pheco írta:
Mi is teljesen jó helyzetben vagyunk. BL-ben kiesett az águnkról az a csapat, akitől a leginkább kellett tartani. Nyilván nehezebb az Atleti-Arsenal és valószínűleg PSG ág, mint a Benfica-Dortmund-Bayern/Inter, de papíron nekünk is döntőzni kell és ott az elmúlt 10 évben kialakított mentális erőfölényt ki kell használni. Mondjuk a Barca az egyetlen csapat, akinek velünk szemben van mentális erőfölénye és általában fgy-k vagyunk ellenük, szóval érdekes lenne. És halkan jegyzem meg, hogy nekünk érik már egy vesztes döntő
En egyebkent a liverpooltol pont nem tartottam volna ha veluk kerulunk ossze. Nagyobb volt a csapatuk fustje mint a langja, a bajnoksagot is vezetik utcahosszal de nincs egy rivalisuk sem, lenne egy tavalyi city vagy arsenal az sem festene ilyen jol. Raadasul allandoan labon lovik magukat ellenunk meg akkor is 2 golos elonybe vannak az anfielden 5perc alatt. Salah is azert osszerakott karrier alatt egy 9 donto 2gol az is tizibol statot rajtunk is mar 7eve bosszut all folyamatosan. Arsenal a rogzitett helyzeteikkel sokkal veszelyesebb lesz mint a pool. En nem akarnek bl dontozni a barcaval, sem most, se mondjuk 22be se akartam volna. Az lenne a legedesebb gyozelem de a legszarabb vereseg is.
Mas..Ha a golok nem is de osszessegebe azert a golgolpasszt iden azert osszerakta yamal es meg van 2 honap.
Raphinha: 43 meccs 27 gol 18 gp
Yamal: 39 meccs 13gol 16 gp
Tehat rohoghetunk rajtuk, de iden eddig ketszer fel lett velunk torolve a padlo (gg carlo) es a bajnoksagba is lepeshatranyba vagyunk.
Lesznek nem vart pontveszteseik elore papiron konnyu ellenfel ellen, csak az a baj hogy szerintem nekunk is.