Politika
Re: Politika
Most legörgettem 100 posztot, a 23 reklámból 0 politikai hirdetés. Ezt nem úgy kell elképzelni hogy Bohárt nézed a reggeli kakaó közben, de lehet érdeklödési kör alapján targetelni. A Tisza posztok követése is politikai érdeklődés.
- nzooli93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En meg a meccseinket is elnyomom felidoben mielott jönne a " hireink 1 percben"

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Fb csak messenger.reeed_ati írta:Én boomer öreg madridistaként fenn igen..Nika91127 írta:
Ti még fent vagytok fbon?![]()
![]()
Még instát használok, de a tiktok-ra már nem vagyok hajlandó felmenni..
4 éve no insta, sose volt twitter/snapchat/tiktok/stb.
És TV-t se nézek. Kerülöm az indexet/origot/MagyarNemzetet és társait.
- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Ott a Magyar Nemzet propagandája pörög és a "JÓ HÍR!!! 10szeresére emelkedett a ápolók fizetése"nzooli93 írta: El nem tudom képzelni milyen lehet a youtube előfizetés nélkül.![]()

- BLevi96
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Fede Valverde
Én is heti 3-4 alkalommal nézek fel a FB-ra, de állandóan random fideszeseket dobál fel. Az utobbi 2 hónapba kezdődött.
- nzooli93
El nem tudom képzelni milyen lehet a youtube előfizetés nélkül.

-
Én nem lennék ebben olyan biztos. Aki csak felületesen érdeklődik a politika iránt, és csak ezekkel találja magát szembe, azoknál hatásos lehet.reeed_ati írta:hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..![]()
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én boomer öreg madridistaként fenn igen..Nika91127 írta:Ti még fent vagytok fbon?reeed_ati írta:
Én fészen nem fogyasztok nagyon politikát, de adom, amit Ferni ír.
Folyamat a képembe nyomja a propagandát.
Nem követem egyik fideszes megmondó idiótát sem, mégis az utóbbi időben, folyamat az ő bejegyzéseiket dobálta csak be.
Még az sem, hogy ismerősöm osztotta meg.., csak egyszerűen ezek jönnek be, amint nyitom az appot..![]()
Legutóbb kubatov agymenése.., de amilyen szövegeket lenyomnak, egyszerűen hihetetlen, hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..![]()
Közben ezek a fidesz elvileg legjobb emberei, kubatov,lázár,deutch.., igazából nincsen min meglepődni, ha ilyenek képviselik meg irányítják az országot..![]()
![]()

Még instát használok, de a tiktok-ra már nem vagyok hajlandó felmenni..
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Ti még fent vagytok fbon?reeed_ati írta:Én fészen nem fogyasztok nagyon politikát, de adom, amit Ferni ír.Halfkey írta:
Mennyire fernasz? Én egyet sem látok kb a választások óta, amikor tényleg tele volt minden. Tippre a különbség a megélésünk között, hogy nem magyar politikai tartalmak követése a második munkám. Szóval valszeg a retargetelésbe én nem férek bele, te meg igen.
Nem követem egyik fideszes megmondó idiótát sem, mégis az utóbbi időben, folyamat az ő bejegyzéseiket dobálta csak be.
Még az sem, hogy ismerősöm osztotta meg.., csak egyszerűen ezek jönnek be, amint nyitom az appot..![]()
Legutóbb kubatov agymenése.., de amilyen szövegeket lenyomnak, egyszerűen hihetetlen, hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..![]()
Közben ezek a fidesz elvileg legjobb emberei, kubatov,lázár,deutch.., igazából nincsen min meglepődni, ha ilyenek képviselik meg irányítják az országot..![]()
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én fészen nem fogyasztok nagyon politikát, de adom, amit Ferni ír.Halfkey írta:Mennyire fernasz? Én egyet sem látok kb a választások óta, amikor tényleg tele volt minden. Tippre a különbség a megélésünk között, hogy nem magyar politikai tartalmak követése a második munkám. Szóval valszeg a retargetelésbe én nem férek bele, te meg igen.ferni írta: Brutál amúgy amennyire fel lett tekerve a Facebookon az egész Megafon meg az összes ilyen retek oldal, mindenhova dobálja be őket és kb mindenkinek is.
MPről meg már egy hete is jöttek a hírek, hogy olyan negyedjére, harmadjára esett vissza csak úgy az elérése a semmiből és a reakciók is sokkal kevesebbek a posztjain.
Még az sem, hogy ismerősöm osztotta meg.., csak egyszerűen ezek jönnek be, amint nyitom az appot..

Legutóbb kubatov agymenése.., de amilyen szövegeket lenyomnak, egyszerűen hihetetlen, hogy nem érzik, hogy az egész totál kontraproduktív..

Közben ezek a fidesz elvileg legjobb emberei, kubatov,lázár,deutch.., igazából nincsen min meglepődni, ha ilyenek képviselik meg irányítják az országot..

-
Ha már közösségi média. Az elmúlt egy hétben picit jobban beleástam magam a szerb tüntetésekbe, mert azok tényleg tömegeket mozgatnak meg. Persze az algoritmus alkalmazkodott, és Insta, youtube, stb. ajánlgatja ezeket. Vicces ott is az ismerős paneleket olvasni (ide is beírkodták ezeket páran), hogy a tüntetőket a CIA, Soros NGOk, USA, EU pénzeli.
Biztos csak véletlen, hogy bárki, aki nyíltan kiáll egy korrupt hatalom ellen, egyből megkapja ezeket a jelzőket, vádakat. Legyen az szerb, magyar, grúz vagy szlovák. Nem pedig ruszki, és ruszki mintára működő trollfarmok terjesztik ezeket, hogy a hűbéreseket hatalomban tartsák.
Biztos csak véletlen, hogy bárki, aki nyíltan kiáll egy korrupt hatalom ellen, egyből megkapja ezeket a jelzőket, vádakat. Legyen az szerb, magyar, grúz vagy szlovák. Nem pedig ruszki, és ruszki mintára működő trollfarmok terjesztik ezeket, hogy a hűbéreseket hatalomban tartsák.
Nagyon sokan írják, olyanok is akik nem is foglalkoznak politikával
MP elérését meg lehet is látni reakciókban hogy mennyire vissza lett nyomva.
De pl OV fiókját is pucolják ki, teszel egy nevetőset tiltanak le az oldalról
MP elérését meg lehet is látni reakciókban hogy mennyire vissza lett nyomva.
De pl OV fiókját is pucolják ki, teszel egy nevetőset tiltanak le az oldalról
Mennyire fernasz? Én egyet sem látok kb a választások óta, amikor tényleg tele volt minden. Tippre a különbség a megélésünk között, hogy nem magyar politikai tartalmak követése a második munkám. Szóval valszeg a retargetelésbe én nem férek bele, te meg igen.ferni írta: Brutál amúgy amennyire fel lett tekerve a Facebookon az egész Megafon meg az összes ilyen retek oldal, mindenhova dobálja be őket és kb mindenkinek is.
MPről meg már egy hete is jöttek a hírek, hogy olyan negyedjére, harmadjára esett vissza csak úgy az elérése a semmiből és a reakciók is sokkal kevesebbek a posztjain.
Brutál amúgy amennyire fel lett tekerve a Facebookon az egész Megafon meg az összes ilyen retek oldal, mindenhova dobálja be őket és kb mindenkinek is.
Hogy hogy lehet ezeket védeni még mindig nem tudom.
Március 15-én ilyen beszédet mondani...
Ami a legszörnyűbb,hogy ők ezt ezeket a gondolatokat teljesen komolyan is gondolják.

Március 15-én ilyen beszédet mondani...
Ami a legszörnyűbb,hogy ők ezt ezeket a gondolatokat teljesen komolyan is gondolják.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Hogy felkérdezte, imádomKercsó írta: 4:53tól ferni is színt vall![]()

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
multkor irtam, hogy a 60+ korosztalybol is meglepoen jo aranyban voltak kivancsiak mp-re az orszagjarasan.
na kozben en egyre tobb tiszast latok a ciganysagbol is.
tisza szigeteket alapitanak, aktivak a kozossegi medias csoportokban, meg a tuntetesen is sokan voltak, pedig gondolom nem mp buszoztatta fel oket es adott tablat a kezukbe, mint a bekemenetes ciganyoknak.
nekem ez egy baromi jo jel, hogy (rasszizmus es szemetkedes nelkul) az orszag talan ket altalanossagban legbutabb, legnaivabb, legkonnyebben felultetheto es megvasarolhato retegebol, tehat a ciganysagbol es a nyugdijasokbol (es ez eleg nagy szelet az osszes szavazatra jogosult kozul) is egyre tobbeknek nyilik fel a szeme, hogy eleg volt.
ha mp tudna meg kozmetikazni az erdelyi magyarok kb 90 szazalekos fidesz aranyan, az mar szerintem gyakorlatilag egyenlo lenne a sikerrel.
na kozben en egyre tobb tiszast latok a ciganysagbol is.
tisza szigeteket alapitanak, aktivak a kozossegi medias csoportokban, meg a tuntetesen is sokan voltak, pedig gondolom nem mp buszoztatta fel oket es adott tablat a kezukbe, mint a bekemenetes ciganyoknak.
nekem ez egy baromi jo jel, hogy (rasszizmus es szemetkedes nelkul) az orszag talan ket altalanossagban legbutabb, legnaivabb, legkonnyebben felultetheto es megvasarolhato retegebol, tehat a ciganysagbol es a nyugdijasokbol (es ez eleg nagy szelet az osszes szavazatra jogosult kozul) is egyre tobbeknek nyilik fel a szeme, hogy eleg volt.
ha mp tudna meg kozmetikazni az erdelyi magyarok kb 90 szazalekos fidesz aranyan, az mar szerintem gyakorlatilag egyenlo lenne a sikerrel.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Orbán most már nyíltan fasiszta, meg sem próbálja elfedni. Aki nincs velük, ki kell irtani, mint a poloskákat.
Gratulálok! Így beszél március 15-én a miniszterelnök több millió magyar emberről, a honfitársairól.
Gratulálok! Így beszél március 15-én a miniszterelnök több millió magyar emberről, a honfitársairól.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno