Ott a Magyar Nemzet propagandája pörög és a "JÓ HÍR!!! 10szeresére emelkedett a ápolók fizetése"nzooli93 írta: El nem tudom képzelni milyen lehet a youtube előfizetés nélkül.![]()

HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 16., vasárnap 19:40
Ott a Magyar Nemzet propagandája pörög és a "JÓ HÍR!!! 10szeresére emelkedett a ápolók fizetése"nzooli93 írta: El nem tudom képzelni milyen lehet a youtube előfizetés nélkül.![]()
HozzászólásSzerző: BLevi96 » 2025. március 16., vasárnap 19:38
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 16., vasárnap 19:36
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 16., vasárnap 19:30
Én nem lennék ebben olyan biztos. Aki csak felületesen érdeklődik a politika iránt, és csak ezekkel találja magát szembe, azoknál hatásos lehet.reeed_ati írta:hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. március 16., vasárnap 19:26
Én boomer öreg madridistaként fenn igen..Nika91127 írta:Ti még fent vagytok fbon?reeed_ati írta:
Én fészen nem fogyasztok nagyon politikát, de adom, amit Ferni ír.
Folyamat a képembe nyomja a propagandát.
Nem követem egyik fideszes megmondó idiótát sem, mégis az utóbbi időben, folyamat az ő bejegyzéseiket dobálta csak be.
Még az sem, hogy ismerősöm osztotta meg.., csak egyszerűen ezek jönnek be, amint nyitom az appot..![]()
Legutóbb kubatov agymenése.., de amilyen szövegeket lenyomnak, egyszerűen hihetetlen, hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..![]()
Közben ezek a fidesz elvileg legjobb emberei, kubatov,lázár,deutch.., igazából nincsen min meglepődni, ha ilyenek képviselik meg irányítják az országot..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2025. március 16., vasárnap 19:22
Ti még fent vagytok fbon?reeed_ati írta:Én fészen nem fogyasztok nagyon politikát, de adom, amit Ferni ír.Halfkey írta:
Mennyire fernasz? Én egyet sem látok kb a választások óta, amikor tényleg tele volt minden. Tippre a különbség a megélésünk között, hogy nem magyar politikai tartalmak követése a második munkám. Szóval valszeg a retargetelésbe én nem férek bele, te meg igen.
Folyamat a képembe nyomja a propagandát.
Nem követem egyik fideszes megmondó idiótát sem, mégis az utóbbi időben, folyamat az ő bejegyzéseiket dobálta csak be.
Még az sem, hogy ismerősöm osztotta meg.., csak egyszerűen ezek jönnek be, amint nyitom az appot..![]()
Legutóbb kubatov agymenése.., de amilyen szövegeket lenyomnak, egyszerűen hihetetlen, hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..![]()
Közben ezek a fidesz elvileg legjobb emberei, kubatov,lázár,deutch.., igazából nincsen min meglepődni, ha ilyenek képviselik meg irányítják az országot..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2025. március 16., vasárnap 19:19
Én fészen nem fogyasztok nagyon politikát, de adom, amit Ferni ír.Halfkey írta:Mennyire fernasz? Én egyet sem látok kb a választások óta, amikor tényleg tele volt minden. Tippre a különbség a megélésünk között, hogy nem magyar politikai tartalmak követése a második munkám. Szóval valszeg a retargetelésbe én nem férek bele, te meg igen.ferni írta: Brutál amúgy amennyire fel lett tekerve a Facebookon az egész Megafon meg az összes ilyen retek oldal, mindenhova dobálja be őket és kb mindenkinek is.
MPről meg már egy hete is jöttek a hírek, hogy olyan negyedjére, harmadjára esett vissza csak úgy az elérése a semmiből és a reakciók is sokkal kevesebbek a posztjain.
HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2025. március 16., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 16., vasárnap 18:59
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2025. március 16., vasárnap 18:54
Mennyire fernasz? Én egyet sem látok kb a választások óta, amikor tényleg tele volt minden. Tippre a különbség a megélésünk között, hogy nem magyar politikai tartalmak követése a második munkám. Szóval valszeg a retargetelésbe én nem férek bele, te meg igen.ferni írta: Brutál amúgy amennyire fel lett tekerve a Facebookon az egész Megafon meg az összes ilyen retek oldal, mindenhova dobálja be őket és kb mindenkinek is.
MPről meg már egy hete is jöttek a hírek, hogy olyan negyedjére, harmadjára esett vissza csak úgy az elérése a semmiből és a reakciók is sokkal kevesebbek a posztjain.
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 16., vasárnap 18:45
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2025. március 16., vasárnap 14:55
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 16., vasárnap 11:18
Hogy felkérdezte, imádomKercsó írta: 4:53tól ferni is színt vall![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2025. március 16., vasárnap 10:54
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2025. március 16., vasárnap 10:25
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2025. március 16., vasárnap 8:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 16., vasárnap 8:28
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2025. március 15., szombat 23:44
Lehet, hogy Jakab Péter legközelebb DK helyett már Tiszás megemlékezésre jönferni írta:Szélsőség szélsőséges reakciókat szül, lehet még a DKsok is átszavaznak...BLevi96 írta: Örüljünk az egyre elborultabb dolgaiknak, legalább kimozdítja a komfortzónájukból a nem szavazokat.![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2025. március 15., szombat 23:11
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 15., szombat 21:42
Ha így haladnak idővel sok kutyapártos és egyéb pártokra szavazók is átértékelhetik a dolgot és behúzhatják a Tiszára mert tényleg már az ország jövője és biztonsága a tét, ez már nagyon nem játék és biztosra kell menni.BLevi96 írta: Örüljünk az egyre elborultabb dolgaiknak, legalább kimozdítja a komfortzónájukból a nem szavazokat.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem