Nem nagy tudomány.Realista24 írta:Persze, mert te ezt is jobban tudod.ferni írta:
Ehhez a Fideszhez jóérzésű és nem elfogult ember nem adja az arcát, teljesen vállalhatatlan amit művelnek hétről-hétre. Nem csoda hogy házon belül is megosztotta őket.
Fidesz akart egy kis promot és kész, ilyen rövid a sztori.
Nem akarta senki ellehetetleníteni őket.![]()

Politika
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

A kocsmájukat (Ziccer Pub) mondjuk valószínűleg be tudták volna szántani, ha akarják.'shutterisland írta: engem az ellehetetlenites erdekelne, hogy mukodik.
letekerik nekik az algoritmust, vagy a csinyovnyikok tobbszazan jelentgetik az oldalt non stop, amig le nem tiltja a fb ?
siman elhiszem, hogy meg lettek zsarolva, mert a fideszbol kinezem ezt is, csak igy laikuskent nem latom, hogyan mukodik ez gyakorlatban.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
engem az ellehetetlenites erdekelne, hogy mukodik.
letekerik nekik az algoritmust, vagy a csinyovnyikok tobbszazan jelentgetik az oldalt non stop, amig le nem tiltja a fb ?
siman elhiszem, hogy meg lettek zsarolva, mert a fideszbol kinezem ezt is, csak igy laikuskent nem latom, hogyan mukodik ez gyakorlatban.
https://www.reddit.com/r/hungary/s/oZIgvvACts
Hihetetlenül tisztelem ezt az embert, nagyon sajnálom, hogy 2022-ben nem sikerült neki. Ő az egyetlen politikus, akiről szentül meg vagyok győződve, hogy nem a hatalom és a pénz érdekli, tényleg tenni akar ezért az országért. Ha elzavarjuk Orbánt, és lesznek újra szabad választások Magyarországon, remélem, hogy belőle még miniszterelnök lesz egyszer. Ezt az embert érdemelné ez a jobb sorsra érdemes ország.
Mellesleg baromira igazat beszél a videóban most is.
Hihetetlenül tisztelem ezt az embert, nagyon sajnálom, hogy 2022-ben nem sikerült neki. Ő az egyetlen politikus, akiről szentül meg vagyok győződve, hogy nem a hatalom és a pénz érdekli, tényleg tenni akar ezért az országért. Ha elzavarjuk Orbánt, és lesznek újra szabad választások Magyarországon, remélem, hogy belőle még miniszterelnök lesz egyszer. Ezt az embert érdemelné ez a jobb sorsra érdemes ország.
Mellesleg baromira igazat beszél a videóban most is.
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Mondjuk onnan tudod, hogy nem a jotekonysag volt a cel, hogy azota a trollfoci youtube csatornajara kirakott egy 1 oras anyagot Orbannal. Neki meg a sajat face oldala van ezzel teli. Csak es kizarolag egy self-promo volt a cel, hogy jobb fenybe tuntesse fel. Szomoru.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Persze, mert te ezt is jobban tudod.ferni írta:Ehhez a Fideszhez jóérzésű és nem elfogult ember nem adja az arcát, teljesen vállalhatatlan amit művelnek hétről-hétre. Nem csoda hogy házon belül is megosztotta őket.___Samy___ írta:
De a fidesznek milyen erdeke lett volna egy futballal foglalkozo facebook oldal ellehetetleniteseben? Mi koze nekik a jovo evi szavazashoz?
Nem akarta senki ellehetetleníteni őket.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ehhez a Fideszhez jóérzésű és nem elfogult ember nem adja az arcát, teljesen vállalhatatlan amit művelnek hétről-hétre. Nem csoda hogy házon belül is megosztotta őket.___Samy___ írta:De a fidesznek milyen erdeke lett volna egy futballal foglalkozo facebook oldal ellehetetleniteseben? Mi koze nekik a jovo evi szavazashoz?Realista24 írta:
Én meg beszéltem olyannal ami üzleti kapcsolatban van velük. Megosztotta őket, ezért is a kilépések.
Nem akarta senki ellehetetleníteni őket.
- ___Samy___
De a fidesznek milyen erdeke lett volna egy futballal foglalkozo facebook oldal ellehetetleniteseben? Mi koze nekik a jovo evi szavazashoz?Realista24 írta:Én meg beszéltem olyannal ami üzleti kapcsolatban van velük. Megosztotta őket, ezért is a kilépések.Dupla D írta: Nem kellett zsarolni őket. Levi, aki az egyik tulaj fideszes, Orbán fan.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
https://www.reddit.com/r/hungary/commen ... talon_van/
Kézigránátos sztoriért ki fogja vállalni a felelősséget?
Az egész ügy úgy szar ahogy van, egészen elképesztő ez az egész is, hogy ilyet szerveztek, az meg hogy éles gránát is hogy kerül oda, mikor sokszor katonák nem kapnak a kezükbe ilyet 3-4 hónapig, amíg el nem gyakorolják százszor...
Jobb helyeken egy ilyen után lemond 1-2 ember, mondjuk kezdhetné Szalay-Bobrovniczky is.
Kézigránátos sztoriért ki fogja vállalni a felelősséget?
Az egész ügy úgy szar ahogy van, egészen elképesztő ez az egész is, hogy ilyet szerveztek, az meg hogy éles gránát is hogy kerül oda, mikor sokszor katonák nem kapnak a kezükbe ilyet 3-4 hónapig, amíg el nem gyakorolják százszor...
Jobb helyeken egy ilyen után lemond 1-2 ember, mondjuk kezdhetné Szalay-Bobrovniczky is.
Koszi, akkor o valoban nem az akire gondoltam. Nem ismeros kep alapjan, se az Antal Adrian, mondjuk mar evek ota nem kovetem a trollfocit sehol, tiktok meg insta dobja fel neha a videoit ahogy porgetem.MVPP írta: Nem, Szabó Levente Zsolt. Alapító tag.
Nem, Szabó Levente Zsolt. Alapító tag.Sierra írta: A Levi akit mondtok az a Fonnyadt Levente aki csinalja az Osapat a tiktokon? Mert lattam jopar trollfoci kontentben is.
A Levi akit mondtok az a Fonnyadt Levente aki csinalja az Osapat a tiktokon? Mert lattam jopar trollfoci kontentben is.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Adrián is fideszes akkor, de nekem ez a Levi gyerek a kezdetek óta antipatikus, és mióta előbbi nincs ő lett előretolva.ThePilgrim írta:
No nem mintha Adrián annyira távol állna a kurzustól. Egyrészt anno ő vezette a Trollfoci műsorát a Pesti TV-n, másrészt jelenleg is a NER-közeli Köztérnél műsorvezető.
De egyiken se lepődök meg, elég csak az állandó felszopásaikat megnézni a válogatottról.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Verpisti szerintem ilyen tipikus videki fidesz szavazónak néz ki ahogy okoskodik meg mindent jobban tud.Marky írta:Csak a megfelelo ajanlatra varnak es fog meg pabdzsizni viktor a csatornan. Minden politikai temaban, ami kicsit is kenyes a kormanyra nezve csak hebegnek-habognak, veletlen sem nyilvanitanak ki semmilyen velemenyt.nuevo_ericco írta: Nem csodálkoznék nagyon már azon sem, ha a választásokig még VR Pistiék is beadnák a derekukat![]()
- BlancoMark
De mi a cel a Trollfocival? Elhiszi barki is a Fideszben, hogy meme oldalakkal valo egyuttmukodes fog szavazokat hozni?

-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Csak a megfelelo ajanlatra varnak es fog meg pabdzsizni viktor a csatornan. Minden politikai temaban, ami kicsit is kenyes a kormanyra nezve csak hebegnek-habognak, veletlen sem nyilvanitanak ki semmilyen velemenyt.nuevo_ericco írta: Nem csodálkoznék nagyon már azon sem, ha a választásokig még VR Pistiék is beadnák a derekukat![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
No nem mintha Adrián annyira távol állna a kurzustól. Egyrészt anno ő vezette a Trollfoci műsorát a Pesti TV-n, másrészt jelenleg is a NER-közeli Köztérnél műsorvezető.csababarca írta: Cső fideszesek voltak mindig is, amióta az a Levi van előtérbe tolva (mióta ADrián kilépett) tök nyíltan fel is vállalták.
-
Gondolom, erőből, rahedli adópénzből, fentről irányítva, nem organikusan kinőtt youtuberekkel nem sikerült a megfelelő nagyságú követőtábort összeszedni a Fidesznek (a részsikereket elérő Megafon közben a hazudozás szinonimája lett a neten), ezért most jönnek majd az ilyen együttműködések, felvásárlások, stb. olyanokkal, akik eddig a politikától teljesen független dologgal lettek népszerűek, szereztek követőtábort.
Nem csodálkoznék nagyon már azon sem, ha a választásokig még VR Pistiék is beadnák a derekukat
Nem csodálkoznék nagyon már azon sem, ha a választásokig még VR Pistiék is beadnák a derekukat

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez lehet, viszont az egyik legjobb barátom nagyon jóban van A Leviékkel. Ő azt mondta, hogy a Levit Orbánéknak nem kellett semmiről meggyőznie, mert mindig Orbán fan volt.Realista24 írta:Én meg beszéltem olyannal ami üzleti kapcsolatban van velük. Megosztotta őket, ezért is a kilépések.Dupla D írta: Nem kellett zsarolni őket. Levi, aki az egyik tulaj fideszes, Orbán fan.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.