Keveset jár falvakbaRealista24 írta: Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?

Szerintem ezen videók sikerességeének pszichológiája hasonló lehet, mint amikor az emberek lelassítanak az autóikkal egy balesetnél bámészkodni.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 17., hétfő 10:20
Keveset jár falvakbaRealista24 írta: Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 17., hétfő 9:59
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 17., hétfő 9:57
Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
Már ez maga akkora bűntett, ami megbocsáthatatlan
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 16., vasárnap 22:34
Pont most nézemferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
Már ez maga akkora bűntett, ami megbocsáthatatlan
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 16., vasárnap 22:30
HozzászólásSzerző: Rozsabimbo2019 » 2025. március 16., vasárnap 22:05
Beleestél abba a hibába, hogy Mo.-t OV.-nak hiszed. Az europaiaknak a magyarokkal semmi bajuk. OV -RAL van kurva nagy problémájuk. Ahogy eltakarodik, ez kristály tisztán fog latszodni. Aki kicsit olvas a sorok között, az most is érti.Faust írta:Az a nagy helyzet, hogy szvsz felesleges kilepni az uniobol, jelenlegi formajaban megszunik az magatol par ev mulva. Az mas kerdes, hogy barmilyen formaban is szervezodik ujra, ott mar Magyarorszag labdaba sem rughat.sebydani írta:
Ha nagy pénzt nem is tennék rá, de bízom abban, hogy nem ennyire roncs, csicska nemzet vagyunk és ez már nem megy keresztül. Ha igen, akkor viszont égni fognak a dolgok itthon.
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 16., vasárnap 20:43
Egyelőre azt látom, hogy a reakciók, kommentek alapján, inkább a felháborodásról szóló megnyilvánulások vannak többségben ezeknél a posztoknál. Így, ha több emberhez jut el, abból nem következik egyenesen az, hogy a támogatásuk fog csak nőni, ha eljut még több emberhez.swfan írta:Ez nem jó taktika, ezzel az algoritmus több embernek fogja bedobni őket. A legjobb dolog teljesen ignorálni őkettibi18 írta: Én követem a fő oldalaikat, egy-két politikust, Stefi asszonyt, a pénisszakértőt. Néha még likeokat is dobok, hadd érezzék, hogy van társadalmi támogatottság a faszságnak.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 16., vasárnap 20:38
Ez nem jó taktika, ezzel az algoritmus több embernek fogja bedobni őket. A legjobb dolog teljesen ignorálni őkettibi18 írta: Én követem a fő oldalaikat, egy-két politikust, Stefi asszonyt, a pénisszakértőt. Néha még likeokat is dobok, hadd érezzék, hogy van társadalmi támogatottság a faszságnak.
HozzászólásSzerző: swfan » 2025. március 16., vasárnap 20:38
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2025. március 16., vasárnap 20:37
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 16., vasárnap 20:03
HozzászólásSzerző: Faust » 2025. március 16., vasárnap 19:59
Az a nagy helyzet, hogy szvsz felesleges kilepni az uniobol, jelenlegi formajaban megszunik az magatol par ev mulva. Az mas kerdes, hogy barmilyen formaban is szervezodik ujra, ott mar Magyarorszag labdaba sem rughat.sebydani írta:Ha nagy pénzt nem is tennék rá, de bízom abban, hogy nem ennyire roncs, csicska nemzet vagyunk és ez már nem megy keresztül. Ha igen, akkor viszont égni fognak a dolgok itthon.Caraway írta: 2. Lazar belengeti, hogy ki kell leptetni az orszagot az uniobol
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 16., vasárnap 19:53
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 16., vasárnap 19:50
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 16., vasárnap 19:44
Fb csak messenger.reeed_ati írta:Én boomer öreg madridistaként fenn igen..Nika91127 írta:
Ti még fent vagytok fbon?![]()
![]()
Még instát használok, de a tiktok-ra már nem vagyok hajlandó felmenni..
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 16., vasárnap 19:40
Ott a Magyar Nemzet propagandája pörög és a "JÓ HÍR!!! 10szeresére emelkedett a ápolók fizetése"nzooli93 írta: El nem tudom képzelni milyen lehet a youtube előfizetés nélkül.![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 16., vasárnap 19:38
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 16., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 16., vasárnap 19:30
Én nem lennék ebben olyan biztos. Aki csak felületesen érdeklődik a politika iránt, és csak ezekkel találja magát szembe, azoknál hatásos lehet.reeed_ati írta:hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..![]()
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem