Azt megkerdezhetem, hogy miert nezed ezeket a videokat egyebkent?ferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
Már ez maga akkora bűntett, ami megbocsáthatatlan
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának

Politika
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Politika
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Pont most nézemferni írta: Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
Egészen ijesztő hová süllyesztette le az embereket a Fidesz, mekkora gyűlöletet táplált beléjük, mekkora tudatlanságban vannak tartva és hazugságok által vezérelve fröcsögnek...
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint.

"Te is szabadkőműves vagy!"
"Nem, én lakatos vagyok."
Egyre feszültebb a Fidesz tábora? Orbán beszéde alatt kiakadtak a kérdéseimtől // Bogos Csaba
És mennyi ilyen videó lett most, kajak nem bírja az ember végignézni olyan lent van a szint, már tényleg semmi igazságalapja sincsen a mondandók 85%-ának
De nem fog.

-
Beleestél abba a hibába, hogy Mo.-t OV.-nak hiszed. Az europaiaknak a magyarokkal semmi bajuk. OV -RAL van kurva nagy problémájuk. Ahogy eltakarodik, ez kristály tisztán fog latszodni. Aki kicsit olvas a sorok között, az most is érti.Faust írta:Az a nagy helyzet, hogy szvsz felesleges kilepni az uniobol, jelenlegi formajaban megszunik az magatol par ev mulva. Az mas kerdes, hogy barmilyen formaban is szervezodik ujra, ott mar Magyarorszag labdaba sem rughat.sebydani írta:
Ha nagy pénzt nem is tennék rá, de bízom abban, hogy nem ennyire roncs, csicska nemzet vagyunk és ez már nem megy keresztül. Ha igen, akkor viszont égni fognak a dolgok itthon.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyelőre azt látom, hogy a reakciók, kommentek alapján, inkább a felháborodásról szóló megnyilvánulások vannak többségben ezeknél a posztoknál. Így, ha több emberhez jut el, abból nem következik egyenesen az, hogy a támogatásuk fog csak nőni, ha eljut még több emberhez.swfan írta:Ez nem jó taktika, ezzel az algoritmus több embernek fogja bedobni őket. A legjobb dolog teljesen ignorálni őkettibi18 írta: Én követem a fő oldalaikat, egy-két politikust, Stefi asszonyt, a pénisszakértőt. Néha még likeokat is dobok, hadd érezzék, hogy van társadalmi támogatottság a faszságnak.
De egyébként azt is értem, hogy miért mondod.
Ez nem jó taktika, ezzel az algoritmus több embernek fogja bedobni őket. A legjobb dolog teljesen ignorálni őkettibi18 írta: Én követem a fő oldalaikat, egy-két politikust, Stefi asszonyt, a pénisszakértőt. Néha még likeokat is dobok, hadd érezzék, hogy van társadalmi támogatottság a faszságnak.
Én letiltottam mind 
Viszont MP-nél mintha tényleg letekerték volna az algoritmust. Pedig hát nem úgy volt, hogy személyesen Dávid Dóra tiszás EP-képviselő tekergeti az algoritmust, és hogy a Toroczkait is ő szívatja?

Viszont MP-nél mintha tényleg letekerték volna az algoritmust. Pedig hát nem úgy volt, hogy személyesen Dávid Dóra tiszás EP-képviselő tekergeti az algoritmust, és hogy a Toroczkait is ő szívatja?

- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én követem a fő oldalaikat, egy-két politikust, Stefi asszonyt, a pénisszakértőt. Néha még likeokat is dobok, hadd érezzék, hogy van társadalmi támogatottság a faszságnak.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nalam is sok fideszes content jon szembe, de en cringelek neha szakacson, trombitason meg a tobbin, lehet azert.

Az a nagy helyzet, hogy szvsz felesleges kilepni az uniobol, jelenlegi formajaban megszunik az magatol par ev mulva. Az mas kerdes, hogy barmilyen formaban is szervezodik ujra, ott mar Magyarorszag labdaba sem rughat.sebydani írta:Ha nagy pénzt nem is tennék rá, de bízom abban, hogy nem ennyire roncs, csicska nemzet vagyunk és ez már nem megy keresztül. Ha igen, akkor viszont égni fognak a dolgok itthon.Caraway írta: 2. Lazar belengeti, hogy ki kell leptetni az orszagot az uniobol
Most legörgettem 100 posztot, a 23 reklámból 0 politikai hirdetés. Ezt nem úgy kell elképzelni hogy Bohárt nézed a reggeli kakaó közben, de lehet érdeklödési kör alapján targetelni. A Tisza posztok követése is politikai érdeklődés.
- nzooli93
En meg a meccseinket is elnyomom felidoben mielott jönne a " hireink 1 percben"

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Fb csak messenger.reeed_ati írta:Én boomer öreg madridistaként fenn igen..Nika91127 írta:
Ti még fent vagytok fbon?![]()
![]()
Még instát használok, de a tiktok-ra már nem vagyok hajlandó felmenni..
4 éve no insta, sose volt twitter/snapchat/tiktok/stb.
És TV-t se nézek. Kerülöm az indexet/origot/MagyarNemzetet és társait.
- BLevi96
Ott a Magyar Nemzet propagandája pörög és a "JÓ HÍR!!! 10szeresére emelkedett a ápolók fizetése"nzooli93 írta: El nem tudom képzelni milyen lehet a youtube előfizetés nélkül.![]()

- BLevi96
Én is heti 3-4 alkalommal nézek fel a FB-ra, de állandóan random fideszeseket dobál fel. Az utobbi 2 hónapba kezdődött.
- nzooli93
El nem tudom képzelni milyen lehet a youtube előfizetés nélkül.

-
Én nem lennék ebben olyan biztos. Aki csak felületesen érdeklődik a politika iránt, és csak ezekkel találja magát szembe, azoknál hatásos lehet.reeed_ati írta:hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..![]()
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én boomer öreg madridistaként fenn igen..Nika91127 írta:Ti még fent vagytok fbon?reeed_ati írta:
Én fészen nem fogyasztok nagyon politikát, de adom, amit Ferni ír.
Folyamat a képembe nyomja a propagandát.
Nem követem egyik fideszes megmondó idiótát sem, mégis az utóbbi időben, folyamat az ő bejegyzéseiket dobálta csak be.
Még az sem, hogy ismerősöm osztotta meg.., csak egyszerűen ezek jönnek be, amint nyitom az appot..![]()
Legutóbb kubatov agymenése.., de amilyen szövegeket lenyomnak, egyszerűen hihetetlen, hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..![]()
Közben ezek a fidesz elvileg legjobb emberei, kubatov,lázár,deutch.., igazából nincsen min meglepődni, ha ilyenek képviselik meg irányítják az országot..![]()
![]()

Még instát használok, de a tiktok-ra már nem vagyok hajlandó felmenni..
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ti még fent vagytok fbon?reeed_ati írta:Én fészen nem fogyasztok nagyon politikát, de adom, amit Ferni ír.Halfkey írta:
Mennyire fernasz? Én egyet sem látok kb a választások óta, amikor tényleg tele volt minden. Tippre a különbség a megélésünk között, hogy nem magyar politikai tartalmak követése a második munkám. Szóval valszeg a retargetelésbe én nem férek bele, te meg igen.
Folyamat a képembe nyomja a propagandát.
Nem követem egyik fideszes megmondó idiótát sem, mégis az utóbbi időben, folyamat az ő bejegyzéseiket dobálta csak be.
Még az sem, hogy ismerősöm osztotta meg.., csak egyszerűen ezek jönnek be, amint nyitom az appot..![]()
Legutóbb kubatov agymenése.., de amilyen szövegeket lenyomnak, egyszerűen hihetetlen, hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..![]()
Közben ezek a fidesz elvileg legjobb emberei, kubatov,lázár,deutch.., igazából nincsen min meglepődni, ha ilyenek képviselik meg irányítják az országot..![]()