wZoLee7 írta:
A ferrarinak egy hard reset kellene. Az ilyen szituknál megnézni, hogy miért nem csinálták azt amit kellett, mi vezetett ahhoz h mentek +1 vagy 2 kört sc mögött mire rájöttek, hogy pitelni kellene.
Ezen a hetvegen ugy a pilotak, mint a csapatok is hibat hibara halmoztak. Akar az idomeron nezzuk a gyors koroket, akar a futamot. Norrisek percekig beszeltek, hogy mikor kene cserelni, milyen szituban mit csinaljanak, majd szepen mindketten kicsusztak. Vegul ezek utan Norris dontotte el, hogy o bizony kimegy, ugy emlekszem a szerelok csak ezutan indultak el.
A Red Bullnal is mondtak Verstappennek, hogy box box, majd hogy maradjon, ment egy extra kort es csak utana ment be kereket cserelni es mar csak Norris moge jott vissza. Siman lehet, hogy ezzel bukta a gyozelmet.
A Ferrarit elmondtad. De azert teljesen nem irnam le oket, tavaly mar joval kevesebbet benaztak. Talan a Mercinel voltak teljesen esznel, ki is hoztak a maximumot a futambol.
wZoLee7 írta:
Nyilván az autó olyan amilyen, szerencsétlen pilóták is elhitték a tesztek alapján, aztán szombaton szembe csókolt a valóság.
Maximum a szurkoloknak, a hetvege elott a Ferrarinal arrol beszeltek, hogy mindharom nagy elottuk van.
wZoLee7 írta:
Az is beszédes volt h bejátszották a sok rádiózást aminek nbagy része arról szólt h haszontalan infókat adnak a pilótáknak amit maguktól is tudnak de elismétlik még 3x. Biztos vagyok benne, hogy a technika és a személyzet is összeérik majd versenyről-versenyre egyre jobban
Ezek a radio bejatszasok olyanok voltak, mintha a Netflixesek lettek volna a kozvetites vezerlotermeben. Parszor felkerult netre 1-1 pilota osszes beszelgetese a mernokevel futam kozben, azok is hasonloak voltak. Verstappen is sokszor lebassza a mernoket, hogy ne beszeljen hozza kanyar kozben. Itt nem lattam semmi kulonoset a Ferrariknal.
wZoLee7 írta:
Valaki talált top speed adatokat a futamról? Én csak az avg-t láttam, de az sokat nem árul el. Kíváncsi vagyok, mert az utolsó szektor a ferrarinak totál nem ment, a mclarenek voltak ott nagyon erősek, de gondolom az egyenesekben is azok mentek a legjobban.
Erdemes mindenre rakattintani, eleg sok opcio van.
https://www.f1-tempo.com/