Mondjuk, ha leirnal 5, de lehet 3 konkret dolgot, ami jo a Fideszben, es ugyanennyit, ami hatarozottan rossz az ellenzektol, az sokkal inkabb lenne konstruktiv, mint ez a szokasos elmelkedesed arrol, hogy nem minden fekete es feher.kiserik írta:Mert nem minden fehér és fekete. Nem igaz, hogy minden, ami a Fideszhez köthető az rossz, és az sem, hogy minden ami velük ellentétes, az jó. Természetesen, aki elzárja magát a másik oldaltól, híreitől, mondandóitól, véleményformálóitól, képviselőitől, az belekerül abba a spirálba, amikor már minden fekete és fehér lesz. Ez nem csak a politikára igaz, elég csak belegondolni, hogy mit gondolnak a Real Madridról a többi csapatok szurkolói, és mi hogyan látjuk a csapatunkat illetve más csapatokat. Vagy, ami a kedvencem, az itt is lepropagandistázott Ultrahang csatorna, míg Kéri László, vagy Ruszin-Szendi Romulusz állandó szakértőjük volt, addig hazug propagandisták voltak, miután átmentek Magyar Péterhez és ugyan azt mondják, mint korábban, azonnal, szavahihető ellenzékiek lettek.hehetheoriginal írta: Én csak a miértre lennék kíváncsi, mik az okok és indokok amögött, hogy ma vki egy fideszt támogat - és előzékeny vagyok, ha azt mondom -, és feltehetőleg nem a roncsreteg tagja
És hogy miért szólaltam meg? Mert érdekes számomra, hogy, ha már meg lett említve, a Kitörés napi közterületi megemlékezések betiltása (2018-as szintén gumitörvény) miatt valahogy nem vergődött így a nagyérdemű, sőt, van, aki még 'bezzegezik' is.
Ez sokkal inkabb informativ lenne.