Persze, addig marad, hiszen mar tavaly el akarta adni a Red Bullnak, csak nem engedtek neki.Babinho írta: Amíg ez a rendszer van Garancsi biztos hogy marad. Nagy költekezés nem várható csak a fradinál továbbra is, fogy a pénz mindenhol.
Én továbbra sem látom h kiesne a fehérvár, a Zte, debrecen, Nyíregyháza komoly roncsderbit nyom, ők fognak kiesni a kecskemét mellett, mármint valamelyikük.
Kiment egy nagy csapat fehérváron, most a stabil középszar lesz sztem évekig fehérváron...most a vidéki csapatoknak (felcsút nem vidék...) ennyi jut. Debrecen, Miskolc, Győr el vannak a posványban, de még mindig vannak gyengébbek, mint a kecskemét, de jövőre megint a Kisvárda vagy a Vasas/Barcika.
Főleg hogy már csak 1 fog kiesni fixen, 1 meg osztályozó.
Hogy ha lesz rendszerváltás, ez a fos is még hogy dől össze jobban az más kérdés, de akkor az összes csapatnál gatya.
De mivel borul a bili jo esellyel, es ma reggel is hallottam ezt azt...sotet felhok gyulekeznek kis varosom felett.
Mondjuk pont leszarom a Vidit, illetve, ha az egesz focit behintik soval a jelenlegi formajaban, meg jol is kijohet belole egy-ket olyan csapat, mint ezek, mert olyan higfos lesz a mezony.