Ezt én sem értem. De kábé ott tartunk,hogy minden este fel vanő sem tiszta már egy ideje..![]()
mi az, hogy "úgy tűnhet, h akár megérdemelné" ? ez kb úgy hangzik, mintha szánalomból van ott ahol..
azért, nehogy nekem essetek.

Elképesztő,komolyan mondom.
Ja,és a brazil Ronaldo elkezdheti kipakolni a házát,mert mindent bukni fog. Vagy Ribery nyeri,vagy CR,de ahogy mondtam,már azt sem bánom,ha odaadják Messinek,legalább bohócok maradnak,és a sok károgó kussban marad,mert elégedettek lesznek a végeredménnyel. Ha meg CR megkapná esetleg JOGOSAN a lasztit,higgyétek el nekem,itt világvége lesz... Jönnek majd a lehordó nyilatkozatok,a bayernesek kritikái,csalásról lesz szó,hogy miért kellett meghosszabbítani a szavazási időt,stb stb stb. Ha CR kapja,nyilatkozatháború lesz,ha nem CR kapja,akkor meg igazságtalan az egész,és végleg megbukott az egész,nem utolsó sorban pedig,CR végignézheti,hogy ismét odaadják másnak az Aranylabdát...

És a végére a lényeg: történjék bármi,a mi szemünkben Te vagy a legjobb! Micsoda poén lesz,hogy Cristiano Ronaldo a hazájában,"saját szurkolói" előtt,Lisszabonban vezeti majd győzelemre a Real Madridot,és megnyerjük a 10.-et! Hala Madrid! Vamos C.Ronaldo!