Tekintve, hogy itt ezen a többségében ellenzéki fórumon is mennyi mínuszt kapott a komment csak mert meg van említve a Pride, úgy tűnik senkit nem érdekel. Jó nekünk az orbáni diktatúra úgy néz kiKercsó írta:pontosan, ez a céljukcsababarca írta:
Ez volt a cél.
A Pride csak eszköz, kirakat, mert arra lehet köpködni, azzal lehet hergelni.
csuklóból hoznak olyan törvényt, ami ellehetetlenít majd sok más egyéb gyülekezést is

Politika
Re: Politika
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
pontosan, ez a céljukcsababarca írta:Ez volt a cél.swfan írta:Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
csuklóból hoznak olyan törvényt, ami ellehetetlenít majd sok más egyéb gyülekezést is
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ez volt a cél.swfan írta:Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Lehet a mai körülmények közt is megélni és boldogulni, attól még nem kell végignézni ahogy a népesség maradék 80%a szenved az inflációtól és hónapról hónapra él.
A Fidesz mindenkiért is felel és nem csak a poloskákat nézi semmibe, hanem a saját szavazóit is semmibe nézi és butítja őket tovább éhbéren.
Ahelyett hogy segítenének nekik.
Ez nem is személyes érdekekről szól már, olyan szinteken van a Fidesz, hogy már tényleg az ország jövője a tét.
A Fidesz mindenkiért is felel és nem csak a poloskákat nézi semmibe, hanem a saját szavazóit is semmibe nézi és butítja őket tovább éhbéren.
Ahelyett hogy segítenének nekik.
Ez nem is személyes érdekekről szól már, olyan szinteken van a Fidesz, hogy már tényleg az ország jövője a tét.
Nekem ez nagyon furcsa, hogy "Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra". Azt látom, hogy ugyan az a problémája mind a két oldalnak, nem az ami a felszínen van, hogy jaj meg juj valaki az életünkre tör. Hanem az, hogy az életük nem halad a megfelelő irányba, nem lesz könnyebb a gyerekeiknek, mint nekik. A különbség az, hogy akik változást akarnak, azok a 15 éve alkotmányozó helyzetben lévő pártot és annak politikáját okolják. A jelenlegi rendszer támogatói pedig azt, akire a rendszer rámutat, hogy miattuk nem sikerül felépíteni a tejjel-mézzel folyó kánaánt.ikelemen5 írta:Az.ferni írta: Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...![]()
![]()
Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra.
Azt könnyebben meg tudom érteni, hogy 15 év NER után vannak sokan, akik már nem bírják tovább elviselni, hogy nincs egyről a kettőre lépés, ezért azt le akarják váltani, mint aki szerint jó minden csak az ellenzők és azok támogatói sanyargatnak. Hiszen 10 éves konjunktúra volt, rekord külső támogatás, rekord foglalkoztatás. Ennyi idő alatt és ilyen kedvező körülmények között nem épült fel, amire vártunk. Ezek után nehéz nem a 15 éve regnáló hatalmat elővenni, hiszen vagy nem tudja jól vezetni az országot vagy nem tudja megvédeni az ő általa ellenségnek megnevezettektől.
Összegezve, mindenkinek az ország rossz és az alternatív költség fogalmával megismerkedve, egyenesen pocsék teljesítménye miatt fáj most a feje.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Mint ha nem többes számban említette volna a poloskákat és nem teljesen más szövegkörnyezetben.. vicckategória.ferni írta: OV már magyarázkodik facen a poloska miatt, de kellemetlen
Több millióból egyet megmagyarázott már![]()
Kíváncsi leszek ennél mikor és hogy kerülnek lentebbre
Egyébként ők is végeztek lehallgatásokat. Akkor kik is a poloskák?
Pont most, amikor tüntetéseket tiltanak be. Ez már konkrétan a diktatúra.ferni írta: OV már magyarázkodik facen a poloska miatt, de kellemetlen
Több millióból egyet megmagyarázott már![]()
OV már magyarázkodik facen a poloska miatt, de kellemetlen 
Több millióból egyet megmagyarázott már

Több millióból egyet megmagyarázott már

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szórakoztató lesz ahogy a libsi "értelmiség" püföli a nyugdíjasokat meg a cigányokat a hősök terén.tibi18 írta: Előbb utóbb el fog csattani egy pofon, előkerül egy kés és nem tudom mi a vége. Ez nem jó irány.. nagyon nem.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azért ez már mindennek a teteje.Halfkey írta: Ez amúgy nagyon jó ötlet. Rakjuk már ki hehét gyerekvédelmi okokból![]()

dehogynem....Sose voltam Pride-on
csak nem tudsz róla

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2025. március 17., hétfő 11:35-kor.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nem kell engedelyt kerni, csak kimenni az utcara, tizezrevel, nem tudnank mit kezdeni vele.swfan írta: https://telex.hu/belfold/2025/03/17/sza ... e-betiltas
Sose voltam Pride-on, de ha lesz, most már csak azért is kimegyek.
Függetlenül attól, hogy ki mit gondol az lmbtq-jogokról, elképesztő, hogy idáig jutottunk, hogy gyakorlatilag tüntetéseket tiltanak be "gyermekvédelem" címszóval, egy EU-s országban. Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez amúgy nagyon jó ötlet. Rakjuk már ki hehét gyerekvédelmi okokból

https://telex.hu/belfold/2025/03/17/sza ... e-betiltas
Függetlenül attól, hogy ki mit gondol az lmbtq-jogokról, elképesztő, hogy idáig jutottunk, hogy gyakorlatilag tüntetéseket tiltanak be "gyermekvédelem" címszóval, egy EU-s országban. Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem alapvetően nincs jó előérzetem ezzel a fokozódó, agresszív kommunikációval. Tartok tőle, hogy az előttünk álló időben ez már tettlegességig fog fajulni.
Ebben mindkét politikai oldal (Fidesz és Tisza) és annak vezetői benne vannak, viszont súlyosabb, amit a támogatóik csinálnak. Az a bajom ezzel, hogy az Orbán, Menczer, Kocsis féle megnyilvánulások gyakorlatilag zöld utat adtak egymás - következmények nélküli - sértegetésére, viszont nem gondolom, hogy ennek itt a vége. Előbb utóbb el fog csattani egy pofon, előkerül egy kés és nem tudom mi a vége. Ez nem jó irány.. nagyon nem.
Ebben mindkét politikai oldal (Fidesz és Tisza) és annak vezetői benne vannak, viszont súlyosabb, amit a támogatóik csinálnak. Az a bajom ezzel, hogy az Orbán, Menczer, Kocsis féle megnyilvánulások gyakorlatilag zöld utat adtak egymás - következmények nélküli - sértegetésére, viszont nem gondolom, hogy ennek itt a vége. Előbb utóbb el fog csattani egy pofon, előkerül egy kés és nem tudom mi a vége. Ez nem jó irány.. nagyon nem.
3:48-nál az a tábla komolyan befigyel.ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
Már ez maga akkora bűntett, ami megbocsáthatatlan
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
-
A különbség az, hogy az egyik oldal tehet az ország állapotáról, és nem utolsó sorban a közösből pénzeli a köpéseket már 15 éve. Hatalom felé köpni mindig menőbb, mint hatalomból lefelé.ikelemen5 írta:Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra.
Meg azt sem hallottam MP-től, hogy pl. sáskának nevezte volna a fideszeseket, pedig az még legalább közelebb is állna a valósághoz.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az.ferni írta: Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...

Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
itt legalabb attol nem kell felni hogy fideszes lesz az ember egy ido utanZack írta:Egyszer láttam egy nőt, akinek összenőtt a homlokán a szemöldöke a hajával, borzalmas látvány volt. Viszont nem tudtam nem oda nézni, érdekelt, hogy ez mégis miképpen alakulhatott így. Egyszerre voltam kíváncsi és féltem is a jelenségtől. Féltem, hogy ilyen megtörténhet emberekkel, attól is, hogy később többen lesznek ilyenek. A TLC csatorna utazik ebben, egyszerre izgat a mélység és fenyeget is, mert valóságos.nuevo_ericco írta:
Keveset jár falvakba![]()
Szerintem ezen videók sikerességeének pszichológiája hasonló lehet, mint amikor az emberek lelassítanak az autóikkal egy balesetnél bámészkodni.

valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Egyszer láttam egy nőt, akinek összenőtt a homlokán a szemöldöke a hajával, borzalmas látvány volt. Viszont nem tudtam nem oda nézni, érdekelt, hogy ez mégis miképpen alakulhatott így. Egyszerre voltam kíváncsi és féltem is a jelenségtől. Féltem, hogy ilyen megtörténhet emberekkel, attól is, hogy később többen lesznek ilyenek. A TLC csatorna utazik ebben, egyszerre izgat a mélység és fenyeget is, mert valóságos.nuevo_ericco írta:Keveset jár falvakbaRealista24 írta: Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?![]()
Szerintem ezen videók sikerességeének pszichológiája hasonló lehet, mint amikor az emberek lelassítanak az autóikkal egy balesetnél bámészkodni.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Több verzió van, esetleg egészítsetek ki:Realista24 írta:Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
Már ez maga akkora bűntett, ami megbocsáthatatlan
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának
- (többnyire) városi tagok nézik, mert nincs a családjukban radikális fideszes, nem ismernek olyat közelről
- adrenalin
- szekunder szégyenérzet
- abszolút apolitikus, aki a meggyőződésében való megerősítése miatt nézi meg
- hobbinevető
- őszinte gyász a roncstársadalomért
- aki a társadalmi megosztottság miatt nézi, hogy a tábor fölé emelkedjen, többnek érezze magát tőlük, miközben idiótának gondolja, esetleg dehumanizálja őket magában a kormány általi megvezetésük miatt
A rohadék Ferni teljesen biztos, hogy utóbbi miatt nézi:D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”