HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 20:33
HozzászólásSzerző: filatáska » 2025. március 18., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 18., kedd 19:13
Lucas is Carvajal posztjan jatszik, meg Mendy is Marceloen....aztan mire megyunk vele?'shutterisland írta: szerintem a kroos fele pozi meg stimmel, sokszor volt korabban kb melysegi iranyitokent behuzodva a jobbszelrol, asszem abban a prime szezonjaban is ott volt.
az mar mas kerdes, hogy nyilvan nem kroos szinten.![]()
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 18., kedd 19:04
Jude, Bale (bar vele eggyel tobbszor hosszabbitottunk, mint kellett volna) es McManaman eleg szepen bevaltak. Beckhamen lehet vitatkozni, en alapvetoen pozitivan gondolok vissza az itt letere. Woodgate beszopta a serulesek miatt, Owen pedig a galaktikus orulet miatt erkezett teljesen feleslegesen. Szoval kivancsi lennek a kismillio peldara ami miatt szar otlet mindig.hehetheoriginal írta:jól megértetted a mondanivalót.MarioCirolo írta:
A jelenlegi keretunkben ha jol szamolom 4 jatekos van, aki angliabol erkezett (Courtois, Modirc, Rudiger es Brahim) es egy angol (Jude) szoval lehet a vezetoseg egy kicsit jobban ert hozza, mint te.
úgy értem, hogy angolszász játékos ne.
kisezerszer leírtam/tuk, kismillió példa támasztja alá, hogy miért szar ötlet mindig.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 19:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 18., kedd 19:03
Teljesen más ez az erőteljesen félig fekete angliai réteg, mint a korábbiak.hehetheoriginal írta:jól megértetted a mondanivalót.MarioCirolo írta:
A jelenlegi keretunkben ha jol szamolom 4 jatekos van, aki angliabol erkezett (Courtois, Modirc, Rudiger es Brahim) es egy angol (Jude) szoval lehet a vezetoseg egy kicsit jobban ert hozza, mint te.
úgy értem, hogy angolszász játékos ne.
kisezerszer leírtam/tuk, kismillió példa támasztja alá, hogy miért szar ötlet mindig.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 18:53
jól megértetted a mondanivalót.MarioCirolo írta:A jelenlegi keretunkben ha jol szamolom 4 jatekos van, aki angliabol erkezett (Courtois, Modirc, Rudiger es Brahim) es egy angol (Jude) szoval lehet a vezetoseg egy kicsit jobban ert hozza, mint te.hehetheoriginal írta: elementális flop, semmiben sem kiemelkedő, cserébe kurvaszar a védekezése, plusz viszi a kasszából a jókora fizut.
ez előrelépés lv után?
érthetetlen állandóan ez az angliából igazolni mánia geci, én nemtudom melyik nyomja ezt a vezetőségben, de fejlövés bazmeg.
csak azért, hogy beli ne érezze magányosnak magát....
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2025. március 18., kedd 18:46
A jelenlegi keretunkben ha jol szamolom 4 jatekos van, aki angliabol erkezett (Courtois, Modirc, Rudiger es Brahim) es egy angol (Jude) szoval lehet a vezetoseg egy kicsit jobban ert hozza, mint te.hehetheoriginal írta: elementális flop, semmiben sem kiemelkedő, cserébe kurvaszar a védekezése, plusz viszi a kasszából a jókora fizut.
ez előrelépés lv után?
érthetetlen állandóan ez az angliából igazolni mánia geci, én nemtudom melyik nyomja ezt a vezetőségben, de fejlövés bazmeg.
csak azért, hogy beli ne érezze magányosnak magát....
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 18., kedd 18:34
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 18., kedd 18:04
itt nekem is kifordult a kezemből a telefonRealista24 írta:Hogy mit tudna csinalni?Meg ilyen Kroos-féle poziba is fel tudna lépni csak jobb oldalról mikor nincs az ellenfélnek komoly széljátéka.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2025. március 18., kedd 16:52
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 16:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 18., kedd 16:15
Hogy mit tudna csinalni?Meg ilyen Kroos-féle poziba is fel tudna lépni csak jobb oldalról mikor nincs az ellenfélnek komoly széljátéka.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 18., kedd 16:11
Meg ilyen Kroos-féle poziba is fel tudna lépni csak jobb oldalról mikor nincs az ellenfélnek komoly széljátéka. Egy kis szervezés nem árt hátulról, Alaba is ha pályán van feltűnően kijön mennyire labdaügyes és kell is ez hátra.Galacticos írta:Jol passzol, kivaloak a hosszu inditasai, es talan ha megerkezne akkor nem lucas vasquez vegezne el a pontrugasainkat.hehetheoriginal írta: mik az erősségei?
ami extrát adhat a csapatnak, amit most nem tudunk?
azt ne mondd, hogy tud beadni, bekem is tudott beadni![]()
Nekem se a kedvencem, de azert mimosegi javulas lenne lv utan, mondjuk ez sok mindenkire igaz.
Masik oldalra meg akkor aproert megkell nezni miguel gutit.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 18., kedd 15:47
Jol passzol, kivaloak a hosszu inditasai, es talan ha megerkezne akkor nem lucas vasquez vegezne el a pontrugasainkat.hehetheoriginal írta: mik az erősségei?
ami extrát adhat a csapatnak, amit most nem tudunk?
azt ne mondd, hogy tud beadni, bekem is tudott beadni![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2025. március 18., kedd 15:37
Pool 47 meccs, 'Castle 38 meccsistimester írta:+1nuevo_ericco írta: Ennyit jelent, ha két-három nappal többet pihenhetnek a játékosok a meccs előtt.
A mi szombati meccsünkon is "csak" tizenX lejátszott összecsapás volt a különbség a két csapat között.
Rettenetesen számít.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 18., kedd 15:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 18., kedd 14:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 18., kedd 13:16
Meccs kozben mondtak, hogy egy felmeres szerint a Pool jatekosok 70% szavazott arra, hogy Van Dijk a prioritas a hosszabbitasokat illetoen a harom jatekosbol.Pad'em írta:Plusz van Dijk is eléggé vonakodik hosszabbítani, szerintem ő is valahonnan akaszt egy zsíros szerződést.Anthony írta: Diaz Lajos állítólag a Ligakupa döntő előtt egyezett meg a Barcelonával, Salah vagy marad vagy nem, Trent jön hozzánk (ez a whoscored pontozás alapján a top3 játékosuk), csak Nunez iránt nem érdeklődik senki![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem