wZoLee7 írta:
Érdekes volt ez a hétvége. Jó, hogy Piastri nyert, kelleni fog majd az itgalmas szezonhoz a házon belüli csata is. Azt megtanulhattuk, hogy sprint és teljes futam/kvali között hatalmas különbségek lesznek. Azt is h pályától függően változni fog a 2. erő, merci, rb, ferrari között. Utóbbinál nagy kár ezért a kizárásért, de megint elmondható hogy borzalmasan lassan reagáltak a pályán látottakra. Leclerc volt kb a leggyorsabb a pályán de vagy 10 kör kellett nekik, hogy megcseréljék a 2 autót. Mire ez megtörtént és utolérte Russelt le is radírozta a gumikat. Egyből kelett volna a csere és a futam végén ha úgy alakul vissza (erre amúgy lett volna lehetőség most is). Nem használják ki igazán azt, hogy 2 autóval vannak versenybe míg a merci és a rb csak eggyel. Viszont a hétbége balfácán díj győztese a kis rb. Az 5. erő voltak, sőt, erre sikerült pont nélkül lehozni, zseniálisak.
A fiatalok azért jó nagy arccal jöttek meg idén én úgy érzem. Főleg most Bearman ciao-zásaira gondolok. Volt pár szép előzése aztán viszont elkezdte túltolni, mire ez a nagy arc? Ocon simán előtte van és ha nem zárják ki a 2 ferrarit még pontot sem szerez. Van kakaó a fiatalokban, de pl Antonellinél is korai volt még a merci ülés ez tök egyértelmű.
Ez egyébként azért is érdekes, mert a neten vannak fenn rádiózások, ami szerint Hamilton maga mondta, hogy cseréljenek, mert lassúnak érzi magát, aztán mire a csapat döntött, hogy jó akkor cseréljenek, akkor meg Hamilton tolta el körökig, mert forgalomban nem talált megfelelő alkalmat. Mismenedzselte ezt mindkét fél.