HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2025. március 21., péntek 11:03
Alonsohoz annyit, ha nagy átlagot nézünk, még mindig bőven Stroll előtt van. Nem mondom, hogy ugyanazt hozza, mint 30 évesen, de ha a 2023-as szezonra ha visszagondolunk, kb. a szezon legjobb pilótája volt. Tavaly év elején én is éreztem némi torpanást, de még így is. 9. lett a bajnokságban a 4 TOP csapat pilótái után egyből ő következett, mindezt úgy, hogy nem az Aston volt a középmezőny legjobbja. 70 pontja lett, Strollnak 24. Időmérőkön 19-5-ra verte. Attól viszont én is tartok, hogy addigra érik be Newey munkája, mikorra teljesen kikopik az Öreg. Azért 2027-ben 46 éves lesz. Egyszerűen kizártnak tartom, hogy még akkor is a Strool Alonso párossal vágjanak neki a szezonnak. Talán még a kövi szezonra marad ez (tudom, hogy élő szerződésük van), de én már hallottam olyan hangokat, hogy Newey elégedetlen a pilótapárossal Alonso kora és Stroll bénasága miatt. Igazából arra leszek kíváncsi, ha Verstappent meg tudják győzni, akkor melyik pilótát állítanák fel. Gondolom nincs kétség, hogy akár 2026-ra is kibasznák az egyiket hollandért. Mondjuk ha ezt megcsinálják ALonsonval, az mindennek az alja lesz.
Hamiltonon ma meglepődtem, de azon mindenképpen meglepődnék ha maradna ez a tendencia közte és Lec között. Bár azt azért hozzáteszem, mr. edzésmenőhöz ha az átlagkülönbségeket nézzük, tavaly tizeden belül volt az időmérőkön Sainz, ami azért elgondolkodtató.
Lawson meg eddig qrva nagy szégyen, amit letol. Csapattársad majdnem pole-ban van, te meg utolsó vagy. Lehet itt jönni az autóval, de ez megalázó.