Well, az hogy megzabaltattak veluk a propagandat. Nekem pl a szuleim ilyenek sajnos. Ertelmesek, szeretem oket, rengeteget dumalunk mindenfele dologrol de egyszeruen a fidesz mellol nem tudom elhuzni oket. Bar apum egyre inkabb ingadozik, de valahogy mindig visszahuzza a propaganda. Es erre eleg az, hogy az esti tvzesnel a tenyek megy, meg az hogy facen tiktokon dobalja nekik az idiota megmondoembereket. El se jutnak hozzajuk a mindennapi aljassagok, csak az orszagos szintu felhaborodasok.hehetheoriginal írta: Én csak a miértre lennék kíváncsi, mik az okok és indokok amögött, hogy ma vki egy fideszt támogat - és előzékeny vagyok, ha azt mondom -, és feltehetőleg nem a roncsreteg tagja
Es a legviccesebb az, hogy ha megis beszelgetunk politikarol, fokent faterom mindenben igazat ad nekem. De mindig azt mondja, hogy nincs alternativa. A propaganda pedig mar olyanra festette le MP-t, hogy meg nem is csinalt semmit, de mar utalja. Plusz ugye 20 eve sokkal szarabbul eltek Gyurcsanyek alatt, de nyilvanvaloan jobb az eletszinvonal sok tekintetben de nem feltetlen a fidesznek koszonhetoen, hanem a digitalis fejlodes, eus penzek stb.
Szoval ja, ez egy nagy tarsadalmi reteg. A szuleim nagy barati kore is nagyreszben fideszes, pedig ott is ertelmisegi, sikeres vallalkozok vannak. Ok jol megelnek, a tobbit meg leszarjak. Elkepesztoen onzo a magyar nep ilyen tekintetben.
A meggyozesbe en pedig mar belefaradtam, semmi eselyem. Utolso eselykent jovore meg valasztas elott megprobalkozom hatha addigra nekik is vegleg betelik a pohar. Szomoru helyzet.