Azèrt minden fekete-fehér, mert ami jót is csinált a Fidesz olyan szinten eltörpülnek a többi negatív dolgaik mellett, hogy az szóra sem èrdemes szinte.kiserik írta:Mert nem minden fehér és fekete. Nem igaz, hogy minden, ami a Fideszhez köthető az rossz, és az sem, hogy minden ami velük ellentétes, az jó. Természetesen, aki elzárja magát a másik oldaltól, híreitől, mondandóitól, véleményformálóitól, képviselőitől, az belekerül abba a spirálba, amikor már minden fekete és fehér leszhehetheoriginal írta: Én csak a miértre lennék kíváncsi, mik az okok és indokok amögött, hogy ma vki egy fideszt támogat - és előzékeny vagyok, ha azt mondom -, és feltehetőleg nem a roncsreteg tagja
Viszont attól mert valami fideszes még lehet jó és kell is folytatni, de ezt MP is elmondja mindig.
De az a vicces, ha darabszámra nèzed se jó a helyzet, de ha ráteszed a mèrlegre a dolgokat olyan szinten felborul, hogy arra szavak nincsenek.
Amit a Fidesz csinál túlzás nélkül 99+% rossz ha súlyozzuk a dolgokat hogy ezek mennyit vettek el, ami segítsègnek mondható is általában azon is kerestek.
Megint az elmúlt két kommentekben olyan piszlicsáré apró dolgokat hozol fel, amik a nagy egèszet nèzve egy hangyafasz stb ès te egy hangyafasszal kardozva vèded a kèk bálna méretű maffiakormányt ès intézkedéseit.
Egészen elképesztő.
MP meg a Tisza is el van hordva a sárga földig azt egy darab Fideszes húzás nagyobb cink, mint amit MP vagy a Tisza valaha csinált összesen, de mivel te darabszámra nèzed meg semmi ügyeket nagyítasz kb ezerszeresère te ezzel vígan megmagyarázod.
Félelmetes, hogy mennyire képes ez az alternatív valóságteremtés és a folyton ömlő propaganda átbillenteni ezeket a dolgokat a realitástól
De ezzel akkora gond nincs, mindenki röhög rajta egyet, belehibáztak, megesik, de tènyleg rèm kellemetlen.ikelemen5 írta: Nem tudom, hogy hol van Ferni, de hozom én a reddit kontentet.
Kicsit benézte az RTL.
Persze, most talán joggal, az origó már lehozta.
A gond ott van, mikor a Híradóban szándèkosan hazudnak nap mint nap hosszú percekig.
Mindezt komoly közpénzeken, fèlelmetes támogatások mellett.