Ez volt a cél.swfan írta:Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
A Pride csak eszköz, kirakat, mert arra lehet köpködni, azzal lehet hergelni.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2025. március 17., hétfő 12:26
Ez volt a cél.swfan írta:Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 17., hétfő 12:15
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 17., hétfő 11:53
Nekem ez nagyon furcsa, hogy "Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra". Azt látom, hogy ugyan az a problémája mind a két oldalnak, nem az ami a felszínen van, hogy jaj meg juj valaki az életünkre tör. Hanem az, hogy az életük nem halad a megfelelő irányba, nem lesz könnyebb a gyerekeiknek, mint nekik. A különbség az, hogy akik változást akarnak, azok a 15 éve alkotmányozó helyzetben lévő pártot és annak politikáját okolják. A jelenlegi rendszer támogatói pedig azt, akire a rendszer rámutat, hogy miattuk nem sikerül felépíteni a tejjel-mézzel folyó kánaánt.ikelemen5 írta:Az.ferni írta: Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...![]()
![]()
Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2025. március 17., hétfő 11:50
Mint ha nem többes számban említette volna a poloskákat és nem teljesen más szövegkörnyezetben.. vicckategória.ferni írta: OV már magyarázkodik facen a poloska miatt, de kellemetlen
Több millióból egyet megmagyarázott már![]()
Kíváncsi leszek ennél mikor és hogy kerülnek lentebbre
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 17., hétfő 11:49
Pont most, amikor tüntetéseket tiltanak be. Ez már konkrétan a diktatúra.ferni írta: OV már magyarázkodik facen a poloska miatt, de kellemetlen
Több millióból egyet megmagyarázott már![]()
Kíváncsi leszek ennél mikor és hogy kerülnek lentebbre
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 17., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 17., hétfő 11:35
Szórakoztató lesz ahogy a libsi "értelmiség" püföli a nyugdíjasokat meg a cigányokat a hősök terén.tibi18 írta: Előbb utóbb el fog csattani egy pofon, előkerül egy kés és nem tudom mi a vége. Ez nem jó irány.. nagyon nem.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 17., hétfő 11:35
azért ez már mindennek a teteje.Halfkey írta: Ez amúgy nagyon jó ötlet. Rakjuk már ki hehét gyerekvédelmi okokból![]()
dehogynem....Sose voltam Pride-on
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 17., hétfő 11:33
Nem kell engedelyt kerni, csak kimenni az utcara, tizezrevel, nem tudnank mit kezdeni vele.swfan írta: https://telex.hu/belfold/2025/03/17/sza ... e-betiltas
Sose voltam Pride-on, de ha lesz, most már csak azért is kimegyek.
Függetlenül attól, hogy ki mit gondol az lmbtq-jogokról, elképesztő, hogy idáig jutottunk, hogy gyakorlatilag tüntetéseket tiltanak be "gyermekvédelem" címszóval, egy EU-s országban. Mi lesz a következő? Ennyi erővel bármilyen nem fideszes gyülekezést is betilthatnak legközelebb, mert "az sérti a gyermekek jogait".
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 17., hétfő 11:28
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 17., hétfő 11:27
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 17., hétfő 11:22
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 17., hétfő 11:08
3:48-nál az a tábla komolyan befigyel.ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
Már ez maga akkora bűntett, ami megbocsáthatatlan
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 17., hétfő 10:59
A különbség az, hogy az egyik oldal tehet az ország állapotáról, és nem utolsó sorban a közösből pénzeli a köpéseket már 15 éve. Hatalom felé köpni mindig menőbb, mint hatalomból lefelé.ikelemen5 írta:Mindkét oldal ugyanúgy köp a másikra.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2025. március 17., hétfő 10:51
Az.ferni írta: Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 17., hétfő 10:40
itt legalabb attol nem kell felni hogy fideszes lesz az ember egy ido utanZack írta:Egyszer láttam egy nőt, akinek összenőtt a homlokán a szemöldöke a hajával, borzalmas látvány volt. Viszont nem tudtam nem oda nézni, érdekelt, hogy ez mégis miképpen alakulhatott így. Egyszerre voltam kíváncsi és féltem is a jelenségtől. Féltem, hogy ilyen megtörténhet emberekkel, attól is, hogy később többen lesznek ilyenek. A TLC csatorna utazik ebben, egyszerre izgat a mélység és fenyeget is, mert valóságos.nuevo_ericco írta:
Keveset jár falvakba![]()
Szerintem ezen videók sikerességeének pszichológiája hasonló lehet, mint amikor az emberek lelassítanak az autóikkal egy balesetnél bámészkodni.
HozzászólásSzerző: Zack » 2025. március 17., hétfő 10:35
Egyszer láttam egy nőt, akinek összenőtt a homlokán a szemöldöke a hajával, borzalmas látvány volt. Viszont nem tudtam nem oda nézni, érdekelt, hogy ez mégis miképpen alakulhatott így. Egyszerre voltam kíváncsi és féltem is a jelenségtől. Féltem, hogy ilyen megtörténhet emberekkel, attól is, hogy később többen lesznek ilyenek. A TLC csatorna utazik ebben, egyszerre izgat a mélység és fenyeget is, mert valóságos.nuevo_ericco írta:Keveset jár falvakbaRealista24 írta: Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?![]()
Szerintem ezen videók sikerességeének pszichológiája hasonló lehet, mint amikor az emberek lelassítanak az autóikkal egy balesetnél bámészkodni.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 17., hétfő 10:29
Több verzió van, esetleg egészítsetek ki:Realista24 írta:Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
Már ez maga akkora bűntett, ami megbocsáthatatlan
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 17., hétfő 10:20
Keveset jár falvakbaRealista24 írta: Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 17., hétfő 9:59
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem