Galacticos írta:
En nem akarnek bl dontozni a barcaval, sem most, se mondjuk 22be se akartam volna. Az lenne a legedesebb gyozelem de a legszarabb vereseg is.
Ahányszor kikapunk ettől a Barcától az csak a mi hibánk.
10 éve volt utoljára mikor úgy éreztem, hogy nem döntőznék velük, mert az nagyon extra brigád volt, azóta csak saját magunknak köszönhetjük ha kikapunk tőlük, mert azóta egyszer se volt jobb csapatuk
en amugy nem tudom miert rohognek rajtuk iden. nem ok adtak le 10 pontot 1 honap alatt, nem ok nyeltek 9-et ket clasicon...
mert olyan szintekre emelik őket amin nincsenek
jelenleg úgy fest kb mindenki egy kalap kaki, abból lehet ki tudnak magaslani, de egy top City, Pool, Real, Bayern olyan 2-3 góllal küldené haza őket röhögve a feltolt védekezésükkel együtt.
Ez a PSG ami a Pool ellen volt garantálom szétszedte volna őket.
Annyira szenved minden top csapat, hogy arra szavak nincsenek, mintha mindenki kifulladt volna az elmúlt pár évben.
Ebben a mezőnyben lehet sokra viszi a Barca, de ez a szint nem egy megugorhatatlan valami senkinek sem.
Egy alternatív univerzumban nem csalnak le 7 pontot tőlünk meg a Barca kap egy PSGt előző körben, picit máshogy nézne ki a dolog, mint most.
Nagyon kidob nekik mindent is egyszerűen és élnek is a helyzettel és mennek, akarnak, küzdenek.