Formula-1
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Formula-1
Russel. Azt honnan huzta elo?
Norris….be sem fejezi a kort.
Norris….be sem fejezi a kort.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Lawson mutatja a fukkot

- Galacticos
Hat ez nem volt tul izgalmas sprintfutam, hamilton siman hozta.
Norris meg a legjobb autoval orulhet hogy pontot szerzett..
Norris meg a legjobb autoval orulhet hogy pontot szerzett..
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Alonsohoz annyit, ha nagy átlagot nézünk, még mindig bőven Stroll előtt van. Nem mondom, hogy ugyanazt hozza, mint 30 évesen, de ha a 2023-as szezonra ha visszagondolunk, kb. a szezon legjobb pilótája volt. Tavaly év elején én is éreztem némi torpanást, de még így is. 9. lett a bajnokságban a 4 TOP csapat pilótái után egyből ő következett, mindezt úgy, hogy nem az Aston volt a középmezőny legjobbja. 70 pontja lett, Strollnak 24. Időmérőkön 19-5-ra verte. Attól viszont én is tartok, hogy addigra érik be Newey munkája, mikorra teljesen kikopik az Öreg. Azért 2027-ben 46 éves lesz. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy még akkor is a Strool Alonso párossal vágjanak neki a szezonnak. Talán még a kövi szezonra marad ez (tudom, hogy élő szerződésük van), de én már hallottam olyan hangokat, hogy Newey elégedetlen a pilótapárossal Alonso kora és Stroll bénasága miatt. Igazából arra leszek kíváncsi, ha Verstappent meg tudják győzni, akkor melyik pilótát állítanák fel. Gondolom nincs kétség, hogy akár 2026-ra is kibasznák az egyiket hollandért. Mondjuk ha ezt megcsinálják ALonsonval, az mindennek az alja lesz.
Hamiltonon ma meglepődtem, de azon mindenképpen meglepődnék ha maradna ez a tendencia közte és Lec között. Bár azt azért hozzáteszem, mr. edzésmenőhöz ha az átlagkülönbségeket nézzük, tavaly tizeden belül volt az időmérőkön Sainz, ami azért elgondolkodtató.
Lawson meg eddig qrva nagy szégyen, amit letol. Csapattársad majdnem pole-ban van, te meg utolsó vagy. Lehet itt jönni az autóval, de ez megalázó.
Hamiltonon ma meglepődtem, de azon mindenképpen meglepődnék ha maradna ez a tendencia közte és Lec között. Bár azt azért hozzáteszem, mr. edzésmenőhöz ha az átlagkülönbségeket nézzük, tavaly tizeden belül volt az időmérőkön Sainz, ami azért elgondolkodtató.
Lawson meg eddig qrva nagy szégyen, amit letol. Csapattársad majdnem pole-ban van, te meg utolsó vagy. Lehet itt jönni az autóval, de ez megalázó.
Szerintem Alonsot kurvára nem érdekli ez az év. A kocsi idén is egy rakás szar, ebből semmit nem lehet kihozni. Sztem úgy van vele h nézzük meg a kövi két évben hátha Newey csodát tesz és alkot valamit. De ez az év már most kuka és nulla motivációja van. Meg is tudom érteni.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Egy eldobott esős verseny meg és Q2-es kiesés után azért erős rögtön pls retireözni.Galacticos írta: Norris a vb aspirans. 6.hely egy tiszta kort nem megy az sq3ba. Nincs vele bajom mert annyira semmil,en hogy meg belekotni se lehet, de ha behuzna a vbt szerintem button ota a legsotlanabb vilagbajnok lenne.Epphogy kiesett 11.kent stroll meg 10.lett. Megvarjaeg a kovetkezo evi autot hatha azzal leesik meg valami jobb eredmeny aztan kicsekkol szerintem.wZoLee7 írta: Alonsonak is ideje lenne elengedni ezt az egeszet. Stroll bejut a top 10 be Ő meg nem. Erdekes.
2024 Head 2 Head (ALO v STR)
Idén gyengén kezdett igen, de azért temetni még nem kell, eddig nagyon nem ez volt a tendencia és szerintem idén is ugyanúgy ki fog jönni a klasszisa.
- Galacticos
Norris a vb aspirans. 6.hely egy tiszta kort nem megy az sq3ba. Nincs vele bajom mert annyira semmil,en hogy meg belekotni se lehet, de ha behuzna a vbt szerintem button ota a legsotlanabb vilagbajnok lenne.
Epphogy kiesett 11.kent stroll meg 10.lett. Megvarjaeg a kovetkezo evi autot hatha azzal leesik meg valami jobb eredmeny aztan kicsekkol szerintem.wZoLee7 írta: Alonsonak is ideje lenne elengedni ezt az egeszet. Stroll bejut a top 10 be Ő meg nem. Erdekes.
- Santi
Amúgy asszem pont most van kinn Kínában mr. jinx, úgyhogy sok jóra ne számíts, örülhetünk, ha nem lesz cunami.raul 4 ever írta: Remy kérlek 1 qva szóval ne méltasd se a Ferrarit, se a kecskeembert! Lécci-köszi!
Lávjú![]()

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Remy kérlek 1 qva szóval ne méltasd se a Ferrarit, se a kecskeembert! Lécci-köszi!
Lávjú
Lávjú

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát ez jónak néz ki, de biztos nem kelek fel 4-kor hogy megnézzem

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Alonsonak is ideje lenne elengedni ezt az egeszet. Stroll bejut a top 10 be Ő meg nem. Erdekes.
Lawsonon nem tudom miert lepodtok meg. Alapbol tudjuk hogy mindenkinek nehezen vezetheto az az auto akit Verstappennek hivnak, de Lawson meg egy gyengebb pilota is azoknal akik mar megbuktak a red bullnal. Barcelonaig kivagjak.
Lawsonon nem tudom miert lepodtok meg. Alapbol tudjuk hogy mindenkinek nehezen vezetheto az az auto akit Verstappennek hivnak, de Lawson meg egy gyengebb pilota is azoknal akik mar megbuktak a red bullnal. Barcelonaig kivagjak.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szerintem van egy + pont a szerződésükben hogy kell jobban Max teljesítményét kiemelniSanti írta: Lawsonnál a Perezi forma alulmúlása a cél?
Bortoleto mutatja a fakkot Helmutnak azért.![]()

- Santi
Lawsonnál a Perezi forma alulmúlása a cél?
Bortoleto mutatja a fakkot Helmutnak azért.
Bortoleto mutatja a fakkot Helmutnak azért.

- Galacticos
Erthetetlen szamomra hogy miert kapta meg lawson az rb ulest tsunoda helyett. Lehet majd javul de ez egyelore pwrezt is alulmulja. Q1 tok utolso.

- hehetheoriginal
Én a netflix sori után azon csodálkozom, hogy a vén kujon Flavio briatore még képes járni annyi kokain alkohol és kurvazas utanRemy írta: Elhunyt Eddie Jordan. RIP.
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
https://youtu.be/F-hSzTgtz9Ihehetheoriginal írta: Mi igaz abból, hogy a mekinek szabálytalan a szárnya?
Ilyeneket látok most, de nyilván minden csapat próbálkozik, ha egy túl jó koztuk
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Elhunyt Eddie Jordan. RIP.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
Mi igaz abból, hogy a mekinek szabálytalan a szárnya?
Ilyeneket látok most, de nyilván minden csapat próbálkozik, ha egy túl jó koztuk
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Elvileg arra utalt, ami a pilóta ivóvize, de ja, ebből már nem lehet jól kijönni.Santi írta: Ez a jelenet tökéletesen összefoglalja a Ferrarit 10 másodpercben.![]()
https://www.youtube.com/shorts/nCoxNLdUSaE
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”