Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: Arda Güler - 15

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 24., hétfő 10:09

ikarus93 írta: Szoboszlai a honfitarsunk, mindig ot kell tamogatni o is ember hibazhat es csinalhat hulyesegeket. Arda is huzta az agyat.

Aki nem tamogatja Szoboszlait az nem magyar.
miafasz :lol:
viktor te vagy az? :coffee:

az ilyen szulokkel is tele van a padlas, hogy barmi fassagot csinal a gyereke, o vedi, csak mert a gyereke :lol:

szoboszlai meg szekunder szegyen.
majd ha 19 evesen goljaid vannak a real madridban es orszagos bajnok es beellgyoztes vagy....
egy alazo duplavereseg utan majd meg nekiallok emberkedni :lol:
thereisonly1ronaldo

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2025. március 24., hétfő 10:08

ikarus93 írta: Szoboszlai a honfitarsunk, mindig ot kell tamogatni o is ember hibazhat es csinalhat hulyesegeket. Arda is huzta az agyat.

Nem ertek egyet. 6-1es vereseg utan legalabb ne arcoskodjunk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ikarus93
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 24., hétfő 10:05

Szoboszlai a honfitarsunk, mindig ot kell tamogatni o is ember hibazhat es csinalhat hulyesegeket. Arda is huzta az agyat.

"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 24., hétfő 9:39

Rég láttam ennél szánalmasabb meccs utáni trashtalkot. :lol: Kikeresi hány percet játszott, óriási.

Kár volt erre így reagálni, nem tűnt annyira nagy sztorinak ez a pályán. Ilyen kussoltatásból számtalan van.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 9:36

Remy írta: Egy lenyegeben noname emberrel kemenykedik. Iszonyat szint.
Nem lattam ilyen kiirast toled, amikor CR emberkedett mindenfele "jottment" jatekosokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 9:31

mentamas írta: Szoboszlai nyilatkozatai elítélendők, jogosan kapja a sarat miattuk. De ez nem mentség Güler viselkedésére. (a szemétszedés sem)
Megértem,es elfogadom, hogy nem volt szep Guler reakciója,csak a kettőt külön kell szedni. Az egyik egy valszeg keményebb szocsata utan a meccs hevében 200as pulzussal tortent, mig Szobo "bosszuja" a meccs utan lenyugodva,hideg fejjel meghozott döntés volt.

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 24., hétfő 9:28

Szoboszlai nyilatkozatai elítélendők, jogosan kapja a sarat miattuk. De ez nem mentség Güler viselkedésére. (a szemétszedés sem)

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 24., hétfő 9:14

Gulernek nem kene mutogatnia (a meccs heveben tette mondjuk), de amit Szoboszlai csinalt meg mero rosszindulat es borzaszto gyerekes, szegyellheti magat.

Foleg ahogy masok is mondtak egy 1-6 utan en osszehuznam magam es arra koncentralnek, hogy a palyan valaszoljak.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 9:14

realmadrid95 írta:
Realista24 írta: Hetfo van, olvasgattam, de nem talaltam mi volt kettojuk kozott :mrgreen:
De azt latom, hogy Szobit darabokra szedik :lol:
Igazabol semmi kulonos, minden 3.meccsen tortenik ilyen. Szobot szerintem a teljesitmenye miatt szedik szet inkabb. :kalapos:
A tobbseg felhozza neki, hogy 20 evesen kevesebb perce volt, mint Ardanak.
Aztan nyilvan a BL trofeaval pozolo Arda is megjelenik surun nala.
Meg a kep, amikor Szobi veri a foldet a torokok, velhetoen Arda golja utan.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 9:08

Na mar Fabrizio is kirakta. Asszem Szobot most egy egész ország fogja mindenhol betamadni :lol:

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 24., hétfő 9:07

Realista24 írta: Hetfo van, olvasgattam, de nem talaltam mi volt kettojuk kozott :mrgreen:
Igazabol semmi kulonos, minden 3.meccsen tortenik ilyen. Szobot szerintem a teljesitmenye miatt szedik szet inkabb. :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 9:02

Hetfo van, olvasgattam, de nem talaltam mi volt kettojuk kozott :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. március 24., hétfő 9:00

Nem fogom védeni Arda Güler, de szerintem jól játszott tegnap, igaz a magyar csapat kb a pályán sem volt az első gól után. Ha láttátok már Szoboszlait játszani, akkor biztosan feltűnt, hogy előszeretettel szólogat be az ellenfeleknek, amivel nincsen semmi baj, hiszen próbálja őket felidegesíteni. Arda Güler részéről ez a megmozdulás annyiban "jogos", hogy összesítésben már 3–1-re vezettek a törökök, nekünk pedig hiába mondják nem nagyon volt esélyünk már a visszavágón. Ami nekem nem tetszik az a Lúzerpool játékosának a nyilatkozatai, értem, hogy kiestek a BL-ből (Arda már megnyerte :mrgreen: ) nem nyert ligakupát és a válogatottban is gyenge volt, de ez nekem nem szimpatikus. Már a török meccs után is azt mondja, ha a törökök azt hiszik továbbjutottak tévednek (még jobban kikapunk mint Isztambulban), mindenki fel fogja szántani a pályát a továbbjutás miatt (teljesen lélektelen volt a játékunk, ami ekkora hátrányban érthető), de amikor ezzel jön, hogy ne szurkoljanak a válogatottnak azok, akik kárognak a vereség után, hát bocsánat már ha a 6–1-es kiütés után nem dicsérem meg a csapatot... Ez a kijutunk a vb-re pedig ne úgy süljön el mint a felejthetetlen Eb-szereplés (magával a teljesítményünkkel nem volt baj, csak Szoboszlai ígérgetett). A múlt héten nyilatkozta Guti, hogyha Szoboszlait valóban akarja a Real Madrid, akkor a mentalitása miatt is kerülhet a Realba. Na már most én nem látom, hogy Szoboszlai ez alapján idevaló, akkor már sokkal inkább Arda Güler, mégha nem is igazán lesz ő meghatározó hosszú távon.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 24., hétfő 8:57

Realista24 írta:
Tjacks írta: mindkettő védhető, ha Szobo ezt posztolta oda ahova akkor ahhoz is lehet gratulálni, Güler meg ne intsen csendre senkit egyenlőre, még nincs abban a státuszban :)
Tudni mit mondott Szobi Ardanak?
Fingom nincs, ha a k.anyjába küldte el akkor visszavonom, mi több hiányolom Ardától a Zidane féle kivégzést ( FATALITY, fejjel mellkasba). :kalapos:
nzooli93 írta:
En nem védem minden helyzetben, leirtam az utolsó bajnokik után is,hogy kevés lesz így ide.
Az lehet de utána jön a menetrendszerinti Ancelottizás, ergo a felelősség egyértelmű az edzőé szerinted :)

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 24., hétfő 8:56

Galacticos írta: Ugyanmar ebbe nincs semmi. Palyan kakaskodtak, szobi tultolta az elejen amig elhitte hogy van esely guler meg flegma volt.
De egy 6-1 utan ne az ellenfel jatekperceinek nezzen utana habem a sajat teljesitmenyenek ha mar annyira csk.
Igen amugy, szepen elkellett volna fogadnia hogy bizony itt minden szinten kuss van…6-1 ez meg a srac jatekperceit guglizza, aztan igyis fontosabb trofeakat nyert a török.

Nyilvan Ardara is raferne egy nyakleves mert egy masik csapat csk-t nem kussoltatunk el de ugye nemtudjuk mi ment le ott igazabol. Jatek heveben megtortenik az ilyesmi.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 24., hétfő 8:53

Ugyanmar ebbe nincs semmi. Palyan kakaskodtak, szobi tultolta az elejen amig elhitte hogy van esely guler meg flegma volt.
De egy 6-1 utan ne az ellenfel jatekperceinek nezzen utana habem a sajat teljesitmenyenek ha mar annyira csk.
Szoboszlai meg miert nem a meccs utan ment oda neki magyarazni? Meccs utan lehajtott fejjel hazakullogott, aztan nson kommentelget. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2025. március 24., hétfő 8:57-kor.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 8:51

Remy írta: Kurva gaz Szobo, barmi is zajlott le kettejuk kozott a palyan. Nem egy szinten vannak, Szobo elore nezzen, ne lefele es vissza. Egy lenyegeben noname emberrel kemenykedik. Iszonyat szint.
De miért noname? Tavaly ebn kis szerencsevel elődöntőztek , ugy hogy osztrákok meg hollandok is ellen a legjobb volt a 19 eves gyerek. Azert,mert a Realnal nem szamolnak vele,nem egy senki. Pályán rendezzek le. Egyik golt lott,masik instan uzenget. Ennyi a sztori lényegében

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 8:45

Tjacks írta:
nzooli93 írta: Meccs hevében nem tudjuk mit szoltak oda egymásnak,ami miatt Arda igy reagált,de pl az elso torok golnal, ünneplés helyett a bedobalt szemetet hordta ki a pályáról a "takonypoc"

6-1es vereség után szerintem sokkal gazabb csapatkapitánykent, idosebb,tapasztalt jatekoskent a kisgyerek idénybeli perceit kiguglizni,azt a magyar csocselek oldal alá odairni, hogy ott kapjon egy kis visszaigazolást. Mondjuk nekem Szobo meccs végi nyilatkozata is gáz volt,de hat ez van.
Zoli tőled nem is számítunk másra mint hogy mindig minden helyzetben védeni Arda teljesítményét/hozzáállását/viselkedését. :mrgreen:

A kettő közül a komment miatt Szobo gázosabb, ezt adom. Arda viszont tegnap a gólon kivűl megint elég szürke volt, nem tudom hogy a mai fizikálisabb fociban mekkora jövője van,nyilván még fiatal, van ideje fejlődni és kell is Neki sokat ezen a téren.
En nem védem minden helyzetben, leirtam az utolsó bajnokik után is,hogy kevés lesz így ide,de a tegnapi Szobo internetes üzengetése egész egyszerűen egy vicc szerintem. Arda alapjáraton egy szerény gyerek egyébként. De mikor oda szólnak neki, akkor azert ki jon belole a torok vér. Ez szerintem rendben van. Szocmedian való üzengetés szerintem sokkal gazabb

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 24., hétfő 8:40

Kurva gaz Szobo, barmi is zajlott le kettejuk kozott a palyan. Nem egy szinten vannak, Szobo elore nezzen, ne lefele es vissza. Egy lenyegeben noname emberrel kemenykedik. Iszonyat szint.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 24., hétfő 8:37

nzooli93 írta: Meccs hevében nem tudjuk mit szoltak oda egymásnak,ami miatt Arda igy reagált,de pl az elso torok golnal, ünneplés helyett a bedobalt szemetet hordta ki a pályáról a "takonypoc"

6-1es vereség után szerintem sokkal gazabb csapatkapitánykent, idosebb,tapasztalt jatekoskent a kisgyerek idénybeli perceit kiguglizni,azt a magyar csocselek oldal alá odairni, hogy ott kapjon egy kis visszaigazolást. Mondjuk nekem Szobo meccs végi nyilatkozata is gáz volt,de hat ez van.
Zoli tőled nem is számítunk másra mint hogy mindig minden helyzetben védeni Arda teljesítményét/hozzáállását/viselkedését. :mrgreen:

A kettő közül a komment miatt Szobo gázosabb, ezt adom. Arda viszont tegnap a gólon kivűl megint elég szürke volt, nem tudom hogy a mai fizikálisabb fociban mekkora jövője van,nyilván még fiatal, van ideje fejlődni és kell is Neki sokat ezen a téren.

Vissza: