a politikai kommunikaciora gondoltam... mp erkezese uj szintre emelte (sullyesztette) a kozbeszedet mind fideszes mind ellenzeki reszrol, de szemelyes tapasztalataim szerint az embereket 2 reszre lehet osztani: aki alazza es aljas a politikailag maskent gondolkodokkal (sokan) es aki el tudja fogadni oket (kevesen). mind fideszesek mind ellenzekiek kozt van ilyen, es en sokat kaptam a pofamra azert mert maskepp gondolkodtam magukat elfogadonak tarto liberalis emberektol!!!, ezert lozungnak tartom az egeszet. nem fogja megvaltoztatni a velemenyemet ha alaznak, es aggresszivak velem, sot.swfan írta:Az a bizonyos inga itthon már 15. éve egy irányba mozog. És sajnos k*rvára nem akar visszalengeni1madridista írta: roviden osszefoglalva az allaspontomat a kerdesben: evek ota hallom rendkivul aggresszivan a fideszesek szidasat alazasat, itt a forumon is jelen van bizonyos ismerosi koreimben is jelen van, es most hoztam dehumanizalasra peldakat vezeto ellenzeki politikusoktol, sokszor felinformaciokra/hazugsagokra alapozva. most, orban beleallt ebbe, es az ellenzekeieket nagyjabol 2 mondatban lealazta, persze megy a visitas, hogy hogy volt mersze...
valakinek a szavaival elve az inga visszaleng
tovabbi jo birkazast, o1gzest, gombazast, allatozast, krumplis ciganyozast, roncstarsadalmazast, toxikus, politikailag maskepp gondolkozok folyamatos alazasat, pedofideszesezest... csak tudjatok hogy az inga visszaleng... nemreg kerultem olyan kornyezetbe hogy mindenki naci es minden fideszes hulye, veszett aggressziv gondolkozas nelkuli gyalazkodas megy... ilyen nagyon elfogado liberalis gondolkozasu suliba jartam csak aki epp nem ellenzeki volt azt szetszedtek a politikai velemenye miatt... egyre inkabb gondolkozas nelkul fogom behuzni az x-et, es szurkolok a gutihaz feleknek nelkuluk lehetetlen lenne a kovi ketharmad.![]()
es itt a forumon is probalok leirni ertelmes dolgokat de kiborit ahogy beszelnek sokan a roluk maskent gondolkodokrol.
engem ez elriaszt, higgyetek el vannak meg ilyenek.