Meg a világ legjobb csapata is.ikarus93 írta: Salah aranylabda ma is bujkal a palyan.

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2025. március 16., vasárnap 18:41
Meg a világ legjobb csapata is.ikarus93 írta: Salah aranylabda ma is bujkal a palyan.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 16., vasárnap 18:34
Ez a focijuk. Azert is vannak rohadt nagy hullámvölgyek náluk. Neha 8 meccset nyernek zsinórban,aztan van hogy ugyanennyi meccsig nyeretlenek. Ezt az intenzitást nem lehet sokaig birni, tavaly mikor bl be voltak,pont ez miatt lett rosszabb szezonjuk,mert elfogytak fizikalisan. Ezert is írtam a 14es atletico hasonlatot. Csak tamadasban ok emellé kicsit iobbak is. Meg pláne kontrasztos a pool hetkozi 120 perces meccs utan.ikarus93 írta: Ezt a Newcastle csapatát azért megvizsgálnám hogy doppingolnak-e. Ugy néznek ki mint Superman.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 16., vasárnap 18:22
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 16., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 16., vasárnap 18:16
oroszisti írta:Nem azért… Hanem azért, mert, idézem, “kretén, agyalagyult és ostoba”.hehetheoriginal írta: Most azért, mert fekete vagyok?![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 16., vasárnap 18:13
Igaz, de azért a Kloppos poolhoz közük nincs. Kicsit xavis barca feeling, ott is minden összejött és úgy nyertek bajnokságot. Meglátjuk jövőre, az ideit már senki nem veszi el tőlük.ferni írta:Azért vesztett pontokban egész jól áll a Pool a PLben és pár buta felesleges döntetlen így is beakadt nekik.flori írta:
Rendesen túl lettek fújva megint. Ha a Pep lufi nem pukkadt volna ki, közük nem lenne az első helyhez.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 16., vasárnap 18:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2025. március 16., vasárnap 18:09
Azért vesztett pontokban egész jól áll a Pool a PLben és pár buta felesleges döntetlen így is beakadt nekik.flori írta:Rendesen túl lettek fújva megint. Ha a Pep lufi nem pukkadt volna ki, közük nem lenne az első helyhez.ikarus93 írta: Poolt kemenyen arcon csapta a BL kiesés. Ez mar nem az oszi teljesitmeny.
HozzászólásSzerző: flori » 2025. március 16., vasárnap 17:58
Rendesen túl lettek fújva megint. Ha a Pep lufi nem pukkadt volna ki, közük nem lenne az első helyhez.ikarus93 írta: Poolt kemenyen arcon csapta a BL kiesés. Ez mar nem az oszi teljesitmeny.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2025. március 16., vasárnap 17:54
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 16., vasárnap 17:53
HozzászólásSzerző: oroszisti » 2025. március 16., vasárnap 17:03
Nem azért… Hanem azért, mert, idézem, “kretén, agyalagyult és ostoba”.hehetheoriginal írta: Most azért, mert fekete vagyok?![]()
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2025. március 16., vasárnap 16:57
Nem fosunk, de ha egy random bajnokin szenvedünk a labdakihozatallal akkor azért ott lehetnek/lesznek meleg pillanatok. Abban bízok hogy Valverde kezd jobb hátul és úgy várhatóan stabilabbak leszünk.Bencze írta: Ettol az arsenaltol fosunk? Kettos gyozelemmel elodontosok leszunk
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2025. március 16., vasárnap 16:46
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 16., vasárnap 16:32
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2025. március 16., vasárnap 16:30
A fórum viniciusahehetheoriginal írta: Badabummm tsssssssssssss
Ccccccccccccccintanyergeci![]()
![]()
Az fail.
Engem igenis zavar, hogy ilyen jó csapatokat valaki szaroz.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2025. március 16., vasárnap 16:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2025. március 16., vasárnap 15:52
En csak azt mondom, hogy aki rászolgált, az megkapja a jutalmát.RaúlCF írta:Ha mint moderátor azt mondod ez sok én nagyon szívesen elfogadom és betartom.Realista24 írta: Szarozni lehet a csapatokat? Vagy moderaljuk ezt is? Csak mert nem jöttem rá a Vinicius topicban írtak alapján hogy mit lehet masnak, neked, mindenkinek.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2025. március 16., vasárnap 15:47
Ha mint moderátor azt mondod ez sok én nagyon szívesen elfogadom és betartom.Realista24 írta: Szarozni lehet a csapatokat? Vagy moderaljuk ezt is? Csak mert nem jöttem rá a Vinicius topicban írtak alapján hogy mit lehet masnak, neked, mindenkinek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2025. március 16., vasárnap 15:36
Asszem Padem úgy írta, hogy válogatott szünet utánra várják vissza.Caraway írta:Lesz addigra Saka? O nagyot dobhat a tamadojatekon.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem