július 9-én végre jön az új South Park évad.

https://www.youtube.com/watch?v=oUIK01ek-Ko
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. április 3., csütörtök 0:38
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 26., szerda 19:40
Enkoron fenn van.Halfkey írta: Én hypeoltam annak idején itt az első évadot, durván bejött![]()
Most viszont nincs apple tv-m, ti lehúztátok valahonnan, fenn van már?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2025. március 26., szerda 19:07
Próbálj vadászni promókódot, nekem többször sikerült már az iStyle hirdetésben elkapni vagy csak random onlineHalfkey írta: Én hypeoltam annak idején itt az első évadot, durván bejött![]()
Most viszont nincs apple tv-m, ti lehúztátok valahonnan, fenn van már?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 26., szerda 10:20
Folyamat olvasom, hogy szarakodas megy az addonokkal, hol működnek, hol nem. Pl a sport temajuak.nuevo_ericco írta:Amiről már volt szó: StremioHalfkey írta: Most viszont nincs apple tv-m, ti lehúztátok valahonnan, fenn van már?
4K-ban, akadásmentesen működik minden.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 26., szerda 10:17
Amiről már volt szó: StremioHalfkey írta: Most viszont nincs apple tv-m, ti lehúztátok valahonnan, fenn van már?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 26., szerda 9:20
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 26., szerda 8:32
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 26., szerda 8:19
Én akár ki is várom, csak ne legyen belőle egy újabb LostPipita írta: Remélem nem kell annyit várni a harmadik évadra, Stiller fogadkozott már, hogy 3 évbe nem fog beletelni.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2025. március 26., szerda 0:15
Hú, végre valaik. Nagyon jó ez a sorozat, zseniális, 10/10, rég láttam ilyen jó cuccot.nuevo_ericco írta: Severance
Tegnap lement nálam a második évad.
Picit lassabban indult, de a végére hozta az első évad szintjét, sőt.
Nagyon elgondolkodtató témákat dolgoz fel. Mindezt egy jó kis sci-fi/misztikus történet köntösében, csavarokkal.
Jól néz ki, jók a dialógusok, és a színészek is egytől-egyig remekül alakítanak.
Nálam ezzel a második évaddal (is) ment a kedvenc sorozatok közé, és be is rendelték a harmadikat. Várom.
Újabb 3 év múlva folyt. köv.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 25., kedd 15:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 21., péntek 11:28
egynek jó volt, valóban elgondolkodtató témát feszeget.Galacticos írta: Mint munka biztos oriasi meg le a kalappal, de szerintem ez hozott tobb olyan reszt is ami unalmassa tette.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem a vege olyan semmilyen lett, mi lett vegul a haverjaval? Plusz ha mar feszultseg fokozas nekem hianyzott a halott kislanynak a szulei, mert alap esetben szerintem biztos hogy elmennenek a szulokhoz..
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 21., péntek 8:50
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 21., péntek 8:34
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 21., péntek 6:49
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 21., péntek 6:29
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. március 19., szerda 19:58
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 19., szerda 18:44
Eddig méltó az előző 3 évadhoz, bár igazak lettek a pletykák, hogy az első néhány részben kevesebb az akció, amit igazából nem is bánok annyira. A hangulata viszont nem olyan sötét, mély és kifinomult, mégis kellemes.Halfkey írta: Daredevil Reborn viszont eddig ígéretes. Nem gondolom hogy ilyen párhuzamot akartak volna bele az alkotók, de Fiskben látok egy pici Trumpot, aki maga is elhiszi hogy jót akar.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2025. március 19., szerda 18:28
Amit Charlie Cox művel ebben az évadban, az embertelen.Halfkey írta: Daredevil Reborn viszont eddig ígéretes. Nem gondolom hogy ilyen párhuzamot akartak volna bele az alkotók, de Fiskben látok egy pici Trumpot, aki maga is elhiszi hogy jót akar.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 11:15
nem látszik....Sportcsatornákért fizetek pluszban igazából csak nba playoffra
HozzászólásSzerző: nmate » 2025. március 18., kedd 10:43
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem