Arda Güler - 15

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.
MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Arda Güler - 15

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2025. március 24., hétfő 9:00

Nem fogom védeni Arda Güler, de szerintem jól játszott tegnap, igaz a magyar csapat kb a pályán sem volt az első gól után. Ha láttátok már Szoboszlait játszani, akkor biztosan feltűnt, hogy előszeretettel szólogat be az ellenfeleknek, amivel nincsen semmi baj, hiszen próbálja őket felidegesíteni. Arda Güler részéről ez a megmozdulás annyiban "jogos", hogy összesítésben már 3–1-re vezettek a törökök, nekünk pedig hiába mondják nem nagyon volt esélyünk már a visszavágón. Ami nekem nem tetszik az a Lúzerpool játékosának a nyilatkozatai, értem, hogy kiestek a BL-ből (Arda már megnyerte :mrgreen: ) nem nyert ligakupát és a válogatottban is gyenge volt, de ez nekem nem szimpatikus. Már a török meccs után is azt mondja, ha a törökök azt hiszik továbbjutottak tévednek (még jobban kikapunk mint Isztambulban), mindenki fel fogja szántani a pályát a továbbjutás miatt (teljesen lélektelen volt a játékunk, ami ekkora hátrányban érthető), de amikor ezzel jön, hogy ne szurkoljanak a válogatottnak azok, akik kárognak a vereség után, hát bocsánat már ha a 6–1-es kiütés után nem dicsérem meg a csapatot... Ez a kijutunk a vb-re pedig ne úgy süljön el mint a felejthetetlen Eb-szereplés (magával a teljesítményünkkel nem volt baj, csak Szoboszlai ígérgetett). A múlt héten nyilatkozta Guti, hogyha Szoboszlait valóban akarja a Real Madrid, akkor a mentalitása miatt is kerülhet a Realba. Na már most én nem látom, hogy Szoboszlai ez alapján idevaló, akkor már sokkal inkább Arda Güler, mégha nem is igazán lesz ő meghatározó hosszú távon.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 24., hétfő 8:57

Realista24 írta:
Tjacks írta: mindkettő védhető, ha Szobo ezt posztolta oda ahova akkor ahhoz is lehet gratulálni, Güler meg ne intsen csendre senkit egyenlőre, még nincs abban a státuszban :)
Tudni mit mondott Szobi Ardanak?
Fingom nincs, ha a k.anyjába küldte el akkor visszavonom, mi több hiányolom Ardától a Zidane féle kivégzést ( FATALITY, fejjel mellkasba). :kalapos:
nzooli93 írta:
En nem védem minden helyzetben, leirtam az utolsó bajnokik után is,hogy kevés lesz így ide.
Az lehet de utána jön a menetrendszerinti Ancelottizás, ergo a felelősség egyértelmű az edzőé szerinted :)

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2025. március 24., hétfő 8:56

Galacticos írta: Ugyanmar ebbe nincs semmi. Palyan kakaskodtak, szobi tultolta az elejen amig elhitte hogy van esely guler meg flegma volt.
De egy 6-1 utan ne az ellenfel jatekperceinek nezzen utana habem a sajat teljesitmenyenek ha mar annyira csk.
Igen amugy, szepen elkellett volna fogadnia hogy bizony itt minden szinten kuss van…6-1 ez meg a srac jatekperceit guglizza, aztan igyis fontosabb trofeakat nyert a török.

Nyilvan Ardara is raferne egy nyakleves mert egy masik csapat csk-t nem kussoltatunk el de ugye nemtudjuk mi ment le ott igazabol. Jatek heveben megtortenik az ilyesmi.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 24., hétfő 8:53

Ugyanmar ebbe nincs semmi. Palyan kakaskodtak, szobi tultolta az elejen amig elhitte hogy van esely guler meg flegma volt.
De egy 6-1 utan ne az ellenfel jatekperceinek nezzen utana habem a sajat teljesitmenyenek ha mar annyira csk.
Szoboszlai meg miert nem a meccs utan ment oda neki magyarazni? Meccs utan lehajtott fejjel hazakullogott, aztan nson kommentelget. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Galacticos 2025. március 24., hétfő 8:57-kor.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 8:51

Remy írta: Kurva gaz Szobo, barmi is zajlott le kettejuk kozott a palyan. Nem egy szinten vannak, Szobo elore nezzen, ne lefele es vissza. Egy lenyegeben noname emberrel kemenykedik. Iszonyat szint.
De miért noname? Tavaly ebn kis szerencsevel elődöntőztek , ugy hogy osztrákok meg hollandok is ellen a legjobb volt a 19 eves gyerek. Azert,mert a Realnal nem szamolnak vele,nem egy senki. Pályán rendezzek le. Egyik golt lott,masik instan uzenget. Ennyi a sztori lényegében

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 8:45

Tjacks írta:
nzooli93 írta: Meccs hevében nem tudjuk mit szoltak oda egymásnak,ami miatt Arda igy reagált,de pl az elso torok golnal, ünneplés helyett a bedobalt szemetet hordta ki a pályáról a "takonypoc"

6-1es vereség után szerintem sokkal gazabb csapatkapitánykent, idosebb,tapasztalt jatekoskent a kisgyerek idénybeli perceit kiguglizni,azt a magyar csocselek oldal alá odairni, hogy ott kapjon egy kis visszaigazolást. Mondjuk nekem Szobo meccs végi nyilatkozata is gáz volt,de hat ez van.
Zoli tőled nem is számítunk másra mint hogy mindig minden helyzetben védeni Arda teljesítményét/hozzáállását/viselkedését. :mrgreen:

A kettő közül a komment miatt Szobo gázosabb, ezt adom. Arda viszont tegnap a gólon kivűl megint elég szürke volt, nem tudom hogy a mai fizikálisabb fociban mekkora jövője van,nyilván még fiatal, van ideje fejlődni és kell is Neki sokat ezen a téren.
En nem védem minden helyzetben, leirtam az utolsó bajnokik után is,hogy kevés lesz így ide,de a tegnapi Szobo internetes üzengetése egész egyszerűen egy vicc szerintem. Arda alapjáraton egy szerény gyerek egyébként. De mikor oda szólnak neki, akkor azert ki jon belole a torok vér. Ez szerintem rendben van. Szocmedian való üzengetés szerintem sokkal gazabb

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2025. március 24., hétfő 8:40

Kurva gaz Szobo, barmi is zajlott le kettejuk kozott a palyan. Nem egy szinten vannak, Szobo elore nezzen, ne lefele es vissza. Egy lenyegeben noname emberrel kemenykedik. Iszonyat szint.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 24., hétfő 8:37

nzooli93 írta: Meccs hevében nem tudjuk mit szoltak oda egymásnak,ami miatt Arda igy reagált,de pl az elso torok golnal, ünneplés helyett a bedobalt szemetet hordta ki a pályáról a "takonypoc"

6-1es vereség után szerintem sokkal gazabb csapatkapitánykent, idosebb,tapasztalt jatekoskent a kisgyerek idénybeli perceit kiguglizni,azt a magyar csocselek oldal alá odairni, hogy ott kapjon egy kis visszaigazolást. Mondjuk nekem Szobo meccs végi nyilatkozata is gáz volt,de hat ez van.
Zoli tőled nem is számítunk másra mint hogy mindig minden helyzetben védeni Arda teljesítményét/hozzáállását/viselkedését. :mrgreen:

A kettő közül a komment miatt Szobo gázosabb, ezt adom. Arda viszont tegnap a gólon kivűl megint elég szürke volt, nem tudom hogy a mai fizikálisabb fociban mekkora jövője van,nyilván még fiatal, van ideje fejlődni és kell is Neki sokat ezen a téren.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 24., hétfő 8:37

vihar a biliben megint.
focizni kene elobb.
mindket fel reszerol.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 8:32

Tjacks írta: mindkettő védhető, ha Szobo ezt posztolta oda ahova akkor ahhoz is lehet gratulálni, Güler meg ne intsen csendre senkit egyenlőre, még nincs abban a státuszban :)
Tudni mit mondott Szobi Ardanak?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 8:30

Meccs hevében nem tudjuk mit szoltak oda egymásnak,ami miatt Arda igy reagált,de pl az elso torok golnal, ünneplés helyett a bedobalt szemetet hordta ki a pályáról a "takonypoc"

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 24., hétfő 8:29

mindkettő védhető, ha Szobo ezt posztolta oda ahova akkor ahhoz is lehet gratulálni, Güler meg ne intsen csendre senkit egyenlőre, még nincs abban a státuszban :)

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 24., hétfő 8:25

Mondjuk ha Magyarország kapitányánál ez a színvonal, hogy NSO-s poszt alá kommentelget egy 20 éves fiú játékperceirol, akkor hagyjuk is. Nem tudom, hogy ő hol volt 20 évesen, de biztos nem egy Real Madridban, és biztos nem a második BL trófeájára készítette a vitrinben a helyet. Dominiknek szerintem ez a tető amit most látunk, Ardat meg majd még meglatjuk, de tegnap 1 felidővel hasznosabb volt, mint a 96 perces Szoboszlai.

Egyébként meg rohogje ki, vagy szóljon oda neki, de ez a kommentelgetés...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

mentamas

HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 24., hétfő 8:21

Nekem nagyon nem tetszett Güler viselkedése.
Pár lejátszott meccsel a Real Madridban, csendre inteni az ellenfél csapatkapitányát, aki nem mellesleg egy top bajnokság legjobb csapatanának az alapembere... Nem azt mondom, hogy egy pofonért kiáltott, de Ramos kettétörte volna, ha ezt vele csinálja meg.

Mindenki azzal van itt, hogy Yamal arcoskodik, takony gyerek, flegmán áll oda tizenegyest rúgni... Lehet, hogy mielőtt elkezdünk ítélkezni más csapat játékosai felett, nálunk kellene először körbenézni, mert itt is van pár ilyen takonypóc.

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 7:55

Mondjuk ezt nem igen értem Szobotol. Nso poszt alá pont fölösleges ilyet kommentelni,ha csak nem az a cél,hogy a csőcselék szurkolóktol kapjon pozitív visszajelzést. Ott van Arda posztja,irjon oda ha nagyon folytatni akarja ezt a kakaskodást. Nekem ez fura,hogy az itthoni fb huszárok visszajelzéseit keresi,mikor meccs utan burkoltan elküldött sok szurkolót az anyjába sértődötten :lol:

Am ha mar ilyen nagy barátok lettek,adna az elet forgatókönyve,hogy a Pool odaviszi neki nyáron Ardat :mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 24., hétfő 7:15

ELSiete írta: https://x.com/theMadridZone/status/1904 ... l7PTw&s=19

Nem tudom, hogy igaz-e...
ott van a komment. nehezen viselte ezt a 2 hetet szoboszlai :lol:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 24., hétfő 7:07

https://x.com/theMadridZone/status/1904 ... l7PTw&s=19

Nem tudom, hogy igaz-e...
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 24., hétfő 6:37

Zsobo írta:
. Modric utódként tudnám elképzelni, mondjuk ahhoz kellene egy kis + dinamika a játékába, Modric indulója/ testcselei elit szinten voltak annó.
Am, nem vagyok benne biztos, h egy futobolondnak kell kozepen is lenni, lehet latunk meg olyat a jovoben, mint az nba-ben Doncic, hogy gyok2 sebességgel, de technikaval es esszel romma ver mindenkit..

Ha passzolsz a labda gyorsabb, testcselre elmegy az agyatlan védő, ha extrem preciz vagy, akkor meglehetne uszni a futast, sot Angliában a nagy sebesség sokszor csapkodasba megy át, jatszhatatlan sebessegen probalnak eroltetni dolgokat.

Nalam tobb esélyt kapna közepen, talan az o szerencsetlensegere ink az irhato, hogy Bellingham posztjan lenne o is jó, de Brahim eredeti posztja is az, ha jol tudom, (meg Wirtze is) .
Pont kozepen 2 masik jatekos segithetne ezt kompenzalni neki, szélen egy futobolond is tud hasznos lenni, sot oda kell is a tempó,ott handicappes a gyerek nagyon.

Ertem en a poszt nelkuli csapat koncepciojat, de a meccseket nezve nem tunik igazoltnak.. :s
Nem futóbolondot írtam, az indulója Modricnak, ahogy betolta a labdát az ember elé és fedezte a labdát az volt elit.

Zsobo
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, R9

HozzászólásSzerző: Zsobo » 2025. március 24., hétfő 6:26

. Modric utódként tudnám elképzelni, mondjuk ahhoz kellene egy kis + dinamika a játékába, Modric indulója/ testcselei elit szinten voltak annó.
Am, nem vagyok benne biztos, h egy futobolondnak kell kozepen is lenni, lehet latunk meg olyat a jovoben, mint az nba-ben Doncic, hogy gyok2 sebességgel, de technikaval es esszel romma ver mindenkit..

Ha passzolsz a labda gyorsabb, testcselre elmegy az agyatlan védő, ha extrem preciz vagy, akkor meglehetne uszni a futast, sot Angliában a nagy sebesség sokszor csapkodasba megy át, jatszhatatlan sebessegen probalnak eroltetni dolgokat.

Nalam tobb esélyt kapna közepen, talan az o szerencsetlensegere ink az irhato, hogy Bellingham posztjan lenne o is jó, de Brahim eredeti posztja is az, ha jol tudom, (meg Wirtze is) .
Pont kozepen 2 masik jatekos segithetne ezt kompenzalni neki, szélen egy futobolond is tud hasznos lenni, sot oda kell is a tempó,ott handicappes a gyerek nagyon.

Ertem en a poszt nelkuli csapat koncepciojat, de a meccseket nezve nem tunik igazoltnak.. :s

nzooli93

HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 24., hétfő 0:14

BLevi96 írta: X-en nagyot megy, kár hogy ellenünk..
Arda Güler x Szoboszlai
https://x.com/rx87/status/1903888161752670698
Mikor elesett,meg szabalytalankodtak, mellettem az összes szurkoló kezdte a szokásost " ez nem a real madrid, nem kell sirni,meg szineszkedni."
Mintha a realban lenne ilyenre esélye :kalapos:

Kicsit masik topik, a törökök azok most napközben bojtolnek? A top sportolok is? Mert az elég szomoru,ha kiehezve is igy nyertek nálunk :lol:

Vissza: