Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Ha jól tudom nem lesz betiltva Pride, csak zárt térben lehet megtartani olyan körülmények között ahol maguk lesznek.swfan írta:Pedig ebbe simán bele kéne, még csak nem is konkrétan a Pride-ba, hanem abba, hogy az Orbán-kormány az alapvető gyülekezési jogokat sérti meg.ikelemen5 írta:
Eddig nem láttam azt sem, hogy a Tisza beleállt volna.![]()
Aztán nehogy majd meglepődjünk, ha legközelebb már a Tiszás rendezvények lesznek betiltva
A gyűlekezési jogot meg már rég megsértették amikor a magyar gárdának nekimentek és igyekeztek minden lehetséges modon megszűntetni.
A Tisza eddig semmi olyanba nem állt bele amely kétes megítélésű, sem europai szinten sem országos szinten. A fidesz probálja is betolni valamelyik blokkba, sikertelenül.
Számomra nagyon érdekes lesz az hogy inkább az europai partcsaladhoz kapcsolodo politikát szeretnének folytatni vagy inkább kicsit nemzetibb felfogást.
Pedig ebbe simán bele kéne, még csak nem is konkrétan a Pride-ba, hanem abba, hogy az Orbán-kormány az alapvető gyülekezési jogokat sérti meg.ikelemen5 írta:Eddig nem láttam azt sem, hogy a Tisza beleállt volna.swfan írta:
Tekintve, hogy itt ezen a többségében ellenzéki fórumon is mennyi mínuszt kapott a komment csak mert meg van említve a Pride, úgy tűnik senkit nem érdekel. Jó nekünk az orbáni diktatúra úgy néz ki![]()
Aztán nehogy majd meglepődjünk, ha legközelebb már a Tiszás rendezvények lesznek betiltva
-
Az a baj, hogy ezek gumicsontok is meg nem is. Ahogy lejjebb írták, meghoznak egy ilyen gumitörvényt, beleírják az alkotmányba, és onnantól már csak politikai akarat kérdése, hogy mi tartozik bele és mi nem. Ha minden gumicsontot ignorálunk, azt vesszük észre, hogy csak azt szabad, amit az ő gyomruk még elvisel.BlancoMark írta: Minel kevesebb szo esik az inflaciorol, a gazdasagrol, oktatastol, egeszsegugyrol, annyival jobb nekik. Es az ilyen kerdesekrol aggressziv identitaspolitikai gumicsontokkal lehet a legjobban elvonni a figyelmet.
Anno voltam két Budapest Parádén is, az se volt semmi. Pedig csak egy kamion volt lmbt-s a sok közülBlancoMark írta: Ha heterok vonulgatnanak bortangaban az utcan azzal sem ertenek egyet

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Igy, pont ezert.BlancoMark írta:Felolem aztan menjen a Pride, de az a baj, hogy sokan a felvonulok kozul azt hiszik, hogy ilyenkor free pass-uk van a devians viselkedes nyilvanos megelesehez.Realista24 írta: Mondjuk a pride-ot betiltanam ugy ahogy van (Londontol az usa-n at Pestig), partpolitikatol fuggetlenul.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BlancoMark
Felolem aztan menjen a Pride, de az a baj, hogy sokan a felvonulok kozul azt hiszik, hogy ilyenkor free pass-uk van a devians viselkedes nyilvanos megelesehez. Ha heterok vonulgatnanak bortangaban az utcan azzal sem ertenek egyet. Senki le sem szarja, hogy melegek.Realista24 írta: Mondjuk a pride-ot betiltanam ugy ahogy van (Londontol az usa-n at Pestig), partpolitikatol fuggetlenul.
- BlancoMark
Minel kevesebb szo esik az inflaciorol, a gazdasagrol, oktatastol, egeszsegugyrol, annyival jobb nekik. Es az ilyen kerdesekrol aggressziv identitaspolitikai gumicsontokkal lehet a legjobban elvonni a figyelmet.nuevo_ericco írta: Ami a Pride-ot illeti, már rég megfogalmazódott bennem a dolog, hogy mi is a célja. Polgárpukkasztás? Mert akkor bizony ne csodálkozzunk, ha egy idő utá kontraproduktív lesz. Viszont ha csak sima kiállás, demonstráció, akkor a polgárpukkasztó, közszeméremsértő dolgokat maguknak a szervezőknek is ki kéne zárniuk a felvonulásról. Akkor a hatalomnak is nehezebb lenne mire mutogatni, hogy ez és az veszélyes a gyerekekre. Legalábbis nehezebb megmagyarázni, hogy pár ezer simán csak felfonuló, zenére táncikáló ember miért is veszélyes a gyerekek bármiylen nemű fejlődésére. Legalábbis semmivel sem veszélyesebb, mint a békemenet.
Nem is fog, és ismét csak azt kell leírnom, hogy ez a helyes politikai döntés. Nekik majd abba kell beleállni, ha a hatalom tömegesen kezdi el szankcionálni azokat, akik részt vettek a felvonuláson.ikelemen5 írta:Eddig nem láttam azt sem, hogy a Tisza beleállt volna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk a pride-ot betiltanam ugy ahogy van (Londontol az usa-n at Pestig), partpolitikatol fuggetlenul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Ami a Pride-ot illeti, már rég megfogalmazódott bennem a dolog, hogy mi is a célja. Polgárpukkasztás? Mert akkor bizony ne csodálkozzunk, ha egy idő utá kontraproduktív lesz. Viszont ha csak sima kiállás, demonstráció, akkor a polgárpukkasztó, közszeméremsértő dolgokat maguknak a szervezőknek is ki kéne zárniuk a felvonulásról. Akkor a hatalomnak is nehezebb lenne mire mutogatni, hogy ez és az veszélyes a gyerekekre. Legalábbis nehezebb megmagyarázni, hogy pár ezer simán csak felfonuló, zenére táncikáló ember miért is veszélyes a gyerekek bármiylen nemű fejlődésére. Legalábbis semmivel sem veszélyesebb, mint a békemenet.
Nem is fog, és ismét csak azt kell leírnom, hogy ez a helyes politikai döntés. Nekik majd abba kell beleállni, ha a hatalom tömegesen kezdi el szankcionálni azokat, akik részt vettek a felvonuláson.ikelemen5 írta:Eddig nem láttam azt sem, hogy a Tisza beleállt volna.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet inkabb csak neked szol a minusz, nem az esetnek.swfan írta:Tekintve, hogy itt ezen a többségében ellenzéki fórumon is mennyi mínuszt kapott a komment csak mert meg van említve a Pride, úgy tűnik senkit nem érdekel. Jó nekünk az orbáni diktatúra úgy néz kiKercsó írta:
pontosan, ez a céljuk
csuklóból hoznak olyan törvényt, ami ellehetetlenít majd sok más egyéb gyülekezést is
Minden a valasztasokon fog eldolni, addig minden mas szajkarate es online vilagban valo lazadas csak szinhaz, mindket fel reszerol.
A helyetekben kerulnem is az online politikai teret, mert csak meg jobban kikeszititek magatokat, es a kovetkezo 12-14 honap meg tul hosszu ido szerintem ahhoz, hogy minden nap ezen porogjetek.
Ezt csak jobol irom, nem er ennyit ez a banda, a dontest meg mar meghoztatok amugy is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Eddig nem láttam azt sem, hogy a Tisza beleállt volna.swfan írta:Tekintve, hogy itt ezen a többségében ellenzéki fórumon is mennyi mínuszt kapott a komment csak mert meg van említve a Pride, úgy tűnik senkit nem érdekel. Jó nekünk az orbáni diktatúra úgy néz kiKercsó írta:
pontosan, ez a céljuk
csuklóból hoznak olyan törvényt, ami ellehetetlenít majd sok más egyéb gyülekezést is

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
elkorcsult az ingerküszöbünk. kileng az a bizonyos a inga.swfan írta: Tekintve, hogy itt ezen a többségében ellenzéki fórumon is mennyi mínuszt kapott a komment csak mert meg van említve a Pride, úgy tűnik senkit nem érdekel. Jó nekünk az orbáni diktatúra úgy néz ki
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Tekintve, hogy itt ezen a többségében ellenzéki fórumon is mennyi mínuszt kapott a komment csak mert meg van említve a Pride, úgy tűnik senkit nem érdekel. Jó nekünk az orbáni diktatúra úgy néz kiKercsó írta:pontosan, ez a céljukcsababarca írta:
Ez volt a cél.
A Pride csak eszköz, kirakat, mert arra lehet köpködni, azzal lehet hergelni.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
pontosan, ez a céljukcsababarca írta:Ez volt a cél.swfan írta:Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
#whatisyourexcuse
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ez volt a cél.swfan írta:Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Lehet a mai körülmények közt is megélni és boldogulni, attól még nem kell végignézni ahogy a népesség maradék 80%a szenved az inflációtól és hónapról hónapra él.
A Fidesz mindenkiért is felel és nem csak a poloskákat nézi semmibe, hanem a saját szavazóit is semmibe nézi és butítja őket tovább éhbéren.
Ahelyett hogy segítenének nekik.
Ez nem is személyes érdekekről szól már, olyan szinteken van a Fidesz, hogy már tényleg az ország jövője a tét.
A Fidesz mindenkiért is felel és nem csak a poloskákat nézi semmibe, hanem a saját szavazóit is semmibe nézi és butítja őket tovább éhbéren.
Ahelyett hogy segítenének nekik.
Ez nem is személyes érdekekről szól már, olyan szinteken van a Fidesz, hogy már tényleg az ország jövője a tét.
Nekem ez nagyon furcsa, hogy "Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra". Azt látom, hogy ugyan az a problémája mind a két oldalnak, nem az ami a felszínen van, hogy jaj meg juj valaki az életünkre tör. Hanem az, hogy az életük nem halad a megfelelő irányba, nem lesz könnyebb a gyerekeiknek, mint nekik. A különbség az, hogy akik változást akarnak, azok a 15 éve alkotmányozó helyzetben lévő pártot és annak politikáját okolják. A jelenlegi rendszer támogatói pedig azt, akire a rendszer rámutat, hogy miattuk nem sikerül felépíteni a tejjel-mézzel folyó kánaánt.ikelemen5 írta:Az.ferni írta: Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...![]()
![]()
Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra.
Azt könnyebben meg tudom érteni, hogy 15 év NER után vannak sokan, akik már nem bírják tovább elviselni, hogy nincs egyről a kettőre lépés, ezért azt le akarják váltani, mint aki szerint jó minden csak az ellenzők és azok támogatói sanyargatnak. Hiszen 10 éves konjunktúra volt, rekord külső támogatás, rekord foglalkoztatás. Ennyi idő alatt és ilyen kedvező körülmények között nem épült fel, amire vártunk. Ezek után nehéz nem a 15 éve regnáló hatalmat elővenni, hiszen vagy nem tudja jól vezetni az országot vagy nem tudja megvédeni az ő általa ellenségnek megnevezettektől.
Összegezve, mindenkinek az ország rossz és az alternatív költség fogalmával megismerkedve, egyenesen pocsék teljesítménye miatt fáj most a feje.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mint ha nem többes számban említette volna a poloskákat és nem teljesen más szövegkörnyezetben.. vicckategória.ferni írta: OV már magyarázkodik facen a poloska miatt, de kellemetlen
Több millióból egyet megmagyarázott már![]()
Kíváncsi leszek ennél mikor és hogy kerülnek lentebbre
Egyébként ők is végeztek lehallgatásokat. Akkor kik is a poloskák?