Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 24., hétfő 3:41

Realista24 írta:
ferni írta:

Ehhez a Fideszhez jóérzésű és nem elfogult ember nem adja az arcát, teljesen vállalhatatlan amit művelnek hétről-hétre. Nem csoda hogy házon belül is megosztotta őket.
Fidesz akart egy kis promot és kész, ilyen rövid a sztori.
Nem akarta senki ellehetetleníteni őket.
Persze, mert te ezt is jobban tudod. :roll:
Nem nagy tudomány.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 23., vasárnap 21:30

'shutterisland írta: engem az ellehetetlenites erdekelne, hogy mukodik.

letekerik nekik az algoritmust, vagy a csinyovnyikok tobbszazan jelentgetik az oldalt non stop, amig le nem tiltja a fb ?

siman elhiszem, hogy meg lettek zsarolva, mert a fideszbol kinezem ezt is, csak igy laikuskent nem latom, hogyan mukodik ez gyakorlatban.
A kocsmájukat (Ziccer Pub) mondjuk valószínűleg be tudták volna szántani, ha akarják.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 23., vasárnap 21:28

engem az ellehetetlenites erdekelne, hogy mukodik.

letekerik nekik az algoritmust, vagy a csinyovnyikok tobbszazan jelentgetik az oldalt non stop, amig le nem tiltja a fb ?

siman elhiszem, hogy meg lettek zsarolva, mert a fideszbol kinezem ezt is, csak igy laikuskent nem latom, hogyan mukodik ez gyakorlatban.

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 23., vasárnap 21:26

https://www.reddit.com/r/hungary/s/oZIgvvACts

Hihetetlenül tisztelem ezt az embert, nagyon sajnálom, hogy 2022-ben nem sikerült neki. Ő az egyetlen politikus, akiről szentül meg vagyok győződve, hogy nem a hatalom és a pénz érdekli, tényleg tenni akar ezért az országért. Ha elzavarjuk Orbánt, és lesznek újra szabad választások Magyarországon, remélem, hogy belőle még miniszterelnök lesz egyszer. Ezt az embert érdemelné ez a jobb sorsra érdemes ország.

Mellesleg baromira igazat beszél a videóban most is.

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 23., vasárnap 21:05

Mondjuk onnan tudod, hogy nem a jotekonysag volt a cel, hogy azota a trollfoci youtube csatornajara kirakott egy 1 oras anyagot Orbannal. Neki meg a sajat face oldala van ezzel teli. Csak es kizarolag egy self-promo volt a cel, hogy jobb fenybe tuntesse fel. Szomoru. :(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 23., vasárnap 20:58

ferni írta:
___Samy___ írta:
De a fidesznek milyen erdeke lett volna egy futballal foglalkozo facebook oldal ellehetetleniteseben? Mi koze nekik a jovo evi szavazashoz?
Ehhez a Fideszhez jóérzésű és nem elfogult ember nem adja az arcát, teljesen vállalhatatlan amit művelnek hétről-hétre. Nem csoda hogy házon belül is megosztotta őket.
Persze, mert te ezt is jobban tudod. :roll:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 23., vasárnap 20:56

___Samy___ írta:
Realista24 írta:

Én meg beszéltem olyannal ami üzleti kapcsolatban van velük. Megosztotta őket, ezért is a kilépések.
De a fidesznek milyen erdeke lett volna egy futballal foglalkozo facebook oldal ellehetetleniteseben? Mi koze nekik a jovo evi szavazashoz?

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2025. március 23., vasárnap 20:51

Realista24 írta:
Dupla D írta: Nem kellett zsarolni őket. Levi, aki az egyik tulaj fideszes, Orbán fan.
Én meg beszéltem olyannal ami üzleti kapcsolatban van velük. Megosztotta őket, ezért is a kilépések.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 23., vasárnap 20:47

https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... talon_van/

Kézigránátos sztoriért ki fogja vállalni a felelősséget?
Az egész ügy úgy szar ahogy van, egészen elképesztő ez az egész is, hogy ilyet szerveztek, az meg hogy éles gránát is hogy kerül oda, mikor sokszor katonák nem kapnak a kezükbe ilyet 3-4 hónapig, amíg el nem gyakorolják százszor...

Jobb helyeken egy ilyen után lemond 1-2 ember, mondjuk kezdhetné Szalay-Bobrovniczky is.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 23., vasárnap 20:01

MVPP írta: Nem, Szabó Levente Zsolt. Alapító tag.
Koszi, akkor o valoban nem az akire gondoltam. Nem ismeros kep alapjan, se az Antal Adrian, mondjuk mar evek ota nem kovetem a trollfocit sehol, tiktok meg insta dobja fel neha a videoit ahogy porgetem.

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2025. március 23., vasárnap 19:58

Sierra írta: A Levi akit mondtok az a Fonnyadt Levente aki csinalja az Osapat a tiktokon? Mert lattam jopar trollfoci kontentben is.
Nem, Szabó Levente Zsolt. Alapító tag.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 23., vasárnap 19:58

A Levi akit mondtok az a Fonnyadt Levente aki csinalja az Osapat a tiktokon? Mert lattam jopar trollfoci kontentben is.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 23., vasárnap 14:35

miutan szetlopod az orszagot, felajanlasz egy mezt jotekonykodni. :D

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. március 23., vasárnap 14:30

ThePilgrim írta:
No nem mintha Adrián annyira távol állna a kurzustól. Egyrészt anno ő vezette a Trollfoci műsorát a Pesti TV-n, másrészt jelenleg is a NER-közeli Köztérnél műsorvezető.
Adrián is fideszes akkor, de nekem ez a Levi gyerek a kezdetek óta antipatikus, és mióta előbbi nincs ő lett előretolva.

De egyiken se lepődök meg, elég csak az állandó felszopásaikat megnézni a válogatottról.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 23., vasárnap 13:50

Marky írta:
nuevo_ericco írta: Nem csodálkoznék nagyon már azon sem, ha a választásokig még VR Pistiék is beadnák a derekukat :mrgreen:
Csak a megfelelo ajanlatra varnak es fog meg pabdzsizni viktor a csatornan. Minden politikai temaban, ami kicsit is kenyes a kormanyra nezve csak hebegnek-habognak, veletlen sem nyilvanitanak ki semmilyen velemenyt.
Verpisti szerintem ilyen tipikus videki fidesz szavazónak néz ki ahogy okoskodik meg mindent jobban tud.

BlancoMark

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 23., vasárnap 13:41

De mi a cel a Trollfocival? Elhiszi barki is a Fideszben, hogy meme oldalakkal valo egyuttmukodes fog szavazokat hozni? :lol:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2025. március 23., vasárnap 13:39

nuevo_ericco írta: Nem csodálkoznék nagyon már azon sem, ha a választásokig még VR Pistiék is beadnák a derekukat :mrgreen:
Csak a megfelelo ajanlatra varnak es fog meg pabdzsizni viktor a csatornan. Minden politikai temaban, ami kicsit is kenyes a kormanyra nezve csak hebegnek-habognak, veletlen sem nyilvanitanak ki semmilyen velemenyt.

ThePilgrim
Kedvenc játékosaid: Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF

HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2025. március 23., vasárnap 13:08

csababarca írta: Cső fideszesek voltak mindig is, amióta az a Levi van előtérbe tolva (mióta ADrián kilépett) tök nyíltan fel is vállalták.
No nem mintha Adrián annyira távol állna a kurzustól. Egyrészt anno ő vezette a Trollfoci műsorát a Pesti TV-n, másrészt jelenleg is a NER-közeli Köztérnél műsorvezető.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 23., vasárnap 13:07

Gondolom, erőből, rahedli adópénzből, fentről irányítva, nem organikusan kinőtt youtuberekkel nem sikerült a megfelelő nagyságú követőtábort összeszedni a Fidesznek (a részsikereket elérő Megafon közben a hazudozás szinonimája lett a neten), ezért most jönnek majd az ilyen együttműködések, felvásárlások, stb. olyanokkal, akik eddig a politikától teljesen független dologgal lettek népszerűek, szereztek követőtábort.
Nem csodálkoznék nagyon már azon sem, ha a választásokig még VR Pistiék is beadnák a derekukat :mrgreen:

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 23., vasárnap 12:59

Realista24 írta:
Dupla D írta: Nem kellett zsarolni őket. Levi, aki az egyik tulaj fideszes, Orbán fan.
Ez lehet, viszont az egyik legjobb barátom nagyon jóban van A Leviékkel. Ő azt mondta, hogy a Levit Orbánéknak nem kellett semmiről meggyőznie, mert mindig Orbán fan volt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Vissza: