Nem, ez nem lenne informatív, és főleg nem konstruktív. Azonnal az lenne a válasz, hogy propaganda, hazugság, kitaláció. Ma az ország és nagyobbat mondok, a világ nagy része így működik, mint előbb írtam, nem csak a politikában. Hozok még egy példát: Somos András kijelentése nem sokban különbözött Puzsér kijelentésétől a pedofil bűncselekményekkel kapcsolatban, mégis az egyiket máglyára a másikat trónra emeli ugyan az a banda.Realista24 írta:Mondjuk, ha leirnal 5, de lehet 3 konkret dolgot, ami jo a Fideszben, es ugyanennyit, ami hatarozottan rossz az ellenzektol, az sokkal inkabb lenne konstruktiv, mint ez a szokasos elmelkedesed arrol, hogy nem minden fekete es feher.kiserik írta:
Mert nem minden fehér és fekete. Nem igaz, hogy minden, ami a Fideszhez köthető az rossz, és az sem, hogy minden ami velük ellentétes, az jó. Természetesen, aki elzárja magát a másik oldaltól, híreitől, mondandóitól, véleményformálóitól, képviselőitől, az belekerül abba a spirálba, amikor már minden fekete és fehér lesz. Ez nem csak a politikára igaz, elég csak belegondolni, hogy mit gondolnak a Real Madridról a többi csapatok szurkolói, és mi hogyan látjuk a csapatunkat illetve más csapatokat. Vagy, ami a kedvencem, az itt is lepropagandistázott Ultrahang csatorna, míg Kéri László, vagy Ruszin-Szendi Romulusz állandó szakértőjük volt, addig hazug propagandisták voltak, miután átmentek Magyar Péterhez és ugyan azt mondják, mint korábban, azonnal, szavahihető ellenzékiek lettek.
És hogy miért szólaltam meg? Mert érdekes számomra, hogy, ha már meg lett említve, a Kitörés napi közterületi megemlékezések betiltása (2018-as szintén gumitörvény) miatt valahogy nem vergődött így a nagyérdemű, sőt, van, aki még 'bezzegezik' is.
Ez sokkal inkabb informativ lenne.
Most hiába fogom azt mondani, hogy nagyon jó dolog, hogy Magyarországon ki lehet menni az utcára akármilyen rendezvényre, nem kell azon rettegni, hogy belehajtanak a tömegbe autóval, vagy késsel halálra szurkálnak gyerekeket, az ellenzék azonnal jön és megmagyarázza, hogy ez is csak azért van, mert a bevándorlók nem akarnak ide jönni, mert alacsonyak a bérek, és el van itt baszva minden. A valóság meg mégis az, hogy a vendégmunkások meg jönnek csőstül, mert nem a bérek a problémája a migránsokank, hanem az alacsony segélyek. Nem a dolgozó emberekkel van baj Nyugat-Európában sem, hanem az ingyen, segélyből élő elősködőkkel.
Vagy teszem azt, a minap néztem egy riportot 2 édesanyával, akik azért költöztek haza a családjukkal Magyarországra, mert nem akarták tovább kitenni a gyerekeiket az ottani ""nevelési"" módszereknek Németországból és Kanadából. Mi lenne erre a válasz? Röhögünk a hazai gyermekvédelmen és azonnal propagandának minősítjük a riportot.
Én mindig azt mondtam, hogy nyissuk ki a szemünket és tájékozódjunk mindenhonnan. Így meglátjuk, hogy az sem igaz, hogy itt tejjel mézzel folyó kánaán van és az sem igaz, hogy az emberek 80%-a (igen, ezt itt olvastam) éhen fog halni.