Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

Re: Politika

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. március 23., vasárnap 1:25

Azért nem szeretitek a stílust, mert nem ti vagytok a célcsoport.

Amúgy a maga módján zseniális kommunikátor.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2025. március 22., szombat 22:40

BLevi96 írta:
Tipikus példája hogy már nem tudják mire költsék el a pénzt és tudom hogy rengeteget égettek el rá, de szerintem nagyon csúnya. Olyan mint ami 100éve volt a földesúraknak..látszik aki paraszt volt, az is marad.
Nap kommentje nálam. :D
Én is így gondolom, teljesen semmilyen az egész birtok, egyáltalán nincs luxus kinézete semminek. Tényleg ilyen régimódi valami az egész, úgy látszik ebben érzik jól magukat.

Vélhetően ezért hozták vissza a vármegye meg ispán/főispán kifejezéseket is.

BLevi96
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 22., szombat 20:37

swfan írta: Egyébként akik bizonyítékra vágynak a hatvanpusztai vagyonelemekről:
Gulyáságyú Média írta:Akkor menjünk végig azokon a hatvanpusztai (és környéki) luxusvagyonelemeken, amiket ma Orbán Viktor letagadott. (Azt írták a 444-nek, hogy ezek az állítások „még viccnek is rosszak”.)
🦓 Zebrák: tavaly novemberben videóztuk le őket Hatvanpuszta és Bicske között: https://youtu.be/JHsdnuogC7o?si=xQJcFSvh1bDR33cI
🌴 Pálmaház: tavaly áprilisban mi videóztuk le, hogy visszabontották a pálmaházat Hatvanpusztán és egy nagyobbat, impozánsabbat építettek fel: https://magyarpolgar.hu/2024/04/02/hatv ... haz-video/
🪖 Harckocsik: lapunk alapító szerkesztője, Gulyás Balázs még 2020-ban a Magyar Hang munkatársaként írta meg, két harci jármű parkol Mészáros Lőrinc bicskei tavának partján. https://hang.hu/belfold/valakik-katonas ... nal-116474
HA NEM LENNE FÜGGETLEN SAJTÓ, EZEKRŐL MOST MIND NEM TUDHATNA A KÖZVÉLEMÉNY, KÉRJÜK TÁMOGASSA LAPUNKAT, HOGY FOLYTATHASSUK MUNKÁNKAT: http://magyarpolgar.hu/tamogatas
Tipikus példája hogy már nem tudják mire költsék el a pénzt és tudom hogy rengeteget égettek el rá, de szerintem nagyon csúnya. Olyan mint ami 100éve volt a földesúraknak..látszik aki paraszt volt, az is marad.

Bence Szechenyi írta le pontosan:
„A Tiborcz-félék és a környezetük afféle új arisztokratákként tekintenek magukra, folyton a régi Magyarországról fantáziálnak. Ízléstelenül modern stílusban bár, de kastélyokat újítanak fel. A történelmi nevek viselőinek jelenléte a köreikben arra jó nekik, hogy elhitessék magukkal: ők valójában arisztokraták, nekik ez jár."

"Tiborcz pontosan az az új arisztokrata, akit Széchenyi gyűlölt volna."

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. március 22., szombat 20:34

'shutterisland írta:
Erről véletlen pont tudok.
Orbánék kerestek meg a trollfocit, mert esik a népszerűségük, és felhívtak őket hogy kene egy-két poszt a népszerűség érdekében.

Ketten vagy hárman ki is léptek emiatt, mert nem adtak hozza a nevüket. A döntéshozók meg vagy belementek vagy kockáztattak az x százezres követővel rendelkező oldalukat.
azert az is meger egy miset, hogy a fidesz mar a trollfocin keresztul is probalkozik hatalmon maradni. :lol:

btw eleg kontraproduktiv lett, komment szekcio izzik.
“Juve mez nem volt? Az legalább zebras!” :lol: :lol: :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 22., szombat 20:19

Egyébként akik bizonyítékra vágynak a hatvanpusztai vagyonelemekről:
Gulyáságyú Média írta:Akkor menjünk végig azokon a hatvanpusztai (és környéki) luxusvagyonelemeken, amiket ma Orbán Viktor letagadott. (Azt írták a 444-nek, hogy ezek az állítások „még viccnek is rosszak”.)
🦓 Zebrák: tavaly novemberben videóztuk le őket Hatvanpuszta és Bicske között: https://youtu.be/JHsdnuogC7o?si=xQJcFSvh1bDR33cI
🌴 Pálmaház: tavaly áprilisban mi videóztuk le, hogy visszabontották a pálmaházat Hatvanpusztán és egy nagyobbat, impozánsabbat építettek fel: https://magyarpolgar.hu/2024/04/02/hatv ... haz-video/
🪖 Harckocsik: lapunk alapító szerkesztője, Gulyás Balázs még 2020-ban a Magyar Hang munkatársaként írta meg, két harci jármű parkol Mészáros Lőrinc bicskei tavának partján. https://hang.hu/belfold/valakik-katonas ... nal-116474
HA NEM LENNE FÜGGETLEN SAJTÓ, EZEKRŐL MOST MIND NEM TUDHATNA A KÖZVÉLEMÉNY, KÉRJÜK TÁMOGASSA LAPUNKAT, HOGY FOLYTATHASSUK MUNKÁNKAT: http://magyarpolgar.hu/tamogatas

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 22., szombat 20:13

Realista24 írta: Ha perelnenek, azzal csak taplalnak a hírt.
Ez így hamar megy a süllyesztőbe, és az elérése sem lesz olyan, mintha beleallnanak.
Hát pedig úgy néz ki fáj nekik, legalábbis Menczer bohóc nagyon pörög rajta :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 22., szombat 20:12

Orbánék kerestek meg a trollfocit, mert esik a népszerűségük, és felhívtak őket hogy kene egy-két poszt a népszerűség érdekében.

Ketten vagy hárman ki is léptek emiatt, mert nem adtak hozza a nevüket. A döntéshozók meg vagy belementek vagy kockáztattak az x százezres követővel rendelkező oldalukat.
azert az is meger egy miset, hogy a fidesz mar a trollfocin keresztul is probalkozik hatalmon maradni. :lol:

btw eleg kontraproduktiv lett, komment szekcio izzik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 22., szombat 19:18

Ha perelnenek, azzal csak taplalnak a hírt.
Ez így hamar megy a süllyesztőbe, és az elérése sem lesz olyan, mintha beleallnanak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 22., szombat 19:08

Caraway írta: En sem szeretem ezt a stilust, nagyon kocsmaba valo. Sajnos az orszag nagy resze rezonal ezzel, es jokat mennek ezek a posztok. Attol fuggetlenul, hogy amugy tartalmilag oke lenne ami meg van irva, nyilvan mondjuk a privat beszelgetesekrol kamuzhat amit csak akar. Viszont a zebras dolog az valos, marmint hatvanpuszta kozeleben az egyik Lolo birtokon tenyleg fotoztak mar zebrakat, ezt par honapja lehozta tobb sajto is.

Mas, a trollfoci kirakott egy jotekonykodos posztot orbannal, jot megy a kommentszekcio. Gyonoruen tudnak ok is idoziteni. Konkretan all time low az elutasitottsaga szerintem jelenleg.

https://www.facebook.com/share/p/1Dm6kB ... tid=wwXIfr
Az, hogy nem perlik be őt a jóhírnevük megsértése miatt, amúgy sokat mondó.

Fasiszta diktátorokkal meg nem kell szebben beszélni, igazából csak hangot ad annak, amit még jó sokan gondolunk a doktorminiszterelnökúrról

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 22., szombat 19:01

swfan írta:
Realista24 írta: Engem például nem MP húz be, hanem a Fidesz lok bele úgymond a szavazásba.
Ha MP tevékenységén múlna, nem szavaznék.
Eddig úgy állt a dolog, hogy nem szavazol. Mitől fordult a kocka, ha szabad tudni?
Még nem all úgy igazából, borzasztó messze van. Ki tudja az országban leszek e meg. De ha szavazok is, a Kutyák kapják, a többi ugyanaz a csőcselék.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 22., szombat 19:00

Caraway írta: En sem szeretem ezt a stilust, nagyon kocsmaba valo. Sajnos az orszag nagy resze rezonal ezzel, es jokat mennek ezek a posztok. Attol fuggetlenul, hogy amugy tartalmilag oke lenne ami meg van irva, nyilvan mondjuk a privat beszelgetesekrol kamuzhat amit csak akar. Viszont a zebras dolog az valos, marmint hatvanpuszta kozeleben az egyik Lolo birtokon tenyleg fotoztak mar zebrakat, ezt par honapja lehozta tobb sajto is.

Mas, a trollfoci kirakott egy jotekonykodos posztot orbannal, jot megy a kommentszekcio. Gyonoruen tudnak ok is idoziteni. Konkretan all time low az elutasitottsaga szerintem jelenleg.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 22., szombat 18:59

Realista24 írta: Engem például nem MP húz be, hanem a Fidesz lok bele úgymond a szavazásba.
Eddig úgy állt a dolog, hogy nem szavazol. Mitől fordult a kocka, ha szabad tudni?

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2025. március 22., szombat 18:55

En sem szeretem ezt a stilust, nagyon kocsmaba valo. Sajnos az orszag nagy resze rezonal ezzel, es jokat mennek ezek a posztok. Attol fuggetlenul, hogy amugy tartalmilag oke lenne ami meg van irva, nyilvan mondjuk a privat beszelgetesekrol kamuzhat amit csak akar. Viszont a zebras dolog az valos, marmint hatvanpuszta kozeleben az egyik Lolo birtokon tenyleg fotoztak mar zebrakat, ezt par honapja lehozta tobb sajto is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 22., szombat 18:47

tibi18 írta:
Realista24 írta: Nemt tudom…valóban nagyot ment, de sztem ez gyerekes szint.

Én pedig többet várok az ország leendő első emberektől, mint ilyenfajta megnyilvánuloskat, mint amiket ferni szokott tolni.

Ha ferni új reg lenne, azt gondolnám Petya az.

Több más formáját választhatna az ilyen felütésű dolgoknak.
Valóban érdekes hangvételű írás. Annyiban menteném fel, ha lehet, vagy ha kell egyáltalán, hogy mindenki a saját játszóterén játszik jelenleg. Magyarnál ez a facebook és a figyelemfelkeltő kommentek, Orbánnál meg a törvényhozás.

Egyébként, ha a leírtaknak van valóságalapja, akkor szerintem jobb lett volna a sajtóban lehozni, bizonyítékokkal. Csak melyik sajtóban…

Hosszú év áll előttünk és messze még a legalja.. szerintem.

A félreértések elkerülése érdekében rögzíteném, hogy egyébként ez egyáltalán nem öröm.
Nem kell sajtóban lehozni a bizonyítékot, ehelyett vagy ezt a posztot kiegészítve lehozhatta volna.

Ehelyett belokte a köztudatba és a piszkos munkát másra bízza, mert ebben az adok kapokban vesszen más, felaldoz mást és bárkit, hogy elérje a célját.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 22., szombat 18:44

Én pedig többet várok az ország leendő első emberektől, mint ilyenfajta megnyilvánuloskat, mint amiket ferni szokott tolni.

Valóban érdekes hangvételű írás. Annyiban menteném fel, ha lehet, vagy ha kell egyáltalán, hogy mindenki a saját játszóterén játszik jelenleg. Magyarnál ez a facebook és a figyelemfelkeltő kommentek, Orbánnál meg a törvényhozás.

Egyébként, ha a leírtaknak van valóságalapja, akkor szerintem jobb lett volna a sajtóban lehozni, bizonyítékokkal. Csak melyik sajtóban…

Hosszú év áll előttünk és messze még a legalja.. szerintem.

A félreértések elkerülése érdekében rögzíteném, hogy egyébként ez egyáltalán nem öröm.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 22., szombat 18:44

Engem például nem MP húz be, hanem a Fidesz lok bele úgymond a szavazásba.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2025. március 22., szombat 18:41

Amúgy nagy +1, nem ezt várná az ember, bár a bátorság nagyon kell a rendszer ellen, csak nem így.

Másrészről, az ilyenekkel eléri hogy ő diktálja a tempót, legalábbis nem állva várja a pofont a propagandától, mert abba úgyis belehibázik, mint MZP annó. Nem hagyja hogy a fidesz formálja, tematizálja a közbeszédet, hanem az általa fontosnak tartott dolgokat tartja a felszínen. Az meg csak így megy át az emberek szűrőjén. Amúgy a meglévő táborát is erősíti, mert mindenki rühelli a fideszt, csak ezzel nehéz újakat behúzni. Bár lehet ez gondolkodtatja majd el a fideszes híveket is, a modorosság nem működött

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 22., szombat 18:20

Nemt tudom…valóban nagyot ment, de sztem ez gyerekes szint.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

swfan

HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 22., szombat 14:32

Magyar Péter írta:Elnök úr,

Hallom ideges lettél a zebrák meg a családi freskó miatt és azt üzented, hogy ez még viccnek is rossz. Valóban, viccnek elég durva lenne.

Örülök, hogy nem azt mondtad, hogy nem igaz és már azzal sem jöttél, hogy nem a tietek a 13 milliárdból felhúzott uradalmi birtok. Eddig is elég nevetséges volt az az érvelés, hogy a kedves, 85 éves papa építette magának ezt a pár ezer négyzetméteres dácsát.

A zebrák egyébként ott vannak, videó is van róluk (remélem nem vertek át benneteket és nem csak lovakra festettek csíkokat). Tudom, hogy a birtok gázszerelőjének a nevén vannak, de azért még harapnak, szóval csak óvatosan!

A családi freskót könnyű lenne cáfolni, csak be kell engedni a sajtót és tartani egy tárlatvezetést (legfeljebb addig lemeszelitek, mint a komcsik a szentképeket). Nem is értem miért nem vagy büszke az uradalmi birtokra: kazettás mennyezetes könyvtárszoba, elmélkedő sétány, medencék, tavak, kis erdő, több száz hektáros birtok, három óriási hűtőterem (nyilván a mamának, amikor összeüti két főre a lecsót). A pánikszoba is a szülőknek készült?

Egyébként a 20-25 éves, harmincmilliós fákat könnyű ellenőrizni. Össze kell vetni az építkezés alatt készült képeket és a mostaniakat. Vagy nálatok két év alatt a fák is az égig nőnek?

Tényleg visszabontattad a pálmaházat, mert elsőre kicsinek találtad? Ha a kedves papa lakik ott, akkor miért Anikó irányítja a kertészeket és miért mesélt olyan szenvedélyesen a veteményes kertről?

Szoktátok használni a letakart páncélos járműveket ebéd után?

Aztán tavaszi nagytakarítás volt-e már?

Bónusz kérdés, ha már kitervelted, hogy hozzam nyilvánosságra, hogy 13 éve van egy üres telkem Balatonhenyén: Igaz az, amit a falubeliek gondolnak, hogy az a több ezer négyzetméteres kúria, amit 3-4 milliárd forintért felhúztak, az a saját lábán álló lányodé? Tudod, az az épület, ami miatt a kivágták a fél domboldalt, módosították a helyi szabályokat, elterelték a kéktúra ösvény nyomvonalát és amiért nem akartátok, hogy induljak polgármesternek a faluban?

De tényleg elnök úr, mit esznek a zebrák? Kijön a hónap végén a zab?
Petykó ma elszabadult, de imádom, mikor így nekik megy, érezzék csak a törődést :lol:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2025. március 22., szombat 14:20

gutihaz14 írta:
hehetheoriginal írta: Vannak osztrák, német és svájci kollégáim - és halistennek az ugyanilyen nemzetiségű ellentétei is - , akik kimondottan ezért hajtanak teslat vagy vwid5-öt, ezért van elektromos céges audijuk, mert ez a felfogás pontosan.
Benyeltek a propagandát, a politikát, a reklámot, a divatot, a trendeket.
Nem is értem hogy kerdezhetsz ilyet, hát persze hogy temérdek ilyen ember van.
Máshogy mondom. Nyugat európában pl, ahol kb kis túlzással a kozep- és felsoosztaly leszarja, hogy havonta párszáz euróval többet vagy kevesebbet kell fizetni benzinert vagy tudja fizetni a 2000euros havi lízinget a teslaert, o nem az alapján fog autót venni feltétlenül, hogy melyik az olcsóbb/gazdaságosabb a fenntartása, ha egy évre elosztva egy ezres a különbség pl, mikor 5-6ezer eurót, ketten hazasparkent már 10k felett visznek haza havonta, nem fogják a centeket számolgatni elmebeteg modon. Nyilván fontos a tudatosság.
Az tény, hogy városba, boltba elugrani, munkahelyre begurulni, gyereket ledobni oviba/suliba tökéletes a kicsi elektroauto, azzal nincs is bajom, második autónak, százezrek vannak így, egész nyugat Európa kis tulzassal.
Én az álszent dumát nem bírom,hogy környezetet vedek, de kozben 1000Nm-rel gyűröm és pörgetem magam alatt a foldgolyot....
rendben. en meg nem talalkoztam ilyen elborulttal.

altalaban trendre fogjak vsgy mert cegesben ez volt a valasztek vagy ez az olcsobb hosszutavon ezek voltak az indokok kb
USA-ban is rengetegen vannak, teljesen ugyanaz igaz rajuk, amit hehe irt

Vissza: