Melyiknek?p.csabi1 írta:Szoboszlai ne Gülerrel foglalkozzon.olivér írta: Szoboszlai "ismerkedik" Gülerrel.![]()
![]()
Kicsit szerényebben kellene viselkednie szerintem.
Mindkettőnek elég nagy az arca...
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 23., vasárnap 19:10
Melyiknek?p.csabi1 írta:Szoboszlai ne Gülerrel foglalkozzon.olivér írta: Szoboszlai "ismerkedik" Gülerrel.![]()
![]()
Kicsit szerényebben kellene viselkednie szerintem.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 23., vasárnap 19:05
Szoboszlai ne Gülerrel foglalkozzon.olivér írta: Szoboszlai "ismerkedik" Gülerrel.![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 23., vasárnap 18:59
Értem, micsoda vállalhatatlan nyilatkozat voltcsababarca írta:Igen, simán vezetnünk kellett volna, és?Tjacks írta:
Néztétek is a meccset a Fiola hibáig? Kicsit élesebbek vagyunk 2-0 és meccsben vagyunk. Én értem hogy divat a magyarokat fikázni de néha lehetne szurkolni is. Güler meg maradjon csendben, egyenlőre csak egy csere játékos klubszinten () míg Szobo.....
![]()
Után jött a rövidzárlat.
Nem a játékot kritizáltam, hanem egy 3-1es vereség után ezt találta kifogásként, csk-ként, hogy hát hangos volt a stadion.
Mint látjuk nem csak ezen múlik.
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 23., vasárnap 18:58
Lehet rá bármit mondani, de nélküle sehol sincs a csapat. A többiek még csak meg sem közelítik a szintjét. Ha nem lép vissza, akkor nincs ki kihozza a labdát, ha elől nem csinál valamit, akkor meg a büdös életben nem szerzünk gólt.danikiss45 írta: “Ez a stadion nem volt halk, remélem, mi is úgy fogjuk várni őket, hogy örökre emlékezzenek rá”
Szoboszlai nyilatkozata nem jól sült el az idegenbeli meccs után…
Értem én hogy a liverpool kezdő játékosa meg ő az aki képvisel egy szintet a válogatottban, de jó lenne ha néha földre szálltabban nyilatkozna.
HozzászólásSzerző: Marky » 2025. március 23., vasárnap 18:57
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. március 23., vasárnap 18:56
Igen, simán vezetnünk kellett volna, és?Tjacks írta:
Néztétek is a meccset a Fiola hibáig? Kicsit élesebbek vagyunk 2-0 és meccsben vagyunk. Én értem hogy divat a magyarokat fikázni de néha lehetne szurkolni is. Güler meg maradjon csendben, egyenlőre csak egy csere játékos klubszinten () míg Szobo.....
![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 23., vasárnap 18:52
Néztétek is a meccset a Fiola hibáig? Kicsit élesebbek vagyunk 2-0 és meccsben vagyunk. Én értem hogy divat a magyarokat fikázni de néha lehetne szurkolni is. Güler meg maradjon csendben, egyenlőre csak egy csere játékos klubszinten (csababarca írta:Biztos nem elég jó a szurkolás.olivér írta:
Talán megkérdezte hogy milyen érzés 1 hónap alatt bukni 4 kupát. Persze a meccs előtt ment a fogadkozás.![]()
Ugye első meccs után is ezzel takarózott csk-ként, hogy hát a szurkolás erős volt, de majd otthon máshogy lesz.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 23., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: danikiss45 » 2025. március 23., vasárnap 18:51
HozzászólásSzerző: mentamas » 2025. március 23., vasárnap 18:50
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. március 23., vasárnap 18:47
Biztos nem elég jó a szurkolás.olivér írta:
Talán megkérdezte hogy milyen érzés 1 hónap alatt bukni 4 kupát. Persze a meccs előtt ment a fogadkozás.![]()
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. március 23., vasárnap 18:40
Talán megkérdezte hogy milyen érzés 1 hónap alatt bukni 4 kupát. Persze a meccs előtt ment a fogadkozás.Tjacks írta:Szerencsére csendre intette a kis csillagunk......olivér írta: Szoboszlai "ismerkedik" Gülerrel.![]()
HozzászólásSzerző: peadani » 2025. március 23., vasárnap 18:38
Azt se értem mit keres a válogatott közelében...Tjacks írta: Fiola nagyon okos egész meccsen eddig, csoda hogy a pályán marad.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 23., vasárnap 18:37
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 23., vasárnap 18:32
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 23., vasárnap 18:29
Szerencsére csendre intette a kis csillagunk......olivér írta: Szoboszlai "ismerkedik" Gülerrel.![]()
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 23., vasárnap 18:28
HozzászólásSzerző: olivér » 2025. március 23., vasárnap 18:18
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 23., vasárnap 17:28
HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 21., péntek 11:16
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem