprilisban amugy is tul meleg van.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akkor hülyébbek mint gondolnám.swfan írta:Erre apellálnak, ha hamarabb van, akkor lehet nem szopják beRealista24 írta:
Mindenhogy beszopjak, de minel hamarabb, annal jobb.
Csúcson van a gyűlölet, és az idő csak nekik dolgozna sztem, tudnának mindenféle latszatintezkedest hozni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Ha erre apellalnak, akkor sok puskapor mar nem lehet, pedig en meg szamitok nagy sardobalasra MP iranyaba.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
Erre apellálnak, ha hamarabb van, akkor lehet nem szopják beRealista24 írta:Mindenhogy beszopjak, de minel hamarabb, annal jobb.swfan írta: Állítólag méri Fidesz, hogy legyen-e előrehozott választás október 19-én (vagy akörül)
csokolom hehe vagyok, ide nem lehet bemenni ?hehetheoriginal írta:tavaly ott is balhéztam amúgy a geci rendőrökkel, mikor vmi kulfoldi politikusok voltak meghívva, mindenféle lezárások meg nagyemberkedések. nem szeretem az ilyet, az ilyen dolgok miatt hiszik, hogy magasabban vannak, mint a népgutihaz14 írta:
mert mindig csak a varnegyedben jarsz![]()
![]()
![]()
nem
oke koszonom szep napot
nem is volt olyan fontos ember ha nem tekessel kellett veszekedned

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindenhogy beszopjak, de minel hamarabb, annal jobb.swfan írta: Állítólag méri Fidesz, hogy legyen-e előrehozott választás október 19-én (vagy akörül)
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Állítólag méri Fidesz, hogy legyen-e előrehozott választás október 19-én (vagy akörül)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
tavaly ott is balhéztam amúgy a geci rendőrökkel, mikor vmi kulfoldi politikusok voltak meghívva, mindenféle lezárások meg nagyemberkedések. nem szeretem az ilyet, az ilyen dolgok miatt hiszik, hogy magasabban vannak, mint a népgutihaz14 írta:mert mindig csak a varnegyedben jarszhehetheoriginal írta:
ajhhh, hogy én ilyenekkel soha nem találkozom....![]()
![]()
![]()
![]()

thereisonly1ronaldo
mert mindig csak a varnegyedben jarszhehetheoriginal írta:ajhhh, hogy én ilyenekkel soha nem találkozom....BLevi96 írta: A fideszesek sötét bugyrából egy szelet, kommentelők örömmel fogadták:
Vadhajtások: Darabokra törte a Tisza standját, lepofozta a tiszást - Videó![]()
![]()
![]()

valamelyik univerzumban:

Magyar Péter: "Én többet voltam az utóbbi egy évben az utcán, mint otthon a gyermekeimmel. Úgyhogy engem ne oktasson ki senki demonstrációkból, tüntetésekből, meg mit hogyan kell csinálni."
Imádom mikor olyan őszintén felkúrja magát és a fasza ki van az egésszel, nem is értem hogy lehet ezt bírni.
Tényleg itt volt 14 év csinálni valamit, az eredménye sorozatos kétharmadok, senki sehol semmi, most meg mindenki olyan rohadt okos.
Eddig nagyon úgy tűnik tudják mit csinálnak, maradjon is így.
Imádom mikor olyan őszintén felkúrja magát és a fasza ki van az egésszel, nem is értem hogy lehet ezt bírni.
Tényleg itt volt 14 év csinálni valamit, az eredménye sorozatos kétharmadok, senki sehol semmi, most meg mindenki olyan rohadt okos.
Eddig nagyon úgy tűnik tudják mit csinálnak, maradjon is így.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ajhhh, hogy én ilyenekkel soha nem találkozom....BLevi96 írta: A fideszesek sötét bugyrából egy szelet, kommentelők örömmel fogadták:
Vadhajtások: Darabokra törte a Tisza standját, lepofozta a tiszást - Videó

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
es az uriember szavazata is annyit er, mint barmelyikunke.
bar ranezesre kozugyektol el van tiltva.
bar ranezesre kozugyektol el van tiltva.

- BLevi96
A fideszesek sötét bugyrából egy szelet, kommentelők örömmel fogadták:
- BLevi96
Alec Baldwint szétszedték mikor a forgatáson töltött éles lőfenyvert adtak neki és azzal megölt egy operatőrt, Ön hibáján kívül! Itt mi fog történi?!
Ezek a balfasz vietnámiak pedig legalább használjanak az adott országba lévő neveket, mert így állandóan lebuknak..
valamelyik univerzumban: