Am, nem vagyok benne biztos, h egy futobolondnak kell kozepen is lenni, lehet latunk meg olyat a jovoben, mint az nba-ben Doncic, hogy gyok2 sebességgel, de technikaval es esszel romma ver mindenkit... Modric utódként tudnám elképzelni, mondjuk ahhoz kellene egy kis + dinamika a játékába, Modric indulója/ testcselei elit szinten voltak annó.
Ha passzolsz a labda gyorsabb, testcselre elmegy az agyatlan védő, ha extrem preciz vagy, akkor meglehetne uszni a futast, sot Angliában a nagy sebesség sokszor csapkodasba megy át, jatszhatatlan sebessegen probalnak eroltetni dolgokat.
Nalam tobb esélyt kapna közepen, talan az o szerencsetlensegere ink az irhato, hogy Bellingham posztjan lenne o is jó, de Brahim eredeti posztja is az, ha jol tudom, (meg Wirtze is) .
Pont kozepen 2 masik jatekos segithetne ezt kompenzalni neki, szélen egy futobolond is tud hasznos lenni, sot oda kell is a tempó,ott handicappes a gyerek nagyon.
Ertem en a poszt nelkuli csapat koncepciojat, de a meccseket nezve nem tunik igazoltnak.. :s