Nem fogom védeni Arda Güler, de szerintem jól játszott tegnap, igaz a magyar csapat kb a pályán sem volt az első gól után. Ha láttátok már Szoboszlait játszani, akkor biztosan feltűnt, hogy előszeretettel szólogat be az ellenfeleknek, amivel nincsen semmi baj, hiszen próbálja őket felidegesíteni. Arda Güler részéről ez a megmozdulás annyiban "jogos", hogy összesítésben már 3–1-re vezettek a törökök, nekünk pedig hiába mondják nem nagyon volt esélyünk már a visszavágón. Ami nekem nem tetszik az a Lúzerpool játékosának a nyilatkozatai, értem, hogy kiestek a BL-ből (Arda már megnyerte

) nem nyert ligakupát és a válogatottban is gyenge volt, de ez nekem nem szimpatikus. Már a török meccs után is azt mondja, ha a törökök azt hiszik továbbjutottak tévednek (még jobban kikapunk mint Isztambulban), mindenki fel fogja szántani a pályát a továbbjutás miatt (teljesen lélektelen volt a játékunk, ami ekkora hátrányban érthető), de amikor ezzel jön, hogy ne szurkoljanak a válogatottnak azok, akik kárognak a vereség után, hát bocsánat már ha a 6–1-es kiütés után nem dicsérem meg a csapatot... Ez a kijutunk a vb-re pedig ne úgy süljön el mint a felejthetetlen Eb-szereplés (magával a teljesítményünkkel nem volt baj, csak Szoboszlai ígérgetett). A múlt héten nyilatkozta Guti, hogyha Szoboszlait valóban akarja a Real Madrid, akkor a mentalitása miatt is kerülhet a Realba. Na már most én nem látom, hogy Szoboszlai ez alapján idevaló, akkor már sokkal inkább Arda Güler, mégha nem is igazán lesz ő meghatározó hosszú távon.