es ezt angliabol irod?'shutterisland írta:arra nem gondoltam, hogy 2025-ben meg jarnak emberek kocsmaba.A kocsmájukat (Ziccer Pub) mondjuk valószínűleg be tudták volna szántani, ha akarják.![]()

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 24., hétfő 7:06
es ezt angliabol irod?'shutterisland írta:arra nem gondoltam, hogy 2025-ben meg jarnak emberek kocsmaba.A kocsmájukat (Ziccer Pub) mondjuk valószínűleg be tudták volna szántani, ha akarják.![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2025. március 24., hétfő 6:51
+1.swfan írta: https://www.reddit.com/r/hungary/s/oZIgvvACts
Hihetetlenül tisztelem ezt az embert, nagyon sajnálom, hogy 2022-ben nem sikerült neki. Ő az egyetlen politikus, akiről szentül meg vagyok győződve, hogy nem a hatalom és a pénz érdekli, tényleg tenni akar ezért az országért. Ha elzavarjuk Orbánt, és lesznek újra szabad választások Magyarországon, remélem, hogy belőle még miniszterelnök lesz egyszer. Ezt az embert érdemelné ez a jobb sorsra érdemes ország.
Mellesleg baromira igazat beszél a videóban most is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 6:49
2025ben, 10+ Fidesz uralom után nem hiszem el hogy valaki nem tudja elképzelni mirol szól egy ilyen “felkérés”.gutihaz14 írta: mondjuk ha ez a levi gyerek csofideszes akkor aligha jutottak el a zsarolasig...
mintha perez jonne hogy akkor most egy interjut csinaljon vele a madridom, meg sem varjatok hogy van-e kulonben resze a dolognak
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 24., hétfő 6:45
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 24., hétfő 6:04
arra nem gondoltam, hogy 2025-ben meg jarnak emberek kocsmaba.A kocsmájukat (Ziccer Pub) mondjuk valószínűleg be tudták volna szántani, ha akarják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 24., hétfő 4:24
Valóban nem nagy tudomány hülyeségeket írni valós információ nélkül, vagy úgy hogy azt sem érted melyik részre reagáltam.halamadrid írta:Nem nagy tudomány.Realista24 írta:
Persze, mert te ezt is jobban tudod.![]()
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 24., hétfő 3:41
Nem nagy tudomány.Realista24 írta:Persze, mert te ezt is jobban tudod.ferni írta:
Ehhez a Fideszhez jóérzésű és nem elfogult ember nem adja az arcát, teljesen vállalhatatlan amit művelnek hétről-hétre. Nem csoda hogy házon belül is megosztotta őket.
Fidesz akart egy kis promot és kész, ilyen rövid a sztori.
Nem akarta senki ellehetetleníteni őket.![]()
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 23., vasárnap 21:30
A kocsmájukat (Ziccer Pub) mondjuk valószínűleg be tudták volna szántani, ha akarják.'shutterisland írta: engem az ellehetetlenites erdekelne, hogy mukodik.
letekerik nekik az algoritmust, vagy a csinyovnyikok tobbszazan jelentgetik az oldalt non stop, amig le nem tiltja a fb ?
siman elhiszem, hogy meg lettek zsarolva, mert a fideszbol kinezem ezt is, csak igy laikuskent nem latom, hogyan mukodik ez gyakorlatban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 23., vasárnap 21:28
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 23., vasárnap 21:26
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 23., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 23., vasárnap 20:58
Persze, mert te ezt is jobban tudod.ferni írta:Ehhez a Fideszhez jóérzésű és nem elfogult ember nem adja az arcát, teljesen vállalhatatlan amit művelnek hétről-hétre. Nem csoda hogy házon belül is megosztotta őket.___Samy___ írta:
De a fidesznek milyen erdeke lett volna egy futballal foglalkozo facebook oldal ellehetetleniteseben? Mi koze nekik a jovo evi szavazashoz?
Fidesz akart egy kis promot és kész, ilyen rövid a sztori.
Nem akarta senki ellehetetleníteni őket.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 23., vasárnap 20:56
Ehhez a Fideszhez jóérzésű és nem elfogult ember nem adja az arcát, teljesen vállalhatatlan amit művelnek hétről-hétre. Nem csoda hogy házon belül is megosztotta őket.___Samy___ írta:De a fidesznek milyen erdeke lett volna egy futballal foglalkozo facebook oldal ellehetetleniteseben? Mi koze nekik a jovo evi szavazashoz?Realista24 írta:
Én meg beszéltem olyannal ami üzleti kapcsolatban van velük. Megosztotta őket, ezért is a kilépések.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. március 23., vasárnap 20:51
De a fidesznek milyen erdeke lett volna egy futballal foglalkozo facebook oldal ellehetetleniteseben? Mi koze nekik a jovo evi szavazashoz?Realista24 írta:Én meg beszéltem olyannal ami üzleti kapcsolatban van velük. Megosztotta őket, ezért is a kilépések.Dupla D írta: Nem kellett zsarolni őket. Levi, aki az egyik tulaj fideszes, Orbán fan.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 23., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 23., vasárnap 20:01
Koszi, akkor o valoban nem az akire gondoltam. Nem ismeros kep alapjan, se az Antal Adrian, mondjuk mar evek ota nem kovetem a trollfocit sehol, tiktok meg insta dobja fel neha a videoit ahogy porgetem.MVPP írta: Nem, Szabó Levente Zsolt. Alapító tag.
HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. március 23., vasárnap 19:58
Nem, Szabó Levente Zsolt. Alapító tag.Sierra írta: A Levi akit mondtok az a Fonnyadt Levente aki csinalja az Osapat a tiktokon? Mert lattam jopar trollfoci kontentben is.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 23., vasárnap 19:58
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 23., vasárnap 14:35
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. március 23., vasárnap 14:30
Adrián is fideszes akkor, de nekem ez a Levi gyerek a kezdetek óta antipatikus, és mióta előbbi nincs ő lett előretolva.ThePilgrim írta:
No nem mintha Adrián annyira távol állna a kurzustól. Egyrészt anno ő vezette a Trollfoci műsorát a Pesti TV-n, másrészt jelenleg is a NER-közeli Köztérnél műsorvezető.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem