Premier League

Foci a Real Madridon túl...
'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Premier League

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 23., vasárnap 15:55

raneztem mar a wrexhamre, baromi kozel van nekik a champo.
a play off mar fix, de meg az egyenes agi feljutas is benne van.

kivancsi leszek sikerul e, oda azert mar be kellene erositeni.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 23., vasárnap 8:43

Pad'em írta: Nehéz többet hozzátenni filához, max azt nem hangsúlyozta eléggé, hogy lusta. Biztos nem benne látnám a kövi 5-8 évünk jobbhátvédjét, de kb nincs más. Ez a top25 RB jelenleg TM szerint:

TAA, Kounde, Hakimi, Timber, Ben White, Pedro Porro, Rico Lewis, Archie Gray, Malo Gusto, Livramento, Dalot, Geertruida, Mazraoui, Reece James, Stanisic, Matty Cash, Couto, Conor Bradley, Daniel Munoz, Nahuel Molina, Tomiyasu, Wan-Bissaka, Dodo, Dest, Vanderson.

Na innen kire böksz? Nyilván Hakimire de ő hosszabbít, esélytelen. A többi vagy közepes, vagy semmire felárazott fiatal angol, vagy nem is jobbhátvéd eredetileg. Talán még a Monacós brazil gyerek érne meg egy misét.

A leszázalékolt Carvajal sanszosan komolyabb szint lesz még mindig mint bárki innen.

Ha Calafat nem tudott scoutolni valami gyereket dél amerikából csak ilyen Vinicius Tobiasokkal próbálkoztunk, akkor maradt TAA. LVhez képest nyilván előrelépés mert ö se előre se hátra nem szint. Arnold passzjátéka meg azért extra de a védekezésével rengeteget fogunk szívni, amihez mondjuk ez a szezon jó felzárkoztató év :D

En bizok Carvajalban, helyettesenek raprobalnek Juanlu Sanchezre. Sevilla all az egyik legrosszabbul anyagilag a ligaban, szerintem 10-15 millioert szerintem mozdithato.
21 eves, utanpotlas valogatott, eros jatekos, ennyit boven megerne. Idovel Alex Jimenezre is tobb figyelmet forditanek. Nala azt sajnalom, hogy szelsot probalnak faragni belole.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2025. március 23., vasárnap 0:37

_Bushido_ írta:
istimester írta:

+1

A mi szombati meccsünkon is "csak" tizenX lejátszott összecsapás volt a különbség a két csapat között.

Rettenetesen számít.
Pool 47 meccs, 'Castle 38 meccs
Real 48 meccs, Villarreal 29 meccs

A Realnál most nagyon durva a különbség a rengeteg extra kupasorozat miatt, aztán pluszba a többség kezdő a válogatottjában....
Majdnem 20 meccs, my fault, elnézést. És akkor sörhasú alkesz Józsi bekommentel, hogy nem látja az akaratot a csapaton.

Brutális különbségek vannak a regenerációban. Főleg úgy, hogy a keretünk sem valami tökéletes.
filatáska írta: Na de a lényeg, ingyen Trent sem kellene nekem. :lol:
Attól függ mennyibe kerülne az "ingyen".

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 18., kedd 21:26

Akkor tanulj meg fogalmazni! :mrgreen:

Na de a lényeg, ingyen Trent sem kellene nekem. :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 21:09

filatáska írta:
hehetheoriginal írta: szélsővédőnél/szélsőnél rendkivul pozitiv, es jol hangzik, hogy lusta, jolvanakkor :lol: :lol: :lol:
Szövegértelmezés papi, így idegből reagálva nem lesz meg az a fegyvertartási. :mrgreen:
mit kötekedsz te nagyfülű, hát veled értek egyet édesfaszom :lol:
thereisonly1ronaldo

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2025. március 18., kedd 20:55

Nehéz többet hozzátenni filához, max azt nem hangsúlyozta eléggé, hogy lusta. Biztos nem benne látnám a kövi 5-8 évünk jobbhátvédjét, de kb nincs más. Ez a top25 RB jelenleg TM szerint:

TAA, Kounde, Hakimi, Timber, Ben White, Pedro Porro, Rico Lewis, Archie Gray, Malo Gusto, Livramento, Dalot, Geertruida, Mazraoui, Reece James, Stanisic, Matty Cash, Couto, Conor Bradley, Daniel Munoz, Nahuel Molina, Tomiyasu, Wan-Bissaka, Dodo, Dest, Vanderson.

Na innen kire böksz? Nyilván Hakimire de ő hosszabbít, esélytelen. A többi vagy közepes, vagy semmire felárazott fiatal angol, vagy nem is jobbhátvéd eredetileg. Talán még a Monacós brazil gyerek érne meg egy misét.

A leszázalékolt Carvajal sanszosan komolyabb szint lesz még mindig mint bárki innen.

Ha Calafat nem tudott scoutolni valami gyereket dél amerikából csak ilyen Vinicius Tobiasokkal próbálkoztunk, akkor maradt TAA. LVhez képest nyilván előrelépés mert ö se előre se hátra nem szint. Arnold passzjátéka meg azért extra de a védekezésével rengeteget fogunk szívni, amihez mondjuk ez a szezon jó felzárkoztató év :D
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 18., kedd 20:47

hehetheoriginal írta: szélsővédőnél/szélsőnél rendkivul pozitiv, es jol hangzik, hogy lusta, jolvanakkor :lol: :lol: :lol:
Szövegértelmezés papi, így idegből reagálva nem lesz meg az a fegyvertartási. :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 20:33

szélsővédőnél/szélsőnél rendkivul pozitiv, es jol hangzik, hogy lusta, jolvanakkor :lol: :lol: :lol:
thereisonly1ronaldo

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 18., kedd 20:22

Trent:

+ jól lát a pályán
+ játékintelligencia
+ hosszú labdák
+ pontrúgások
+ ingyen

- lusta
- se nem robbanékony, se nem gyors
- lusta
- védekezni nem tud
- lusta
- nem fordulékony
- lusta
- védekezni nem akar
- lusta
- sztárigazolás = 5 évig fix kezdő
- lusta
- magas fizetés
- lusta

Lehet jönni azzal, hogy ide húzódik meg onnan irányít, de akkor meg más kompenzál helyette, ergo mínusz ember.
Meg valaki írta, hogy ha az ellenfélnek nincs széljátéka, akkor kifejezetten hasznos. Namármost, ha ő a kezdőben van, akkor az ellenfél egész héten csak az ő oldalát fogja gyakorolni. Ugyanaz mint Vasquez, csak ő legalább akar.

Ja majdnem elfelejtettem a mínuszoknál, lusta!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 18., kedd 19:13

'shutterisland írta: szerintem a kroos fele pozi meg stimmel, sokszor volt korabban kb melysegi iranyitokent behuzodva a jobbszelrol, asszem abban a prime szezonjaban is ott volt.

az mar mas kerdes, hogy nyilvan nem kroos szinten. :mrgreen:
Lucas is Carvajal posztjan jatszik, meg Mendy is Marceloen....aztan mire megyunk vele?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 18., kedd 19:04

hehetheoriginal írta:
MarioCirolo írta:

A jelenlegi keretunkben ha jol szamolom 4 jatekos van, aki angliabol erkezett (Courtois, Modirc, Rudiger es Brahim) es egy angol (Jude) szoval lehet a vezetoseg egy kicsit jobban ert hozza, mint te.
jól megértetted a mondanivalót. :coffee:
úgy értem, hogy angolszász játékos ne.
kisezerszer leírtam/tuk, kismillió példa támasztja alá, hogy miért szar ötlet mindig.
Jude, Bale (bar vele eggyel tobbszor hosszabbitottunk, mint kellett volna) es McManaman eleg szepen bevaltak. Beckhamen lehet vitatkozni, en alapvetoen pozitivan gondolok vissza az itt letere. Woodgate beszopta a serulesek miatt, Owen pedig a galaktikus orulet miatt erkezett teljesen feleslegesen. Szoval kivancsi lennek a kismillio peldara ami miatt szar otlet mindig.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 19:04

aha.
sterling, rashford.

köszi, next.

még mindig az eyetest dönt, belin kivul nincs extra északon.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. március 18., kedd 19:05-kor.
thereisonly1ronaldo

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 18., kedd 19:03

hehetheoriginal írta:
MarioCirolo írta:

A jelenlegi keretunkben ha jol szamolom 4 jatekos van, aki angliabol erkezett (Courtois, Modirc, Rudiger es Brahim) es egy angol (Jude) szoval lehet a vezetoseg egy kicsit jobban ert hozza, mint te.
kisezerszer leírtam/tuk, kismillió példa támasztja alá, hogy miért szar ötlet mindig.
Teljesen más ez az erőteljesen félig fekete angliai réteg, mint a korábbiak.
Ég és föld.

Tudom akkora PC vagy ilyeneket te észre se veszel, de már nem a belterjes favágó angolok vannak a porondon, megjött az új generáció, lenne annak a válogatottnak egy edzője már két nagy tornát is nyerhettek volna
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2025. március 18., kedd 19:05-kor.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 18:53

MarioCirolo írta:
hehetheoriginal írta: elementális flop, semmiben sem kiemelkedő, cserébe kurvaszar a védekezése, plusz viszi a kasszából a jókora fizut.
ez előrelépés lv után?

érthetetlen állandóan ez az angliából igazolni mánia geci, én nemtudom melyik nyomja ezt a vezetőségben, de fejlövés bazmeg.
csak azért, hogy beli ne érezze magányosnak magát....
thereisonly1ronaldo

MarioCirolo
Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos

HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 18., kedd 18:46

hehetheoriginal írta: elementális flop, semmiben sem kiemelkedő, cserébe kurvaszar a védekezése, plusz viszi a kasszából a jókora fizut.
ez előrelépés lv után?

érthetetlen állandóan ez az angliából igazolni mánia geci, én nemtudom melyik nyomja ezt a vezetőségben, de fejlövés bazmeg.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 18., kedd 18:34

szerintem a kroos fele pozi meg stimmel, sokszor volt korabban kb melysegi iranyitokent behuzodva a jobbszelrol, asszem abban a prime szezonjaban is ott volt.

az mar mas kerdes, hogy nyilvan nem kroos szinten. :mrgreen:

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 18., kedd 18:04

bármikor egy TTA, mintsem még egy évig LV
Realista24 írta:
Meg ilyen Kroos-féle poziba is fel tudna lépni csak jobb oldalról mikor nincs az ellenfélnek komoly széljátéka.
Hogy mit tudna csinalni?
itt nekem is kifordult a kezemből a telefon
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

ateeemadrid

HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 18., kedd 16:52

Ha lenne sok jobb opció a piacon én is hőbörögnék, de LV helyett egy ingyen Trent a hülyének is megéri. Aztán úgyis az öreg Dani lesz a kezdő.

Luis Diaz meg 3 szinttel gyengébb, mint bárki a Barca támadók közül, úgyhogy kösz Deco. :lol:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 16:38

elementális flop, semmiben sem kiemelkedő, cserébe kurvaszar a védekezése, plusz viszi a kasszából a jókora fizut.
ez előrelépés lv után?

thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 18., kedd 16:15

Meg ilyen Kroos-féle poziba is fel tudna lépni csak jobb oldalról mikor nincs az ellenfélnek komoly széljátéka.
Hogy mit tudna csinalni?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: