https://index.hu/sport/futball/2025/03/ ... -unneples/

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 17., hétfő 10:48
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 17., hétfő 10:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 17., hétfő 10:18
Ez egyértelmű, csak arra írtam, hogy nem kell ezt a Barcát túlsztárolni, ők fejlődtek kérdés nélkül, sokat számít, hogy egy rendesen edzőjük van, Raphinha élete formájában stb, de inkább a többiek estek vissza.Galacticos írta: De a nap vegen egy idei bl gyozelem is ugyanannyit er, mint egy 3 evvel ezelotti.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 17., hétfő 10:16
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 17., hétfő 10:13
Az igaz de bl donto vibe ide vagy oda, ellenuk en barmikor kinezem ebbol a brigadbol hogy tokon lovi sajat magat. Vagy a don mar kezdohirdeteskor.ferni írta: 10 éve volt utoljára mikor úgy éreztem, hogy nem döntőznék velük, mert az nagyon extra brigád volt, azóta csak saját magunknak köszönhetjük ha kikapunk tőlük, mert azóta egyszer se volt jobb csapatuk
De a nap vegen egy idei bl gyozelem is ugyanannyit er, mint egy 3 evvel ezelotti.ferni írta: de egy top City, Pool, Real, Bayern olyan 2-3 góllal küldené haza őket röhögve a feltolt védekezésükkel együtt.
Ez a PSG ami a Pool ellen volt garantálom szétszedte volna őket.
Annyira szenved minden top csapat, hogy arra szavak nincsenek, mintha mindenki kifulladt volna az elmúlt pár évben.
Ebben a mezőnyben lehet sokra viszi a Barca, de ez a szint nem egy megugorhatatlan valami senkinek sem.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 17., hétfő 10:08
Ahányszor kikapunk ettől a Barcától az csak a mi hibánk.Galacticos írta:
En nem akarnek bl dontozni a barcaval, sem most, se mondjuk 22be se akartam volna. Az lenne a legedesebb gyozelem de a legszarabb vereseg is.
mert olyan szintekre emelik őket amin nincseneken amugy nem tudom miert rohognek rajtuk iden. nem ok adtak le 10 pontot 1 honap alatt, nem ok nyeltek 9-et ket clasicon...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 17., hétfő 10:03
Hat ezt mondom enis. Mondjuk elonyt pont ok is adtak le de egesz evben magabiztosabban huzzak be a meccseiket.gutihaz14 írta: en amugy nem tudom miert rohognek rajtuk iden. nem ok adtak le 10 pontot 1 honap alatt, nem ok nyeltek 9-et ket clasicon...
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 17., hétfő 10:03
ők is leadtak 10 pontot vagy 9etgutihaz14 írta: en amugy nem tudom miert rohognek rajtuk iden. nem ok adtak le 10 pontot 1 honap alatt, nem ok nyeltek 9-et ket clasicon...
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 17., hétfő 9:58
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2025. március 17., hétfő 9:44
En egyebkent a liverpooltol pont nem tartottam volna ha veluk kerulunk ossze. Nagyobb volt a csapatuk fustje mint a langja, a bajnoksagot is vezetik utcahosszal de nincs egy rivalisuk sem, lenne egy tavalyi city vagy arsenal az sem festene ilyen jol. Raadasul allandoan labon lovik magukat ellenunk meg akkor is 2 golos elonybe vannak az anfielden 5perc alatt. Salah is azert osszerakott karrier alatt egy 9 donto 2gol az is tizibol statot rajtunk is mar 7eve bosszut all folyamatosan. Arsenal a rogzitett helyzeteikkel sokkal veszelyesebb lesz mint a pool. En nem akarnek bl dontozni a barcaval, sem most, se mondjuk 22be se akartam volna. Az lenne a legedesebb gyozelem de a legszarabb vereseg is.pheco írta: Mi is teljesen jó helyzetben vagyunk. BL-ben kiesett az águnkról az a csapat, akitől a leginkább kellett tartani. Nyilván nehezebb az Atleti-Arsenal és valószínűleg PSG ág, mint a Benfica-Dortmund-Bayern/Inter, de papíron nekünk is döntőzni kell és ott az elmúlt 10 évben kialakított mentális erőfölényt ki kell használni. Mondjuk a Barca az egyetlen csapat, akinek velünk szemben van mentális erőfölénye és általában fgy-k vagyunk ellenük, szóval érdekes lenne. És halkan jegyzem meg, hogy nekünk érik már egy vesztes döntő
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2025. március 17., hétfő 9:31
azt hittem iden tolti csak a 17-etdzsi91 írta:jó de 17 éves így minden góljára megy a 3as szorzóBlancoMark írta: Nem nezek surun Barca meccset mostanaban, ugyhogy tegnap teljesen ledobbentem, hogy Yamal mindossze 6 golos a tegnapi megpattanoval. Eleg vekony a hypehoz es a jatekpercekhez kepest.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2025. március 17., hétfő 9:25
jó de 17 éves így minden góljára megy a 3as szorzóBlancoMark írta: Nem nezek surun Barca meccset mostanaban, ugyhogy tegnap teljesen ledobbentem, hogy Yamal mindossze 6 golos a tegnapi megpattanoval. Eleg vekony a hypehoz es a jatekpercekhez kepest.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 17., hétfő 9:24
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2025. március 17., hétfő 9:09
Nem nezek surun Barca meccset mostanaban, ugyhogy tegnap teljesen ledobbentem, hogy Yamal mindossze 6 golos a tegnapi megpattanoval. Eleg vekony a hypehoz es a jatekpercekhez kepest.realmadrid95 írta:Igy van, egyelore teljesen jogosan van aranylabda eselyeskent emlegetve. Raadasul neki sokkal nehezebb Yamalhype mellett is elerni, hogy rola beszeljenek. Nyilvan nem FN a mervado, de egy jo pelda. A golpasszanal mondta, hogy az elso ertekelheto megmozdulasa volt, viszont Yamal paradesan jatszik egesz meccsen, kicsit nonszensz volt szamomra. Nagyon sok meccsen extra, de szinte mindig a fiatal spanyol van a cimlapon uj Messikent emlegetve.ferni írta: Most is az a laszti fejre amivel egyenlítettek patika volt.
Nem kell sajnálni senkitől semmi féle elismerést és a brazil folyamat nagy meccseken is villan az a durva.
Kíváncsi vagyok kitart-e ez a szezon végéig, mert a Barca jelenleg nevetségesen jó helyzetben van minden fronton.
Pedig a brazil a mezonyben is hatalmas munkat rak le hetrol hetre, ha kell a 93.percben is max sebessegen kozlekedik, utkozik, szerel, kuszik, maszik.
HozzászólásSzerző: KAG » 2025. március 17., hétfő 8:55
HozzászólásSzerző: pheco » 2025. március 17., hétfő 8:49
Mi is teljesen jó helyzetben vagyunk. BL-ben kiesett az águnkról az a csapat, akitől a leginkább kellett tartani. Nyilván nehezebb az Atleti-Arsenal és valószínűleg PSG ág, mint a Benfica-Dortmund-Bayern/Inter, de papíron nekünk is döntőzni kell és ott az elmúlt 10 évben kialakított mentális erőfölényt ki kell használni. Mondjuk a Barca az egyetlen csapat, akinek velünk szemben van mentális erőfölénye és általában fgy-k vagyunk ellenük, szóval érdekes lenne. És halkan jegyzem meg, hogy nekünk érik már egy vesztes döntőferni írta:
Kíváncsi vagyok kitart-e ez a szezon végéig, mert a Barca jelenleg nevetségesen jó helyzetben van minden fronton.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 17., hétfő 8:43
HozzászólásSzerző: cart » 2025. március 17., hétfő 8:42
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2025. március 17., hétfő 8:36
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2025. március 17., hétfő 8:30
Igy van, egyelore teljesen jogosan van aranylabda eselyeskent emlegetve. Raadasul neki sokkal nehezebb Yamalhype mellett is elerni, hogy rola beszeljenek. Nyilvan nem FN a mervado, de egy jo pelda. A golpasszanal mondta, hogy az elso ertekelheto megmozdulasa volt, viszont Yamal paradesan jatszik egesz meccsen, kicsit nonszensz volt szamomra. Nagyon sok meccsen extra, de szinte mindig a fiatal spanyol van a cimlapon uj Messikent emlegetve.ferni írta: Most is az a laszti fejre amivel egyenlítettek patika volt.
Nem kell sajnálni senkitől semmi féle elismerést és a brazil folyamat nagy meccseken is villan az a durva.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem