Spanyol bajnokság
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Spanyol bajnokság
En nem hoznam Alvarezt, pont, hogy teljesen kioltanak egymast Rodrygoval. Raadasul ez a Rodrygo-Bappe osszhang tokeletes, nem bolygatnam meg. Ha Vinicius eligazol, nem hoznek kezdobe ujabb tamadot. Brahim is van olyan ugyes, mint az argentin, szerintem tobb is benne a finesz. Bajnoksagban ezt a 10-12 golt o is osszehozna.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Nekem Alvarez olyan, mint rodrygo. Alazatos, szerenynek tunik. Golerzekeny, labdaugyes. Hoznam.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amúgy elnézve a tabellát és hogy az atleticonak mar nincs bl lehet jobb lenne nekünk egy iksz. Mostmar azért lassan a vége felér járunk és a matrac még mindig víz felett úgyhogy elkéne kezdeni velük is számolni

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Egyébként Alvarez nagyon szimpatikus figura, alázatos, nem pofázik, nagyon ügyes.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Az szép gól volt.
- realmadrid95
Pedig ezt is gyonyoruen letette, meg jo parszor megverte az emberet.realbeckham írta: Ez a kis simeone gyerek is a 90 percen keresztüli roboton, meg piocaskodason kívül alkalmatlan barmilyen focival kapcsolatos dologra
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ezaz.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Eddig sokkal jobb volt az Atleti es itt is az eredmenye.
Szerencsere nem arra gyenge Linora jott ki a lepes.
Szerencsere nem arra gyenge Linora jott ki a lepes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kerlon 2025. március 16., vasárnap 21:47-kor.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- realmadrid95
“Nem volt semmi, szimulalt, itt lathatjuk a visszajatszasban.”zsírosdeszka írta:Már volt egy sárgája…ki kellett volna rakni.Tjacks írta: Úg látom Koundenak szabad arcra ütni, Vinit ilyenért küldték le....![]()
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
eddig tetszikKercsó írta:a copaban mutatott játék nem lesz elég az Atmától, 2x nem alszik be Flick sem ellenük.Pipita írta:
Letolt gatyàval, térdelve érkezik az ellenfél. Minimum három lesz közte.
de azért menni fog az adok-kapok. remélem a bírókról fog szólni a meccs![]()

FN szerintem közben recskázik - hihetetlenül idegesítő
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Beszaras, hogy mennyire reszrehajlo FN.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Volt kire ütnie.realbeckham írta: Ez a kis simeone gyerek is a 90 percen keresztüli roboton, meg piocaskodason kívül alkalmatlan barmilyen focival kapcsolatos dologra
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Már volt egy sárgája…ki kellett volna rakni.Tjacks írta: Úg látom Koundenak szabad arcra ütni, Vinit ilyenért küldték le....

- zsírosdeszka
- Kedvenc játékosaid: Raúl Gonzalez, Fernando Hierro, Roberto Carlos, Zinédine Zidane, Claude Makélélé
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kounde két könyöklését vissza sem nézik.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Úg látom Koundenak szabad arcra ütni, Vinit ilyenért küldték le....
Julian Alvarez nagyon jo kis jatekos, nalunk is elferhetne egy Vini tavozasaval.
K
K
- realmadrid95
Egesz jol jatszik az Atletico, de szerintem meccs vege fele ki fogjak kopni a tudejuket a bl meccsunk miatt.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ez a kis simeone gyerek is a 90 percen keresztüli roboton, meg piocaskodason kívül alkalmatlan barmilyen focival kapcsolatos dologra
- nzooli93
Elkezdtem nézni,de pont ez miatt el is kapcsoltam rögtön. Hogy lehet igy közvetíteni meccset.flori írta: Hosszú este lesz ennyi gyámálos üvöltözéssel.![]()