Spanyol bajnokság
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Spanyol bajnokság
sima 1-5 a tippemrealbeckham írta: aupa atleti!

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
aupa atleti!
Na mit csinált velük a kölcsönjátékosuk?
Ne a belga tegyen arról, hogy ilyen emlékplakettet csináltatnak egy olyan embernek, aki nem is volt a klub igazolt játekosa soha meg ilyen szinteken kezelték 3 év után
Igazi verebek

Ne a belga tegyen arról, hogy ilyen emlékplakettet csináltatnak egy olyan embernek, aki nem is volt a klub igazolt játekosa soha meg ilyen szinteken kezelték 3 év után
Igazi verebek
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Enrique Cerezo, Atleti President: “Thibaut Courtois should shut up. He should be grateful to have played at Atlético Madrid. He’s a great GK but he to do what he did with us, be a gentleman.” @marca
Mit ad isten az elnökük is egy féltékeny tahó paraszt.
Mit ad isten az elnökük is egy féltékeny tahó paraszt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Itt a kerdest azert szivesen meghallgattam volna, h tulajdonkeppen mire volt a valasza ez a sablon szarELSiete írta: Simeone: "If we win, we'll get closer, if we draw, we'll maintain the distance, but if Barcelona wins, they'll be much closer to the title."

Masik dolog, h gondolom azt nem akarta valaszolni, h szarik ra mert a katalanok ellen ugyis pucsitas van 10/9
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Lekefudni arccal előre szethuzni a gyűrűt és áhítattal párás szemmel varni

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Simeone: "If we win, we'll get closer, if we draw, we'll maintain the distance, but if Barcelona wins, they'll be much closer to the title."
Na simeone, akkor tudod mi a dolgod.
Na simeone, akkor tudod mi a dolgod.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De hogy, amikor most estek ki kínkeservek között a beellbol, majd akkor pár nap alatt felpörögnek maxra a csalódás után, pont egy Barca ellen?Realista24 írta:Mára szavazok.ateeemadrid írta: Sztem vagy a kupában, vagy ma megviccelik őket. Nemtom nekünk melyik lenne a jobb.
thereisonly1ronaldo
- Casillas fan
- Kedvenc játékosaid: Minden Real Madrid játékos, a múltból és a jelenből....
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Scuderia Ferrari
Leganes első félidőben még vezetett 2:0-ra, aztán a másodikban, cirka fél óra alatt 2:3 a Betisnek

"Madridista jóban, Madridista rosszban, Madridista mindig, akármi van!!!!!! iHALA MADRID!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mára szavazok.ateeemadrid írta: Sztem vagy a kupában, vagy ma megviccelik őket. Nemtom nekünk melyik lenne a jobb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ateeemadrid
Sztem vagy a kupában, vagy ma megviccelik őket. Nemtom nekünk melyik lenne a jobb.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
A lényével. YAMAL BALONDOR 2025.wZoLee7 írta:Egy winnel simán előzhetik Őket, nem fogják ezt olyan könnyen adni. Egészen más kérdés, hogy mennyi maradt bennük.nuevo_ericco írta:
Ősszel sem feküdtek le, elhozták a 3 pontot Barcelonából.
Idén mi voltunk azok, akik lefeküdtek sajnos.
Most nézem MBappe lassan beéri Lewat, de ha a góllövő listán azt nézem hogy a többiek hol vannak akkor az ember meglepődik, hogy az égbe szopkodott Yamal sehol sincs, még Olmo is több gólt lőtt. Kíváncsi leszek mivel tolják majd be aranylabdásnak
Ez már fix, ha csak nem valaki más nyeri a BL-t, a döntőben triplával.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Egy winnel simán előzhetik Őket, nem fogják ezt olyan könnyen adni. Egészen más kérdés, hogy mennyi maradt bennük.nuevo_ericco írta:Ősszel sem feküdtek le, elhozták a 3 pontot Barcelonából.Nika91127 írta: Simeone bepucsít és belenéz egy 4-0-ba.
Most nézem MBappe lassan beéri Lewat, de ha a góllövő listán azt nézem hogy a többiek hol vannak akkor az ember meglepődik, hogy az égbe szopkodott Yamal sehol sincs, még Olmo is több gólt lőtt. Kíváncsi leszek mivel tolják majd be aranylabdásnak
-
Ősszel sem feküdtek le, elhozták a 3 pontot Barcelonából.Nika91127 írta: Simeone bepucsít és belenéz egy 4-0-ba.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
X lesz
Es utána lenyilatkozza ez egy fair eredmeny, gratulal a barcelonának és örül hogy nem voltak kétes ítéletek, mint ahogy lerabolták őket a blbenNika91127 írta: Simeone bepucsít és belenéz egy 4-0-ba.
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Simeone bepucsít és belenéz egy 4-0-ba.
- nzooli93
Mondjuk nem tudom mikor volt utoljára bajnoki esély közelében az atma marcius közepe után még. Es hátralévő sorsolasuk se olyan megoldatlan feladat,foleg kettos terhelés nélkül. Illene azért megpróbálni nekik
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a copaban mutatott játék nem lesz elég az Atmától, 2x nem alszik be Flick sem ellenük.Pipita írta:Letolt gatyàval, térdelve érkezik az ellenfél. Minimum három lesz közte.flori írta:
Kéne ma az a bukó.
de azért menni fog az adok-kapok. remélem a bírókról fog szólni a meccs

#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor