HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 22., szombat 11:49
Vannak osztrák, német és svájci kollégáim - és halistennek az ugyanilyen nemzetiségű ellentétei is - , akik kimondottan ezért hajtanak teslat vagy vwid5-öt, ezért van elektromos céges audijuk, mert ez a felfogás pontosan.
Benyeltek a propagandát, a politikát, a reklámot, a divatot, a trendeket.
Nem is értem hogy kerdezhetsz ilyet, hát persze hogy temérdek ilyen ember van.
Máshogy mondom. Nyugat európában pl, ahol kb kis túlzással a kozep- és felsoosztaly leszarja, hogy havonta párszáz euróval többet vagy kevesebbet kell fizetni benzinert vagy tudja fizetni a 2000euros havi lízinget a teslaert, o nem az alapján fog autót venni feltétlenül, hogy melyik az olcsóbb/gazdaságosabb a fenntartása, ha egy évre elosztva egy ezres a különbség pl, mikor 5-6ezer eurót, ketten hazasparkent már 10k felett visznek haza havonta, nem fogják a centeket számolgatni elmebeteg modon. Nyilván fontos a tudatosság.
Az tény, hogy városba, boltba elugrani, munkahelyre begurulni, gyereket ledobni oviba/suliba tökéletes a kicsi elektroauto, azzal nincs is bajom, második autónak, százezrek vannak így, egész nyugat Európa kis tulzassal.
Én az álszent dumát nem bírom,hogy környezetet vedek, de kozben 1000Nm-rel gyűröm és pörgetem magam alatt a foldgolyot....
thereisonly1ronaldo