nem vitaztam veluk soha, nem vallaltam fel a velemenyem miutan lattam hogy akik felvallaltak azokat viszont kicsinaltaknuevo_ericco írta:Én kérek elnézést, hogy a sok közül nem arra a kettőre reagáltam, amiket amúgy környezetükből kirángatva (politikai ellenfeleikre mondták, nem egész társadalmi rétegekre), kormányban amúgy még sosem lévő emberektől írtál.1madridista írta: nem most hoztam ket peldat mzptol es mptol dehumanizalasra de azokat jo szokas szerint ignoraltad
Jó szokás szerint dolgot pedig alátámaszthatnád valamivel, mert egyelőre te vagy az, aki pl. ignorálta azt a tényt, hogy a fideszes beszélő fejek közpénzből, a teljes nyilvánosságban, állami eszközökkel gyaláznak mindenkit már 15 éve, és ez volt az akció, amire a reakció érkezik.
Lehet a libsi osztálytársaid is ezért a vitakultúráért, folyamatos ferdítéseidért szálltak rád, nem csupán a más véleményed miatt. Ők sem szerethették, hogy ilyen primitív módon nézed őket hülyének.
hazudsz. "mostanában már ciki fideszesnek lenni, kihaló állatfajta." mp a szavazókról beszélt mint ahogy mzp is
ennyit a vitakultúrádról