Etele p+r ha jól tudom még mindig 450 forint per alkalom.mocsok írta: Sziasztok!
Tudtok valami helyet Kelenföld közelében ahol ott tudnám hagyni a kocsit kb egy napra ingyen?

OFF
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Re: OFF
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Oh, kar erte. Pedig Grado cuki kis varos, mi egyszer hajoval mentunk at oda egy napra Lignanobol.Dupla D írta:Táblákra figyelj. Szeretnek büntetni, és sok helyen nézik kamerával a behajtást korlátozással bíró utcákban.rashidm írta: Ahoy!
Feleségem szeret süteményt csinálni, jópárszor már tortát is csinált, és gondoltam, adnék neki egy torta készítés tanfolyamos ajándékutalványt, vagy befizetném egy kurzusra. A kérdésem az lenne, közületek vagy esetleg feleség/rokon volt-e ilyenen? Mennyire megérős? Ha igen, van-e ajánlott kurzus amin volt? Neten találtam párat, de hogy mennyire jók vagy sem, az jó kérdés.
Köszi szépen!
Ugyanitt érdeklődnék, olasz nyaralás miatt, mire érdemes odafigyelni ott tartózkodásunk során?Parkolás fizetős? Valamit érdemes elintézni előre (a pálya matrica és biztosításon kívül)?
Köszönöm ezt is!![]()
Én úgy kaptam büntit, hogy Gradoban vadásztunk parkolóhelyet, és mentem egy kocsi után, aki behajtott egy sétáló övezetbe, ahova csak célforgalom mehetett be. Övezet kijáratánál láttam a táblán olaszul kiírva meg egy kamerajellel, hogy ez bizony drága lesz.
Ezután ráadásul nem is sikerült az egész városban találni parkolóhelyet, úgyhogy el is mentünk. Megérte. Fél év múlva kaptam a 100 eurós csekket.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Táblákra figyelj. Szeretnek büntetni, és sok helyen nézik kamerával a behajtást korlátozással bíró utcákban.rashidm írta: Ahoy!
Feleségem szeret süteményt csinálni, jópárszor már tortát is csinált, és gondoltam, adnék neki egy torta készítés tanfolyamos ajándékutalványt, vagy befizetném egy kurzusra. A kérdésem az lenne, közületek vagy esetleg feleség/rokon volt-e ilyenen? Mennyire megérős? Ha igen, van-e ajánlott kurzus amin volt? Neten találtam párat, de hogy mennyire jók vagy sem, az jó kérdés.
Köszi szépen!
Ugyanitt érdeklődnék, olasz nyaralás miatt, mire érdemes odafigyelni ott tartózkodásunk során?Parkolás fizetős? Valamit érdemes elintézni előre (a pálya matrica és biztosításon kívül)?
Köszönöm ezt is!![]()
Én úgy kaptam büntit, hogy Gradoban vadásztunk parkolóhelyet, és mentem egy kocsi után, aki behajtott egy sétáló övezetbe, ahova csak célforgalom mehetett be. Övezet kijáratánál láttam a táblán olaszul kiírva meg egy kamerajellel, hogy ez bizony drága lesz.
Ezután ráadásul nem is sikerült az egész városban találni parkolóhelyet, úgyhogy el is mentünk. Megérte. Fél év múlva kaptam a 100 eurós csekket.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
A Szlovéneknél ne Montfalcone fele menj, hanem a "hegyekbe" Udine fele,ott nincs forgalom, végig 110 2x2 sáv.rashidm írta: Ahoy!
Köszi szépen!
Köszönöm ezt is!![]()
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Jesolo lesz a célállomás.Halfkey írta: Kapus rendszer van Olaszországban, nem kell előre matrica. Pontosan hova mész? Mikor én Firenze belvárosába mentem, a legjobb megoldás az volt, hogy a városon kívül van egy baszott nagy parkoló, ahonnan be lehet villamosozni. Vagy mélygarázs, de az drágább.
Kapus rendszer van Olaszországban, nem kell előre matrica. Pontosan hova mész? Mikor én Firenze belvárosába mentem, a legjobb megoldás az volt, hogy a városon kívül van egy baszott nagy parkoló, ahonnan be lehet villamosozni. Vagy mélygarázs, de az drágább.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Ahoy!
Köszi szépen!
Ugyanitt érdeklődnék, olasz nyaralás miatt, mire érdemes odafigyelni ott tartózkodásunk során?
Parkolás fizetős? Valamit érdemes elintézni előre (a pálya matrica és biztosításon kívül)?
Köszönöm ezt is!
Köszi szépen!
Ugyanitt érdeklődnék, olasz nyaralás miatt, mire érdemes odafigyelni ott tartózkodásunk során?

Köszönöm ezt is!

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mo-n nem nagyon szoktam rendelni nem tudom mik az általános tapasztalatok, egy német motorosboltból rendeltem most, 2 napja késik a cucc a tracking alapján, ma rákérdeztem, hogy tudják-e mi a helyzet. nemrég jött a válasz, hogy sajnálják a késést, elorelathatolag jovo het elejen jon meg a cucc, es a késésért cserébe a rendelt cucc árának 10%-át vissza is kapom a bankszámlámra (a motyó eleve kedvezmennyel volt, arra rájött, hogy mikor épp néztem, aznap az adott márkának happy hourje volt, ami plusz 15%, és most még a kedvezmenyes ar 10%-a lejön, összesen 40%kal olcsobb)
még életemben nem volt ilyenben részem, hogy konkrétan kp-t utalnak vissza nekem, mert késik a cucc
örülünk, vincent.
még életemben nem volt ilyenben részem, hogy konkrétan kp-t utalnak vissza nekem, mert késik a cucc

örülünk, vincent.

thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Nem ismertem eddig, de Google alapján tetszik, nem mondasz hülyeségethehetheoriginal írta:laufhaus

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- hehetheoriginal
laufhausM1Ö írta: Lovaglóizom húzódásra nincs véletlen valami házi praktikátok?

thereisonly1ronaldo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Lovaglóizom húzódásra nincs véletlen valami házi praktikátok?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Mi is most Fenistilt kaptunk a gyereknek Sinuprettel kiegészítve. Valamit használ, mert éjszaka nem köhög annyit és jobban alszik tőle.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Nika91127 írta: Fenistil? Azt minek adnak?
Amúgy vannak modern antihisztaminok,lásd Lendin![]()
Fenistil cseppet szoktak javasolni a haziorvosok, csokkenti a kohoges merteket. Neha egyebkent kapora jon, de csak felgyulemlik a cucc es a gyerek kesobb fulladozik tole.
Ovodaban rengeteg szulo biztos vagyok benne hogy csalaskent hasznalja, hogy lepasszolja a gyereket.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Fenistil? Azt minek adnak?istimester írta:Nurofen+ Fenistil kombo, hogy rohadjanak megNika91127 írta:
Ugye ez is azért van, mert sok szülő benurofenezve beviszi a lázas/taknyos gyereket, hátha kibírja délutánig. Saját szememmel láttam, aztán szóltam is h 2 opció van, vagy hazaviszed, vagy szólok a bölcsi-igazgatónak és ő kéri meg h menjetek haza. Épp elég körültekintést igényel, h melóból ne vigyük haza nekik...
Kezdhetnénk azzal, hogy léteznek már jóval modernebb antihisztaminok is, de talán még ez a legkisebb probléma.
Az a rohadt álarcosbál. Reggel írnak a csoportba, hogy a kis Marlonbrando beteg, de a délutáni programra csak elhozzák. Három centis takonnyal.
Az idősebb fiam jövőre már suliba megy, betegen mégsem cipeltem közösségi programokra. Most először, az ovóda utolsó évében jutottunk el az álarcosbálra. Azóta légúti terror van a komplett családban. A hétvégi szezonkezdésről valószínűleg én is lemaradok, pedig dec. vége óta végigedzettem a fagyokat is.
A gyermekkori fejlődés normális része, hogy az a kollektívába kerülő óvodás rendszeresen beteg. De azt leginkább a debil szülői közosség okozza, ha állandóan beteg. És legtöbbször nem is azok, akik nem tudnák megoldani.
Amúgy vannak modern antihisztaminok,lásd Lendin

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Nurofen+ Fenistil kombo, hogy rohadjanak megNika91127 írta:Ugye ez is azért van, mert sok szülő benurofenezve beviszi a lázas/taknyos gyereket, hátha kibírja délutánig. Saját szememmel láttam, aztán szóltam is h 2 opció van, vagy hazaviszed, vagy szólok a bölcsi-igazgatónak és ő kéri meg h menjetek haza. Épp elég körültekintést igényel, h melóból ne vigyük haza nekik...Faust írta:
Sose szerettem, de miota ket gyerek van, gyulolom mint a szart. November vege ota konstans beteg mindenki az ovis pestis miatt.

Kezdhetnénk azzal, hogy léteznek már jóval modernebb antihisztaminok is, de talán még ez a legkisebb probléma.
Az a rohadt álarcosbál. Reggel írnak a csoportba, hogy a kis Marlonbrando beteg, de a délutáni programra csak elhozzák. Három centis takonnyal.
Az idősebb fiam jövőre már suliba megy, betegen mégsem cipeltem közösségi programokra. Most először, az ovóda utolsó évében jutottunk el az álarcosbálra. Azóta légúti terror van a komplett családban. A hétvégi szezonkezdésről valószínűleg én is lemaradok, pedig dec. vége óta végigedzettem a fagyokat is.
A gyermekkori fejlődés normális része, hogy az a kollektívába kerülő óvodás rendszeresen beteg. De azt leginkább a debil szülői közosség okozza, ha állandóan beteg. És legtöbbször nem is azok, akik nem tudnák megoldani.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
kitartást!ikarus93 írta: Koszi!
Olyan 7 eve elek egyutt ezzel a problemaval, azota megtanultam elfogadni meg egyutt elni vele.
Majdnem azon a ponton vagyok hogy egyaltalan nem limital az eletben, csak egy nyűg.

légzésterápiával próbálkoztál már?
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Megyek is.hehetheoriginal írta:Menjel, remelem radboritanak veletlen vmi asztaltRemy írta: Pankrációt nézett már valaki élőben?
Mert TV-ben, vagy YT videón még oké, pláne, ha a nagyágyúkat nézi valaki, de élőben, kisebb nevekkel is megvan a show?
Lesz Bécsben, ha minden igaz itt lesz Rhea Ripley és Cody Rhodes is.![]()
![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
Menjel, remelem radboritanak veletlen vmi asztaltRemy írta: Pankrációt nézett már valaki élőben?
Mert TV-ben, vagy YT videón még oké, pláne, ha a nagyágyúkat nézi valaki, de élőben, kisebb nevekkel is megvan a show?
Lesz Bécsben, ha minden igaz itt lesz Rhea Ripley és Cody Rhodes is.![]()

thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Pankrációt nézett már valaki élőben?
Lesz Bécsben, ha minden igaz itt lesz Rhea Ripley és Cody Rhodes is.
Lesz Bécsben, ha minden igaz itt lesz Rhea Ripley és Cody Rhodes is.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots